Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי גולף היילין עם ריפוד אלקנטרה ונוצר חור של סיגריה באחד מהמושבים. אני רוצה לתקן את הבעיה ב 100% ללא זכר לחור ובשביל אני אצטרך ריפוד תואם מקור. מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות את אותו הריפוד במדויק ?

פורסם

בוקר טוב

אני לא חושב שניתן להשיג ריפוד כזה שיהיה ב 100% אותו הצבע, לפי דעתי יהיה לך יותר זול לקנות מושב קומפלט מפירוק, צריך רק למצוא אחד במצב טוב ושיהיה כמובן באותו הצבע, אתה מוזמן לבדוק איתנו מחר במשרד אם יש כזה ומחיר : 03-6500030

בהצלחה.

פורסם
בוקר טוב

אני לא חושב שניתן להשיג ריפוד כזה שיהיה ב 100% אותו הצבע, לפי דעתי יהיה לך יותר זול לקנות מושב קומפלט מפירוק, צריך רק למצוא אחד במצב טוב ושיהיה כמובן באותו הצבע, אתה מוזמן לבדוק איתנו מחר במשרד אם יש כזה ומחיר : 03-6500030

בהצלחה.

בוקר טוב

דיברתי אתכם ביום שישי, אין לכם את המושב במלאי.

פורסם

תמשיך לבדוק בפירוקיות, אולי יש רכב לפירוק עם ריפוד דומה (ע"מ לקצור ממנו מושב).

איני מאמין שליבואן יש רפד (עם הבדים שלהם) או לחילופין - מושב חדש שלא יעלה יותר מדיי.

alfa 156 2.5.

פורסם

ליבואן אין רפד פשוט מוציאים את החלק הקרוע מהמושב ומרכיבים את החדש כל אחד עם שתי ידיים טובות יכול לעשות

את זה .

פורסם

צריך להגיע אלינו שבוע הבא עוד גולף היילין, אני לא יודע באיזה צבע הסלון אבל אם לא תמצא אתה יכול לנסות שוב שבוע הבא, בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

תודה רבה.

בכל מקרה אם הסלון בסוף יהיה בצבע ב'ז, שים בצד את המושב של הנוסע הקדמי, אני אקנה אותו.

יש לך הערכה של מחיר?

פורסם

כסא רגיל נמכר בין 700 ל 900 שח זה בטח יהיה מעט יקר יותר אבל בוא נראה שיש בכלל מושב ואז ניהיה יותר חכמים.

• תוכן חדש...