Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערוצי רכב בYOUTUBE המלצות כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^באמת אדיר ה-S-coupe 63 AMG פשוט WOW!

וה-G63 AMG gelandewagen בכלל קרע אותי :roflmao:

רק לא ברור מה כל כך מיוחד ברכב הזה ולמה הוא כזה נחשק.

למה? כי הוא מלא בפוזה של "אני אוליגרך מלך העולם שמי שיתעסק איתי ימצא עצמו בתעלה מהר מאוד" ובסגנון של "תצפור לי, ייצאו מהרכב 3 גברברים שיפתחו לך את הטוכעס". ואגב, ברוסיה בהרבה מקרים זה גם נכון.

כל זה בליווי תג מחיר גבוה, מנוע חזק ואוטו מאובזר יוצר ביקוש אצל אנשים שלא בדיוק עשו את הונם מסטארטאפ או היי טק.

פורסם

יש את Daves Farm - למי שלא מכיר

מכונאי קנדי מטורף שעושה שיפורים ומירוצים בחווה העצומה שלו בקנדה, כמו כן תיקונים, הדרכות על שלל כלי רכב, מנועים מכל הסוגים הכלאות מטורפות בין כלי רכב ועוד הרבה מכל וכל.

כמה דוגמיות :

איך נוסעים בחצי מכונית ?

skyhill

Rollgolf

הערוץ שלו כאן :

https://www.youtube.com/user/davidsfarmllives

פורסם (נערך)

Nick Murray

בעבר התפרסם פה עם הפורשה 911 שהוא קנה והיתה רכב לימון, לאחר סירטונים רבים שהעלה הוא צבר תמיכה ורכבו הוחזר.

היום הוא עושה ביקורות מפורטות מאוד על כל מני רכבים מעניינים ולא שיגרתיים ולאחרונה גם על מסוקים.

הסרטונים מצולמים בצורה מקצועית והוא מנסה לשפר את הערוץ שלו כל הזמן

ממליץ מאוד!

Harry's Garage

harry metcalfe בעבר ממגזין evo פתח ערוץ משלו, הוא מעלה שם סקירות מפורטות על רכבים אקזוטיים שברשותו וכן על רכבים מיוחדים מבית יגואר ולנד רובר שם הוא עובד כיום ביחידת הפיתוח.

עריכה אחרונה על ידי shakedi
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
למה? כי הוא מלא בפוזה של "אני אוליגרך מלך העולם שמי שיתעסק איתי ימצא עצמו בתעלה מהר מאוד" ובסגנון של "תצפור לי, ייצאו מהרכב 3 גברברים שיפתחו לך את הטוכעס". ואגב, ברוסיה בהרבה מקרים זה גם נכון.

כל זה בליווי תג מחיר גבוה, מנוע חזק ואוטו מאובזר יוצר ביקוש אצל אנשים שלא בדיוק עשו את הונם מסטארטאפ או היי טק.

זה נכון גם בארץ, אם אתה מתרחק ממדינת תל אביב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אני מקפיץ את השרשור לטובת דוברי הרוסית ומעלה את הערוצים האלה:

https://www.youtube.com/channel/UCVpcKIhM5r7hfikuW5gHxlw

https://www.youtube.com/channel/UCVvO6irTKFlabJ5XHLReXQw

בחור בשם אנדריי ריבאקין, עושה מבחני רכב משעשעים למדי (בסגנון של השיגעונות של טופ גיר).

אני אישית גיליתי אותו לא מזמן, קרע אותי מצחוק ברוב הסרטונים.

לצערי נוכחתי לדעת שלא יהיו סרטונים חדשים היות והבחור נרצח לפני כשנה.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

ROADKILL PROJECT

כל מילה נוספת מיותרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מוסיף על כל אלה את:

1. comedian in cars drinking coffee של ג'רי סיינפלד - לא בדיוק תוכנית רכב, אבל עדיין

2. telegraph cars - למי שתהה לאן נעלמה רבקה ג'קסון מ-car buyer.

Rebecca-Jackson-Pr_2905580b.jpg

.We apologise for the inconvenience

פורסם

2. telegraph cars - למי שתהה לאן נעלמה רבקה ג'קסון מ-car buyer.

מאז שהיא עזבה את carbuyer הפסקתי לצפות בערוץ, עכשיו שוב יש מה לראות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

ראיתי בעבר ערוץ יוטיוב של חבר'ה רוסים שמטפלים בבריונות כביש ע"י הדבקת מדבקות גדולות על הרכב הפושע... מישהו מכיר ?

• תוכן חדש...