Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מקבל את דעתך, אך לחלוטין לא מסכים איתה.

צחקוק כשלעצמו איננו בהכרח ביטוי של זלזול. צחקוק ודיבור בזמן הצפירה הוא לחלוטין זלזול.

אנשים סביבך רוצים דקה בודדת של שקט, לזכר אנשים שהכירו, משפחה או חברי ילדות, שמתו.

המעט שתוכל לעשות הוא פשוט לשבת ולשתוק. אין בעיה, אל תקום ותעמוד. שב ותמתין שתגמר הצפירה ותמשיך במעשייך.

אין בעיה, שלא יכבד את זכר הנופלים, אך כבוד לסביבה שלך ולרגשותיהם, זה המעט שמתבקש. לדעתי, זה הישראלי המכוער. הישראלי שמחפש את טובתו האישית, את הזכויות שמגיעות לו, ושכולם יזד**נו. בבית שלך תעשה חגיגה, בחוץ לכל הפחות תשתוק.

ביום הכיפורים האחרון נכנסו לנצרת עילית 3 ערבים עם טרקטורון, מוזיקה בערבית ודגל פלסטין ונסעו בסמטאות העיר. מה, זכותם לא?

לא. זו פרובוקציה, זה חוסר כבוד לאנשים סביבך.

אלו סך הכל שלושה אנשים שכל מה שהם רצו זה לחפש את הראשון שיעיר להם. הרי אסור להגיד להם כלום, הם לא חלק מיום הכיפורים. אבל אתה, כחלק מהחברה, צריך להתחשב גם בסובבים אותך.

ומצטער, אני לא רואה הבדל גדול בין השניים שישבו ודיברו בזמן הצפירה כשמסביבים אנשים שרק מבקשים דקה של שקט, לבין אותם ערבים פרובוקטיבים.

אני מצטער לקרוא שאתה לא רואה הבדל.

אתה אוכל בשר/דגים תגיד לי? כי יש לי אנלוגיה זהה שמתבססת על האנלוגיה שלך, ואתה לא תאהב לקרוא אותה. יש הבדל עצום בין אותם פלשתינים לבין מישהו שישב בבית קפה וצחקק [אתה אפילו לא יודע אם זה מכוון או לא]. למעשה, כל הדבר שאתה מכנה אותו פרשה מבוסס על ספקולציה. כמו שטענת שאני לא יודע אם הוא צחקק, גם אתה לא יודע. מי אמר שהמצלם לא שיקר? אולי המצלם היה בסערת רגשות שהבחור לא עמד, ואז חירטט או דמיין שהוא גם צחקק. אבל אתה, בגלל חוסר האובייקטיביות שלך בוחר צד מבלי להכיר בעובדות. אני ממליץ לך להימנע מזה, ואתה תראה מיד איך מפלסי העצבים/אכזבה שלך יורדים.

אתה מבין מה ההבדל בינינו? שאני לא חורץ. אני אומר בריש גלי שאני לא יודע מה קרה בדיוק [בדיוק כמוך], אך בכל מקרה סביר שמה התרחש זה לא משהו שאפשר לקרוא לו "פרשה".

אגב, כשאתה טוען שמי שרוצה להרעיש שיעשה זאת בבית. באותה מידה האנשים שמבקשים שקט יכולים לקבל אותו בבית שלהם. באיזו זכות אתה דורש ממישהו שקט במקום ציבורי כמו בית קפה? זה אפילו לא אמצע הרחוב, זה בית קפה [מקום ציבורי או פרטי של בעל הקפה, לא שלך]. זה כמו להיכנס למישהו הביתה ולהגיד לו אל תצחקק בצפירה? אתה רואה את הבעיתיות בדרישה שלך?

לגבי צחקוק, לא התכוונתי להגדרה המילונית של המילה, אלא לשימוש בה. כשאתה אומר מישהו צחק, אז מישהו צחק. כשאתה משתמש במילה צחקוק, אתה מוסיף תוכן סמוי, שהמצחקק לעג למישהו אחר [לזכר הנופלים אולי?]. זה מסגיר, בד"כ ללא כוונת הכותב, חשיבה לא אובייקטיבית. אולי הוא צחק כי בדיוק ראה תמונה מצחיקה בפייסבוק? שקלת אפשרות כזו? אם לא אז לפני שמגבשים דעה כדאי לשקול את שני צדי המטבע, ולא משנה כמה אנטגוניזם אתה חווה כלפיו מראש. זה יעזור לך לקבל החלטות שקולות יותר בחיים.

