Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה להעביר את הרכב של אמא שלי אלי יש אפשרות לעשות זאת מבלי שיהיה רשום עוד יד ברישיון הרכב..

זאת אומרת שלא ירד מיד 2 ליד 3?

יש אפשרות כזאת או שזה בלתי אפשרי גם עם הסכמה או אישור של בעל הרכב?

פורסם

האפשרות היחידה היא לרשת את הרכב.

אני מדבר טכנית בלי טיפת ציניות. שלא נדע.

אני במצב שלך הלכתי לנוטריון ועשינו שני תצהירים מטעם ההורים והן מטעמי שהחל מיום כזה וכזה הרכב נמצא בשימושי הבלעדי.

עם זה לא הייתה לי בעיה בשום מקון חות מטסט ודואר כשמכרתי את הרכב. שם הייתי צריך להציג ייפוי כוח ותעודת זהות מקורית של בעל הרכב.

פורסם

אי אפשר להוסיף בעלים?

אני מניח שמשרד הרישוי מאפשר את האופציה (תמורת אגרה) להוסיף בעלים, ואז זה לא אמור להשפיע על ה"יד".

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

עכברוני, לא מדויק

אם אתה נשוי, אתה יכול להוסיף את אשתך (או היא אותך) בתור בעלים נוספים על הרכב, בלי להוסיף יד.

אבל זה המקרה היחיד, חוץ מזה - כל שינוי ברשיון זו הוספת יד. גם בתוך המשפחה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ב-2008 רכשתי מכונית במבצע של "חבר", וכיוון שאחותי הייתה ב"חבר", האופציה היחידה שלי להנות מהמבצע הייתה להוסיף אותה כבעלים נוסף. לאחר שנה הלכתי למשרד הרישוי והורדתי את שמה מהבעלות. שלמתי אגרה של 200 ש"ח לערך ובזה זה נגמר, ללא שום השפעה על היד.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

גריעת בעלים מרשיון - אינה גורמת הוספת יד.

שינוי הרכב בעלים - גורם הוספת יד, למעט המקרה של בני זוג או צו קים צוואה.

יש גם עוד סיטואציה מסוימת בצו בית משפט אבל זה נדיר.

בעת רישום רכב חדש אתה יכול לרשום את מי שאתה רוצה. הבעלים הנוספים מופיעים בתחתית הרשיון.

דווקא במבצעי חבר בקרבת דרגה ראשונה הם לא מבקשים רישום כפול. מספיק להציג שתי תעודות זהות כאשר שם האב זהה.

בדוק.:wink:

• תוכן חדש...