Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיק בטחון בשכירות דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוזים שאני קיבלתי (וגם כאלה שמסתובבים באינטרנט) לא הכילו סעיף כזה.

החשבונות לא תמיד ניתן להעביר על השוכרים - בלתי אפשרי בבתים מחולקים או ביחידות דיור, אפשרי רק כשיש שעון נפרד של חברת חשמל והמים (לא שעונים פרטיים), קל וחומר אי אפשר להעביר ארנונה - שכן בעירייה לא מודעים לחילוק ו/או ליחידות הדיור.

להגיד "אבל מעבירים" כשאני מוכיח לך חד וחלק שלא ניתן להעביר זה לקבור את הראש בחול.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז שוב אנחנו מגיעים למסקנה שהשניים וחצי חוזים שראית בחייך לא מצביעים בכלום על השוק.

תפנים את זה כבר ותפסיק להתווכח על עניין שאין לך בו הבנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

MX

כאשר משכירים יחידת דיור שכר הדירה כולל את כל המרכיבים כמו מים חשמל וארנונה, אלא אם אתה בעל בית שמתקין שעונים פרטיים לצריכה מדוייקת של השוכר, שזו האופציה המועדפת עלי.

את החינוך הזה ינקתי מאימי ז"ל שתרגמה לי משפט מגרמנית שאומר כך:

חשבון מדוייק יוצר חברות טובה. ( הוא טוב לא רק ביחסי משכיר שוכר )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סבתי הפולנו-אוסטרית הייתה שרה לי:

Hoppe, hoppe, Reiter

Wenn er fällt, dann schreit er

Fällt er in den Graben

Fressen ihn die Raben

Fällt er in den Sumpf

Macht der Reiter plumps!

שאלוהים ישמור אותנו מכאלה שירי ילדים.

רק עם מופרע ומעוות שהביא לעולם את מקס ומוריץ והנזל וגרטל יכול לשיר כזה דבר לילדים.

פורסם

אופס, גם ההורים שלי. וכמובן ש"הפילו" אותי בהתאם.

יש אפילו דף פייסבוק של ייקים בשים Hoppe Hoppe Reiter.

ואילו הילדים הצברים שלי קיבלו בעברית שיר על החמור שהתחיל לדהור וחגי שנפל לבור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה ככל הזכור לי הבית השלישי בשיר:

הופ הופ פרש

אם יפול יבכה

אם יפול לתעלה, העורבים יאכלו אותו

אם יפול לבוץ, יטבע בתוכו

איזה יופי של שיר לדקלם לילדים...

פורסם

את ההורים שלכם ליואב קדמן!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אז שוב אנחנו מגיעים למסקנה שהשניים וחצי חוזים שראית בחייך לא מצביעים בכלום על השוק.

תפנים את זה כבר ותפסיק להתווכח על עניין שאין לך בו הבנה.

רחוק מלהיות שניים וחצי חוזים, עשיתי סיבוב באיזור המרכז לבחון אפשרות לעבור, וראיתי באותו סיבוב עצמו יותר מ-15 חוזים.

השאלה הזו שלי שעד עכשיו התחמקתם ממנה:

סתם לעניין האישי שלי - discoTD5, bagira Ahbarony, אתם משכירים לכל אחד מהרחוב? אתם בכלל פוגשים לפני כן את האנשים שאתם משכירים להם או שבשביל לא להיות "גזענים" אתם משאירים להם את המפתח מתחת לשטיח בכניסה ושולחים את החוזה בדוא"ל?

לא סתם נשאלה ולא סתם מנוסחת ככה, נתקלתי ב-5 משכירים מתוך ה-15 שרצו לשלוח לי את החוזה במייל, היו מוכנים לחתום איתי על חוזה עוד לפני שהגעתי בכלל למקום (ולכן בטח לפני שפגשו אותי), חלקם אמרו "מה זה משנה? גם ככה זה איזור ביקוש, למה אתה צריך לראות את הדירה", וכששאלתי מה אם אני חרא בנאדם שיהרוס להם את הדירה "בשביל זה יש שיק ביטחון" (ואף אחד מהם לא רצה שיק ביטחון של 50 אלף כן? זה סכומים של 15-25).