אסכם שוב, נכון, אם הוא לעג לזכר הנופלים בכוונה זה באמת מעשה לא מנומס/מכבד/יפה, ואולי המצולם הוא שמ*ק. לא יודע לא מכיר. אבל, זו לא סיבה לתקוף אותו בפומבי [שזו עבירה פלילית] ובטח ובטח שלא "פרשה". כולה בנאדם אחד חסר כבוד. נו אז מה? הוא היחיד?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כל אחד יעשה מה שהוא רוצה לעשות במסגרת החוק.

גם אם היה רוקד במקום, זה לא מכבד, פוגע ומזלזל ברוב המוחלט של האוכלוסייה בישראל - אך זו עדין זכותו הדמוקרטית ולנו אין שום זכות לאיים עליו, להרביץ לו או להטריד אותו. מעבר לכך, האידיוט המצלם דאג לעבור על חוקים ולפגוע בכבוד היום הזה הרבה יותר מאשר הבחור שישב בבית קפה.

זו אחת הבעיות הגדולות בישראל - דחיפת האף. כולם מנסים לתקן את כולם וכולם מנסים לייעץ לכולם ולדחוף את האף לכל מקום אפשרי.

בישראל אין אינדיבידואליזם וזה מתחיל מהדברים הקטנים ביותר, כולם צריכים לחשוב בדיוק אותו דבר ואם אתה לא מצביע לביבי אתה "שמאלני נאצי עוכר ישראל" (אוסף קללות שאמורות לשתק אותך בויכוח כי לצד המקלל אין לרוב טענות לוגיות אך יש לו את נשק הצעקה האחרונה), כשאתה מתקשר לסוכנות רכב ומבקש רכב ידני המוכר דבר ראשון משתגע ושואל אותך בזלזול "מה אתה צריך ידני? הכל פקקים". כשאתה יושב מול הסוכן מכירות באולם של BMW (!!!) ואתה שואל על קסנון הוא מיד אומר לך "עזוב, מה אתה צריך קסנון? מלא כסף". כולם יודעים הכל ובשביל כולם.

כמו שב"פשפשוק" תמיד יש את הישראלי המצוי שמחפש איך לדחוף את האף, לייעץ לאחרים, לבצע הערכות שמאי ולדפוק מכירות של אנשים, רק כי המוצר לא מתאים לו או שהמחיר לא מתאים לו.

הבעיה בסרטון היא לא הבחור השקט שישב בבית קפה והתעסק בעניינו. הבעיה היא אך ורק הערס המצלם שדאג להבהיר שיש לו חגורה שחורה בקרטה (או חרטה כזו או אחרת) והוא ידאג "לשבור לו את העצמות".

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
כל אחד יעשה מה שהוא רוצה לעשות במסגרת החוק.

גם אם היה רוקד במקום, זה לא מכבד, פוגע ומזלזל ברוב המוחלט של האוכלוסייה בישראל - אך זו עדין זכותו הדמוקרטית

לא, זו לא זכותו להפר את הסדר הציבורי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הצלם דביל. יכול להיות שאותו בנאדם שצולם סתם אפס ויכול להיות שלא. המנהג הזה של משפטי שדה שמתפתח כאן פשוט דוחה. לא הצלם ולא אנחנו יודעים מיהו אותו אדם ומה עמד (או לא) מאחורי מעשיו. יש חללים שביקשו מחברים שלהם לשתות ולספר סיפורים מצחיקים עליהם. מישהו שלא מכיר ויגיע לסיטואציה מיד ״יוקיע״ אותם בתור מנייאקים שיכורים כשזה בכלל לא המצב.

יש גם הרבה דתיים שלא עומדים בצפירה* אלא אומרים תהילים וכו׳. כמו שכבר נכתב, יש פה יותר מדי אנשים שחושבים שמותר להם לדחוף את האף לעניינים של אחרים ולדרוש מהם להתיישר לפי הדעות שלהם.

*כי זה ״מנהג גויים״ שהחל בבריטניה לאחר הפסקת האש של מלחה״ע הראשונה כשכנסיות צלצלו בפעמונים לזכר הנופלים.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...