Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירקתי את המנוע כדי לבדוק את הפחמים, אין לי מושג איך בודקים אם הפחם גמור, אחרי שאני מכניס את הפחם לתושבת, נלחץ לתוך השרוול בערך 1-2 ממ של פחם, הפחם נוגע כמו שצריך בעוגן.

מה עכשיו?

איך בודקים את הקבל?

הוא נראה תקין.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אחרי שהחזרתי את המנוע והידקתי קצת את הרצועה המכונה מתפקדת, אבל נשמע שצריך להחליף מייסב,

בכל מקרה המכונה הזו כבר לא אמינה והגיע הזמן להחליף אותה ולקנות חדשה,

אני מחפש מכונה מאיכות טובה,שתחזיק גם 20 שנה, שלא תהיה פגיעה לחלודה ושתהיה מכנית.

יש המלצות?

שמעתי בוש\ סימונס טובים.

פורסם

אורך החיים של מכונה תלוי ביצרן, אבל לא פחות מכך בשימוש שנעשה בה. מכונות בוש\סימנס שהיו לי במהלך השנים החזיקו סביב 6-8 שנים, אבלצריך לשים לב שהיה מדובר במכונות פמח עליון, ובשימוש האינטנסיבי של משפחה בשלב ההתרחבות המהירה. ולהוסיף - בעלת בית שדוחסת ככל יכולתה.

ובמאמר מוסגר - אחרי התנסות עם כל מיני יצרנים רוב מכשירי החשמל ה"לבנים" בבית שלי מתכנסים לכיוון BSH.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פחמים חדשים , אתה תראה חלק פחמי באורך של מספר סנטימטרים, אם נשארו רק 2-3 ממ בולטים מחוברים לקפיץ, פשוט תחליף אותם , זה חלק זול ויכול לסדר את המכונה לתקופה נוספת ,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

המכונה עובדת טוב עכשיו, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי שהמכשיר הזה ישבוק חיים.

בגלל זה אני רוצה משהו איכותי, קיים בוש תוצרת איטליה\גרמניה בלי צג דיגיטלי ושאר ירקות?

פורסם

היום זה עניין של מזל (כמה זמן המכונה תחזיק).

היום - משתמשים וזורקים (גם לצערי).

גם אני חשבתי שבוש שקניתי בזמנו תאריך ימים. אין ערובה.

העדף מכונה שפשוטה מבחינת האלקטרוניקה (ככל שתוכל להשיג).

alfa 156 2.5.

פורסם

נראה טוב.

תחפש מכונה דומה של קונסטרוקטה.

זה אותו הצרן עם תג מחיר קצת יותר נמוך בגלל המותג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...