Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע כ-2500 ק"מ בחודש, בעיקר בנסיעה בין עירונית ומישורית. יש לי שלושה ילדם ורכב נוסף קיה סיד סטיישן

מחפש רכב סביר שיתן תמורה לכסף. כמובן שיש טרייד אוף בין מחיר הרכב הראושוני והחיסכון בדלק

האפשרויות שחשבתי עליהן:

1. רנו פלואנס דיזל בת2-3 שנים

2. טויוטה אאורס היברידית בת 3 פחות או יותר

3.קיה ריו1.2 ידני חדשה א כמעט חדשה (צריכת דלק מעט יותר גבוהה, אך עדיין סבירה ועלות רכישה נמוכה)

מה דעתכם?

חושבים על אופציות טובות נוספות?

תודה מראש לכל העוזרים

ערן

פורסם

לאבי (בנסועה גבוהה מזו) היתה אוריס היברידית במשך חודש עד שנהרסה בתאונה, היא היתה לא חסכונית במיוחד בנסיעה רציפה בכביש החוף (17 לליטר) מאז יש לנו שנתיים מגאן דיזל, בנסיעות בין עירוניות עושה 22 קמ' לליטר בממוצע 1/19-20. מקווה שעזרתי.

how it's like to drive :twisted:

פורסם
לאבי (בנסועה גבוהה מזו) היתה אוריס היברידית במשך חודש עד שנהרסה בתאונה, היא היתה לא חסכונית במיוחד בנסיעה רציפה בכביש החוף (17 לליטר) מאז יש לנו שנתיים מגאן דיזל, בנסיעות בין עירוניות עושה 22 קמ' לליטר בממוצע 1/19-20. מקווה שעזרתי.

::1:17 לרכב היברידי? מאוד מוזר. רכב בנזין עם מנוע לא גדול כמו קיה ריאו מגיע לאותו סדר גודל....

פורסם

אני הבנתי שגם בנסיעה בכביש בין עירוני המנוע החשמלי עובד לפרקים ונותן חלק מהכח.

רק נסיעה עירונת קצרהכח מגיע רק מהמנוע החשמלי

לכן ציפיתי גםנסיעה בין עירוניתצריכת דלק טובה יותר

פורסם

עשיתי בשבילך קצת שיעורי בית (ועל הדרך גם לעצמי, שוקל להחליף רכב כבר תקופה) ואני יכול להגיד לך שהספסל האחורי של הריו מרווח מאוד בשביל משפחה עם ילדים, תא המטען גדול יחסית והאחיזה שלו בכביש טובה.

קראתי באיזה מקום שקו החלונות האחוריים אומנם גבוה מעט, אך באותו מקום רשמו שזה לא ברמה של להפריע לילדים שיושבים מאחור.

מבין האופציות שנתת נראה לי שהריו לוקחת, לא הצלחתי לחשוב על רכבים אחרים שיותר מתאימים לך.

פורסם
עשיתי בשבילך קצת שיעורי בית (ועל הדרך גם לעצמי, שוקל להחליף רכב כבר תקופה) ואני יכול להגיד לך שהספסל האחורי של הריו מרווח מאוד בשביל משפחה עם ילדים, תא המטען גדול יחסית והאחיזה שלו בכביש טובה.

קראתי באיזה מקום שקו החלונות האחוריים אומנם גבוה מעט, אך באותו מקום רשמו שזה לא ברמה של להפריע לילדים שיושבים מאחור.

מבין האופציות שנתת נראה לי שהריו לוקחת, לא הצלחתי לחשוב על רכבים אחרים שיותר מתאימים לך.

תודה

הגעתי בעך לאותה מסקנה.

יש הבדלי מחירים מאוד משמעתיים בין ריו 1.2 ידנת ל-1.4 אוטומטית, של סביבות20000 ש"ח

יש מי שחושב שיש כזה הבדל בין הרכבים ?ערן

פורסם

יש הבדל עצום בין ריו 1.2 ליטר ידנית לריו 1.4 ליטר אוטומטית. גם במחיר וגם בצריכת הדלק. ה-1.2 ליטר חסכונית מאוד בדלק, ה-1.4 ליטר לא חסכונית בדלק ומכורה לטיפה הירוקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הגיר האוטומטי בריו ממש לא משהו ולא ממליץ לך, נהגתי עליה והגיר ממש עצל וחונק את המנוע ובנוסף צריכת הדלק לא משהו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מנסיון עם הריו 1.2 - באמת חסכונית בדלק. אני אישית משוחד כי יש לי את הריו אבל אני באמת חושב שזה רכב טוב, מה גם שהוא לא רואה מוסך חוץ מהחלפת שמנים לפני טסט..

פורסם
מנסיון עם הריו 1.2 - באמת חסכונית בדלק. אני אישית משוחד כי יש לי את הריו אבל אני באמת חושב שזה רכב טוב, מה גם שהוא לא רואה מוסך חוץ מהחלפת שמנים לפני טסט..

ואיך הגיר הידני? קצת מוזר לי לחזור אחרי שנגמלתי לפני כ-5-6 שנים מהילוכים...

• תוכן חדש...