Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?  

148 הצבעות

1. 1. מהי המכונית המועדפת עליכם מבין הבאות?

• אאודי TT
    • ב.מ.וו Z4
    • הונדה S2000
    • מרצדס SLK
    • מרצדס CLK
    • סאאב 9-3 קבריולה
    • פורשה בוקסטר

פוסטים מומלצים

פורסם
ד"א ההונדה עם מנוע 2000 סמ"ק או ו 2200 ?

הונדה S2000 בשבילי. למה?

כי זה אוטו שאמור לספק כיף טהור ללא פוזות מיותרות(לפחות ע"ס המבחנים, אישית לא נהגתי בה).

למה לא פורשה?

כי אם כבר פורשה, אז 911. פחות מזה זה יותר שם ופחות תכ"לס רכב ספורט.

.The S2000 was manufactured with a 2.0L up until 2004, than it was chanmged to a 2.2L

From my experience, the Boxster S is a little more fun to drive than the Carrera S.... and the S2000 is more fun than both, that's why I chose the S2000

.Moti

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חברתי בפורשה

את האמת אני לא חסיד גדול של פורשה

אבל העדפתי על שאר הדברים שם

מה שכן היה לי התלבתות לא קטנה עם המרצדס ועם ה S 2000

ההונדה הזאת היא פשוט חלום אבל היא ממש ממש לא נוחה לנסיעה ( לא מנסיון )

הבנתי שזה רכב שאתה יוא עם גב שבור אחרי שעה

ואפילו מקום למעיל אין לך

בקשר למרצדס את האמת ?

השם זה מה שגרם לי לבחור בינו לבין המרצדס

פורסם
האמת היא, שבכמה וכמה מקומות מייחסים לבוקסטר תכונות רבות מאוד של אחותה הבכירה. אני זוכר אפילו מגזין בריטי כלשהו שכתב עליה שהיא 90% 911... הבוקסטר מספקת לא פחות FUN מה-911 ובחצי מחיר. מה רע?

From my experience, the Boxster S is a little more fun to drive than the Carrera S.... and the S2000 is more fun than both, that's why I chose the S2000

נראה לי שמוטי ענה על השאלה של ה FUN!

:-)

וכל זה בחצי מחיר מהבוקסטר.

ד"א מוטי , באמת מעניין שהבוקסטר יותר מהנה מה 911. אני דווקא הייתי משוכנע אחרת, ע"ס כמה מבחנים שראיתי וקראתי( היה קצת מזמן אז אני לא אציין איפה בדיוק).

בכל מקרה I'll stick with with the Honda.

פורסם

תגיד רוני, לא יכלת למקם את הבוקסטר וה-S2000 אחת ליד השנייה? :evil:

אני כבר כמה דקות מגלגל למעלה-למטה ומתקשה להחליט.. :shock: (*feeling DIZZY*)

hope for the best, expect the worse.

פורסם

אני בחרתי בZ4 בגלל 3 סיבות

1. אני מבת-ים

2. אני מרוקאי

3. אני בת-ימי מרוקאי

מה הכי יתאים פה לנוף? בוקסטר ? כבר יש אחת בשכונה

TT יש למישהי שגרה 2 רחובות ממני

S2000 - לא אוהב הונדה, זה של הערסים הפושטים

SLK - עדיין לא ראיתי פה אחת כזאת

וחוץ מזה אני מעדיף את המתחרה מהגרמניה

סאאב- אם הייתי צריך עוד 2 כסאות הייתי בוחר בה

CLK- שוב - זאת מרצדס, לב.מ.וו יש תמיד אופציות טובות יותר.

haters will hate

פורסם

נראה לי שמוטי ענה על השאלה של ה FUN!

:smile:

וכל זה בחצי מחיר מהבוקסטר.

ד"א מוטי , באמת מעניין שהבוקסטר יותר מהנה מה 911. אני דווקא הייתי משוכנע אחרת, ע"ס כמה מבחנים שראיתי וקראתי( היה קצת מזמן אז אני לא אציין איפה בדיוק).

בכל מקרה I'll stick with with the Honda.

I guess it's an individual experience, I liked the Boxster better, it feels lighter and I liked it better, I love the torque of the Carrera but if I compare the overall feeling of the Boxster S vs. the Carrera S, I like the Boxster better

:wink: ....I like the RX7 better than all the above and you can get it here used for half the price of the S2000, dammit

.Moti

פורסם
ואיפה S4 קבריולט? לדעתי אחת הטובות בקטגוריה.

מוזר.

:mm_yeah: !

במחיר מבצע של 570 אלף שקל!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא יודע מה בקשר לשאר אבל הבוקסטר S מהממת . לא נהגתי בה לצערי אבל יצא לי לשבת בכיסא הימני לסיבובון קצר ומטריף. המנוע מגרגר לך בתחת . נדבקת לכביש בצורה שלא תתואר . מאיצה מדהים .

חלום של אוטו אבל אני ימנע מלהצביע עקב חוסר ניסיון עם השאר.

פורסם

.The S2000 was manufactured with a 2.0L up until 2004, than it was chanmged to a 2.2L

.Moti

לפי "אוטו" ששם עשו מבחן השוואתי S2000 מול הבוקסטר (שיצאה מנצחת) ה-S2000 יצאה יותר מהנה.

רק חבל שגנבו לי הגיליון הזה:x אם מישהו יציע לי מחיר טוב על הגיליון הזה שיפנה אליי בה"פ, תודה.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
לפי "אוטו" ששם עשו מבחן השוואתי S2000 מול הבוקסטר (שיצאה מנצחת) ה-S2000 יצאה יותר מהנה.

רק חבל שגנבו לי הגיליון הזה:-x אם מישהו יציע לי מחיר טוב על הגיליון הזה שיפנה אליי בה"פ, תודה.

:wink: I'm glad that the staff from "Auto" and I can agree on that point

.Moti

פורסם

The S2000 was manufactured with a 2.0L up until 2004, than it was changed to

a 2.2L

רק באמריקה - מנוע 2.2 עם אותו הספק (ב-500 סל"ד פחות) וקג"מ נוסף (ב-1,000 סל"ד פחות).

באירופה (וישראל, לכל האלפים שרוכשים S2000 מדי יום

;-)) עדיין מוצע אותו מנוע 2.0 ליטר.

• תוכן חדש...