מה שכן לא הציעו להשאיר לי את המפתח מתחת לשטיח אלא הציעו שהבן / בת / אחות / סבתא יראו לי את הדירה.

MX

כאשר משכירים יחידת דיור שכר הדירה כולל את כל המרכיבים כמו מים חשמל וארנונה, אלא אם אתה בעל בית שמתקין שעונים פרטיים לצריכה מדוייקת של השוכר, שזו האופציה המועדפת עלי.

את החינוך הזה ינקתי מאימי ז"ל שתרגמה לי משפט מגרמנית שאומר כך:

חשבון מדוייק יוצר חברות טובה. ( הוא טוב לא רק ביחסי משכיר שוכר )

ברור שמתקין שעונים פרטיים - אחרת איך תעקוב אחרי הצריכה של יחידות הדיור / הבית המחולק?

אלה שלוקחים גלובלי בד"כ מגלים אח"כ שהצריכת מים / חשמל מפלצתית - ואחרי זה מתקינים שעונים פרטיים.

גם בבית שאני שוכר כרגע וגם אצל ההורים שלי וגם בכל ה-15 דירות שראיתי לא מזמן בכולם היה שעונים פרטיים.

זה הגיוני כי שעון עולה בערך 250-300 שקל בסה"כ וחוסך כל כך הרבה צרות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לשאלתך ,

לא משכיר לכל אחד מהרחוב , מתרשם , בודק

והיו מקרים שביטלתי ממש לפני החתימה כי השוכר לא נראה לי.

בנוסף מי שחוסך כמה שקלים ולוקח חוזה מהאינטרנט שלא מכסה אותו , בעיה שלו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה בדיוק מה שאני טוען לכל אורך השרשור, ולא סתם ה-Test subjects סירבו לענות לשאלה.

מסתובבים במדינה הזו הרבה משכירי דירות שמוכנים להשכיר לכל אחד כל עוד יש לו פנקס שקים, בלי לפגוש, בלי להכיר, בלי לבחון, וסומכים בעיוורון מוחלט על השיק ביטחון שיציל אותם מכל נזק שהשוכרים יכולים לעשות להם.

אומר לך יותר מזה, קח לך בחור כזה שממנף את עצמו בצורה שהוא לא יכול לספוג נכס סגור לכמה חודשים:

אם אתה יכול להרשות לעצמך להעמיד לכמה חודשים נכס שעל התשלום ממנו אתה נסמך בתשלום על נכס אחר שאתה גר בו, לדוגמה, וגם ולשלם ארנונה, ועד הבית ושאר מרעין ביישין בשביל תחושת בטן - אשריך. אני מעדיף מנגנון של בטוחות בנוסף לתחושת הבטן.

הביטחון הכספי המיידי נועד בראש ובראשונה להבטיח רצף תשלום וכיסוי נזקים מיידיים. נזקים הגדולים זה כבר עניין שקשור לביטוח.

אבל מי אני? אני בסך הכל שוכר ומשכיר נכסים.

תביא לו נציג של משרד ממשלתי / עירוני כלשהו, תן לו שכ"ד שהוא מבקש, תן לו שיק ביטחון שהוא מבקש, נראה לך שהוא יסרב?

ולא רק זה אלא שחוזה עם דייר נקוב לא רלוונטי במקרים כאלה כי בחתימת החוזה לא ידוע עדיין מי יהיה הדייר.

עם אותו בעל בית מדובר באו מהעירייה נתנו הבטחה בע"פ ל-5-6 דיירים כי הכוונה הייתה שיהיו 10-11 נערי ש"ש ולשכור עבורם 2 בתים, בסופו של דבר הגיעו 15-16 נערי ש"ש ולא הצליחו בעירייה לשכור עבורם עוד בית בגלל כל מיני בעיות.

במעמד החוזה לא היה ידוע מי יהיו הש"ש שיגיעו (ובכל מקרה זה דברים שזזים מהיום למחר, כמו שהגיעו 4-5 תקנים יותר פתאום), אז סעיף כזה לא יעזור במקרה כזה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

תרשה לי להגיב בשמם של ה-Test Subjects שלך (אותם אני מכיר אישית), כי האמירות שלך ממש מתחילות להרתיח לי את הדם.

