Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איש שבחר להמשיך לשתות קפה בזמן הצפירה ביחד עם החבר שלו,שהחליט לא לעמוד בזמן הצפירה.

https://www.facebook.com/MivzakimIL/videos/855156267853790/?theater

אני מאוד מכבד את יום הזיכרון ומתייחס אליו כיום קדוש, שבו אנחנו זוכרים את החללים שנפלו במלחמות ישראל והקריבו את חייהם,על מנת שמדינת ישראל תמשיך להתקיים ושאזרחייה יחייו בביטחון.

ממה שכתבתי, אתם בטח כבר הבנתם שאני עומד בצפירה.

בקשר להתנהגות של הבחור המצלם,אני ממש לא חושב שמדובר בטלית שכולה תכלת (בלשון המעטה),ההתנפלות על הבחור ששתה קפה בצעקות היא מוגזמת ואפילו ביריונית,אני לא מצדיק אותה בשום אופן,וכמה שאני מכבד את היום הקדוש הזה,אני לעולם לא אתערב לאנשים אחרים בחייהם ואגיד להם מה לעשות.אני מסתכל על מה שאני עושה ולא מחלק ציונים לאחרים.

ואחרי שאמרתי את זה,וגיניתי את ההתנהגות של הבחור המצלם,צריך להגיד שהבחור שבחר לשבת,להמשיך לשתות קפה ולא לעמוד, מייצג קבוצה של אנשים אליטיסטים בעם,מורמים מעם,שמאל קיצוני,כאלה שמשוכנעים שיש להם בעלות על התבונה,כאלה שמפרסמים כל שני וחמישי סטטוסים מתנשאים בגנות האזרחים שבחרו בבנימין נתניהו לראשות הממשלה בפעם הרביעית.

אותם אנשים משוכנעים שלעמוד בצפירה זה מנהג "פשיסטי" ו-"אנטי דמוקרטי",מקימים להם כל מיני טקסי זיכרון "אלטרנטיביים"ביחד עם משפחות של מחבלים,ומשוכנעים שישראל יוזמת את כל המלחמות ורק בגלל ההנהגה ה"פשיסטית" שלנו אנחנו לא מצליחים להגיע לשלום.

לדעתי הדוגמה הזאת מצטרפת גם לסטטוס שאותו פרסם,שוב,אמיר חצרוני(שאני מסרב בכל תוקף להתייחס ברצינות לשטויות שהוא כותב ואפילו מגחך על דבריו),בו טען שלחללי צה"ל שנפלו(יהי זיכרם ברוך),ולמי שבוחר לשרת שירות קרבי,יש רמת אינטליגנציה נמוכה ושבגלל זה הם מתים,עי לטענתו,מי שבוחר להקריב את חייו למען המדינה הוא אדם לא חכם(מביך אותי אפילו לחזור על הדברים).

כמו שכבר אמרתי,אני לא לוקח את דבריו ברצינות,אבל חושב שהם מעידים על הלך רוח מסויים שקיים בשוליים הקיצוניים של השמאל הישראלי,שחושב שהוא מורם מעם ושיש לו בעלות על הבינה והמוסר.

מה אתם חושבים?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נתייחס רק למה שרשמת בכותרת, אני חושב שאם האדם בחר לא לעמוד בזמן צפירה, זכותו המלאה. אנחנו מדינה דמוקרטית חופשית (או אני רוצה לחשוב כך).

כאחד שבא ממשפחה שכולה זה לא מזיז לי, גם לא הייתי פונה אליו אלא ממשיך בחיי כרגיל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כול אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה,נכון פעם בשנה לא קשה לעמוד לדקה,אבל לבוא אליו ב"חתיכת חרא" זה מוגזם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בנוסף לנקודה ששני החבר'ה מעלי ציינו, על סמך הנראה בסרטון יש למצולם אחלה קייס לתביעת דיבה. מקווה שישכיל לעשות זאת.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
ההתנהגות הבהמית בסרטון הזה היא של המצלם ולא של המצולם.

