Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, יש לי יונדאי גטס 2005 ובה 4 רמקולים , רדיו של AUTOSOUND

בכל אופן, שני הרמקולים האחוריים עובדים, אמנם משמיעים רעש מאוד חלוד (בווליום גבוה או בסים יש מין צרידות בסאונד)

הרמקול הקדמי הימני עובד, והשמאלי היה עובד לסירוגין עד שאינו עובד כלל,אני צריך לפרק את הדלת לראות מה הולך שם.

בכל אופן בלי קשר לזה אני רוצה בכלל לחדש את המערכת , לא משהו יקר מדי מאחר ואני חייל ואני רק רוצה לשמוע מוזיקה ברכב בלי יותר מדי קולות צרודים בשיר, ולא על מנת להרשים בחורות שעוברות ברחוב.

איפה הייתם ממליצים לי לרכוש רמקולים, של איזו חברה? אני מוכן להשקיע בסביבות ה600 ש"ח

תודה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

ערב טוב

מס' הערות לתשומת ליבך:

1. המקור שלך למוזיקה, קרי הרדיו, הוא מלכתחילה ברמה ירודה (במקרה הטוב) וסביר להניח שבתקציב נמוך יחסית תוכל למצוא מוצר מתחרה תוצרת פיוניר, קנווד וכו' שייתן לך איכות סאונד הרבה יותר טובה.

2. הרמקולים עצמם הקיימים אני יוצא מנק' הנחה שגם הם איזה מוצר מדבקה סיני זול המספקים איכות סאונד בהתאם...

ולכן, אני מציע שתחשוב על תקציב גבוה יותר ובמקביל על איזו איכות סאונד אתה רוצה לקבל ברכב.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

לדעתי הוא לא חייב תקציב גבוה, אפשר לקנות קומפוננט בסיסי כמו JBL CS5C או JBL CS6C (תלוי במידה בגטס) + רדיו כלשהו בסיסי של פיוניר/קנווד ב350₪, זה יחרוג טיפה מהתקציב אבל זה יישמע הרבה הרבה יותר טוב ממה שיש לו עכשיו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני משתמש בשילוב של CS-5C וסט 6X9 פשוט של פיונייר מאחורה עם הרדיו המקורי, יש שיפור עצום. הרבה יותר כיף לשמוע מוזיקה ברכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרדיו חדש, הקודם היה PIONEER שנקנה עם הרכב והאיכות סאונד נשמעה אותוד בר, הבעיה היא ברמקולים, היה לי אותו רדיו ברכב הקודם.

• תוכן חדש...