הם לא ענו לך על השאלה כי זאת שאלה רטורית (ואחת דיי מפגרת אם יורשה לי לומר). ברור שאין אף בנאדם שפוי שישכיר דירה לאנשים שנראים כאילו הולכים להשמיד את הדירה.

ה"בחור שמנפנף" כתב לך בבירור שהוא מעדיף להסתמך על צ'ק ביטחון *בנוסף לתחושת בטן*, אמירה שממנה אתה פשוט מתעלם כי היא לא תואמת את האג'נדה שלך שכולם חוץ ממך מטומטמים.

בעל הדירה **היחיד** שממנו אתה מסיק את המסקנות מרחיקות הלכת שלך לגבי אוכלוסיות שלמות הוא אידיוט. נקודה. כי לחתום על חוזה מול עירייה בלי לדעת מי הולך לגור בנכס זה צעד מטומטם. לכל הפחות הוא יכל לדרוש להיפגש עם הדיירים המיועדים לפני השלמת החתימה כדי לעמוד על קנקנם. אבל הוא (והוא בלבד) לא עשה את זה ולכן הוא אידיוט. להגיד שבגלל אותו אחד כל מי שלוקח צ'ק בטחון "מסתמך עליו בעיניים עצומות" זאת גם אמירה מטומטמת.

עריכה: לגבי משכירים וחוזים - גם אני עומד אחרי סבב חיפוש דירות באיזור מבוקש יחסית. לי אף אחד לא הציע לשלוח את החוזה במייל לפני שבכלל נפגשנו. אלה שהציעו את זה לך אולי התרשמו ממך בטלפון (לא מספיק, אני יודע, אבל זה גם משהו) או שהחליטו לשלוח לך את החוזה לפני שאתה רואה את הדירה כדי לחסוך לך ולהן זמן אם החוזה לא מתאים. אלא שהסכימו לחתום על החוזה בלי לראות אותך כנראה גם לא ממש חכמים.

כמו שכבר עשיתי בעבר, אני מציע לך לרדת מהעץ. אתה לא חייב להיות צודק בכל מחיר.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

M3.

אני משכיר דירה ואין שום סיכוי שבעולם

שהייתי משכיר אותה, לאנשים שלא נראים לי.

יתרה מכך, אני ביצעתי על השוכרים שלי והערבים שלהם.

בדיקת יכולת כלכלית (קרדיטסקור).

לא נראה לי שבעל דירה סביר, ישכיר את הדירה בלי לראות את השוכרים.

כדבריך "לשלוח את החוזה במייל" או שהסיפור שלך מצוץ מן האצבע.

או שנפלת על בעל דירה מטומטם/טיפש/אידיוט.

פורסם

אתה נותן דוגמא למקרי קיצון שבהם באמת ששום צק בטחון לא יעזור (צריך לתבוע), ומשליך אותן על הכל.

לעיתים יש הפתעות בחיים ומה לעשות, חלקנו לא ניחנו ביכולת המופלאה הזו שיש לך לבחון כליות ולב מפגישה של 5 דקות.

וגם לאחר הפעלת כל המערכות והיכולות הפנומנליות, אתה אף פעם לא יודע מה צופן יום, חבר טוב השכיר דירה למשפחה עם שלושה ילדים, האשה עקרת בית, הבעל בכיר (מאוד) בהייטק הישראלי, תלושים של 35K נטו בחודש.

השכיר להם בראש שקט ושליו, מבסוט מהחיים.

4 שנים גרו אצלו, שילמו כל תשלום בזמן, שוכר גן עדן!

יום אחד הבעל מוצא את אשתו במיטה עם מישהוא, קיבל את הג'ננה לקח את המאהבת ביחד עם כל הכספים והחסכונות ועבר איתה לאוסטרליה.

פתאום השוכר המדהים הפך לאם חד הורית עם שלושה ילדים וללא כל מקור הכנסה (אין מזונות, הבעל באוסטרליה).

אחרי חצי שנה של אין כסף הוא הצליח לפנות אותה.

גם את זה היית צופה?

אתה חוזה עתידות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...