Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מקרן קול? איך בוחרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישמש לסרטים ומוזיקה, בלוטוס חובה, סאב חובה, תקציב של 1200 ש"ח ומטה, כמה שפחות כבלים, כמה שיותר איכות, מעדיף איכות על עוצמה.

במה אתם משתמשים? איפה יש מבצעים טובים?

הבנתי שהרבה מהדגמים עובדים טוב רק עם טלויזיות מאותו מותג ועוד כל מיני דברים שמגלים רק אחרי ההתקנה, למה לשים לב?

פורסם

ההמלצה שלי- לך ותאזין לכמה שיותר דגמים.

לדעתי האישית ולאחר שמיעת לא מעט מקרני קול כולל יקרים מאוד- זה אחלה פתרון למי שרוצה סאונד טוב יותר ממה שמפיקה הטלויזיה ללא חוטים מיותרים אבל אם אתה מחפש איכות רצוי שתדע שכמעט כל מערכת “הכל כלול“ ב-200$ בדיוטי פרי תשמע טוב יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני דווקא הלכתי על המקרן סאונד הפשוט של סמסונג (ב300-400 שקל) עושה עבודה בחדר קטן.

חבר אחר קנה את המקרן הסאונד היקר של סמסונג (זה שעולה 1000 שקל) לא זוכר את הדגם. הוא מתחבר אלחוטי לטלוויזיה (רק אם זה סמסונג) ומשדר לסאב גם כן אלחוטי.

מה שכן- זה לא באמת בלי חוטים. יש חוטים לחשמל, ולמי שאין טלוויזיה חכמה אז גם לטלוויזיה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

העיקרון בלי חוטים הוא שיחסוך בכמות החוטים, והעברת ה5.1 לעשרים פינות שונות בבית בתוך קירות ותעלות. מדובר בדירת חדר קטנה ולא צריך עוצמה מטורפת, אני לא פריק רציני של סאונד אבל עדיין מחפש משהו קצת מעל הדגמים המאוד פשוטים של ה400 שקל ולכן הקצבתי 1000.

פורסם

לדעתי לא יהיה לך הבדל מהותי בין דגמים של 400-500 שקל לאלה של 1000 שקל, למעט חיבור אלחוטי של הסאב.

לי יש את הדגם הפשוט של סמסונג, ואם החדר/סלון לא גדולים, זה יתן לך פתרון דיי טוב, בייחוד לסרטים, פחות איכותי

למוזיקה. דגמים עם איכות גבוהה יותר תקבל לדעתי רק במכשירים שעולים מעל 2000 שקל, וגם אז, כמו שכתב עידן,

מערכת 5.1 בינונית תשתווה אליהם בקלות מבחינת איכות שמע.

פורסם

אושרי, לא יודע לגבי הבדלי האיכות בין 2 המקרנים.

אבל בהחלט הדגם הפשוט (F355 לדעתי) עושה עבודה יוצאת מן הכלל. היה לי בחדר 5.1 רמקולים של LOGITECH הדגם X540 (איכותי בטרוף)

ובמקביל היה לי מערכת קולנוע של פנסוניק.

כל החדר שלי היה רמקולים וחוטים.

פשוט הזמנתי את הF355, הוא מתחבר לממיר באופטי, מתחבר למחשב בבלוטוס. ואם אני רוצה גם את הפלאפון אני מחבר בבלוטוס.

עושה עבודה מעולה.

היום:

בעבר:

פורסם

לא הבנתי עד היום איזה ייתרון יש ל"מקרן קול" על מערכת סטריאו סטנדרטית ?

כל רמקול פשוט הוא בעצם מקרן קול לא ? או שאני מפספס משהו ?

פורסם

ב1200 שקל אתה קונה סאונד בר ולא מקרן קול.

לך לחנות של SG בת"א ותשמע כמה של ימהה ותשמע מה ההבדל בין סאונד בר ולמקרן קול עם 30 אלמנטים ומעלה

אחרי ששמעתי סאונד ברים גם ב2000-3000 שקל ומקרן קול ב9000 שקל

הבנתי שעדיף להשקיע במערכת ק"ב.

פורסם

בסוף בחרתי בסמסונג שעלה 400 שקל, הוא סבבה, מעצבן שאני צריך את השלט שלו בשביל כיבוי והדלקה ובשביל שינוי ווליום והשלט של יס כבר לא מפעיל הכל, אבל ב400 שקל אני לא מתלונן.

איכות השמע סבירה לגמרי ומתאימה לחובבנים, מספק לי את מה שרציתי, מתאים לחדר.

תודה על העזרה.

פורסם
ב1200 שקל אתה קונה סאונד בר ולא מקרן קול.

לך לחנות של SG בת"א ותשמע כמה של ימהה ותשמע מה ההבדל בין סאונד בר ולמקרן קול עם 30 אלמנטים ומעלה

אחרי ששמעתי סאונד ברים גם ב2000-3000 שקל ומקרן קול ב9000 שקל

הבנתי שעדיף להשקיע במערכת ק"ב.

תשובה מלאה

ב1000 שח עדיף לקנות מגבר סטריאו/רסיבר ו2 רמקולים משומשים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

בכבל אופטי אין המון חשיבות ל"איכות" הכבל כי הוא מעביר אות דיגיטלי, כבל אופטי מאייבורי, קיי אס פי ודומיו יעשה את אותה עבודה בדיוק כמו כבל יקר יותר.

לשים לב לא לעקם את הכבל, בנוסף כמה שהוא קצר יותר, יותר טוב.

עריכה: הבנתי שבכלל שאלת אם כדאי לקנות, אם המקרן מחובר בrca לממיר/נגן פשוט אז כן, כנראה עדיף(בדר"כ, אין לי מושג מה הdac שמכיל המוצר). בנוסף רק ככה תוכל להעביר סאונד היקפי(סראונד).

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם

יש לך כאן כבלים אופטיים במחירים סבירים ביותר: http://www.mediagalaxy.co.il/cat/193-כבלים-אופטים

לדעתי שווה, בעיקר מהסיבה שעם החיבור האופטי המקרן נדלק אוטומטית שהוא מזהה סאונד. אצלי לפחות, עם כבל

ה RCA זה לא עבר אוטומטית.

פורסם

לשים לב לא לעקם את הכבל, בנוסף כמה שהוא קצר יותר, יותר טוב.

את הסעיף הזה הייתי מחדד- הכבל הזה הוא הכבל הכי רגיש שיש, קניתי כזה איכותי, וכנראה מהתזוזות פה שם של המכשירים אחרי 3 חודשים באתי לפרק אותו לנקות קצת והוא פשוט התפורר לי ביד.

הם רגישים מאוד צריך להזהר אבל האיכות שלהם מדהימה.

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...