נכון מאד!

אני עומד בצפירה למרות שאינני צריך צפירה כדי לכבד,

חבר טוב שלי קורא פרק תהילים לזיכרם וזה לגיטימי,

אולי הבחור ההוא מכבד בדרך אחרת,ואולאי הוא איזה פציפיסט או תמהוני,

או חולה נפש וכו'

התנהגות בזויה של המצלם.

פורסם

זה נכון שאין שום חובה לעמוד בצפירה אבל לדעתי לתת כבוד מינימלי.

אם נניח הייתי אפילו נוצרי שבא למדינת ישראל והייתי מכיר את הנושא הזה בתור בן אדם שבא עם ערכים מהבית הייתי מכבד את המנהג של לעמוד ואם לא לעמוד לפחות לא לשתות קפה באמצע צפירה לשבת ללא מעשה מתוך עניין של כבוד, כל אחד והבחירה שלו.

אני מכבד ועומד כל שנה עוד לפני שקרו גם מספר מקרים אישיים.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
זה נכון שאין שום חובה לעמוד בצפירה אבל לדעתי לתת כבוד מינימלי.

יש בעייה עם המושג "כבוד מינימלי", מי מחליט מה זה כבוד מינימלי ?

הבחור ישב ושתה את הקפה שלו בשקט, לא צעק, לא צחק, לא שם מוזיקה רועשת, לא שם מערכון של הגשש בפול וליום וצחק, לא הפריע, ולא עשה שום דבר מכוון כדי להפריע.

הוא המשיך לעשות את מה שעשה לפני הצפירה, מבחינתי זה עונה על ההגדרה של כבוד מינימלי.

פורסם

יש אנשים שחושבים שעמידה לדקה בצפירה אחת לשנה, מכניסה אותם מינימום למועדון של חסידי אומות העולם. כך שהם יכולים לבוא לקלל את כול מי שלא עומד בסטנדרטים שלהם.

מצד שני, מי שישב במסעדה בזמן הצפריה סתם טיפש, ומושך אש.

פורסם
יש בעייה עם המושג "כבוד מינימלי", מי מחליט מה זה כבוד מינימלי ?

הבחור ישב ושתה את הקפה שלו בשקט, לא צעק, לא צחק, לא שם מוזיקה רועשת, לא שם מערכון של הגשש בפול וליום וצחק, לא הפריע, ולא עשה שום דבר מכוון כדי להפריע.

הוא המשיך לעשות את מה שעשה לפני הצפירה, מבחינתי זה עונה על ההגדרה של כבוד מינימלי.

אם תשים לב גם רשמתי שאין שום בעיה לשבת ולא להפריע זה לתת כבוד מינימלי, לא רשמתי שהוא חייב לעמוד

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם

לצעוק על מישהו שהוא "חרא" "והלוואי שימות", זה באמת ממש מכבד את היום...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שיעשה מה שהוא רוצה ואני גם לא מבין איך זה שייך לשמאל או ימין.

אל תשכחו שחלק גדול מהציבור החרדי הוא ימני ודור ראשון או שני לשואה והם לא עומדים בצפירת הזיכרון אז הם הופכים פתאום לשמאלנים?

שכל אחד יתייחד כרצונו. יש כאלה שמאמינים שהנופלים נפלו כדי שאנחנו נוכל לחיות פה בחופשיות וזה מה שהם עושים. בארה"ב למשל יום הזיכרון הוא יום מנגלים בכלל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מנגלים ומבצעי קניות...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ראיתי את הסרטון מפני אין בו שום ערך לדו-שיח והוא לא רלוונטי.

אין "יום קדוש", בעולם הזה קדושים החיים, וזהו.

ימני ושמאלני?, תתבגר כבר.

• תוכן חדש...