Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיק בטחון בשכירות דירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש שאלה קצת מוזרה בתור מתחיל בקרוב בתחום:

1. לי אין צ'קים, אף פעם לא היו לי תשלומים או הלוואות, תמיד משלם הכל רק מזומן ואם באשראי- אז תשלום אחד וזהו. אם היה אפשרי אז הייתי פשוט משלם כל חודש במזומן לבעל הבית או שעושה לו העברה בנקאית. הבעיה שאף אחד לא יסמוך עלי ולא יסכים לדבר כזה. השאלה היא אם הגיוני לשלם על כל השנה מראש? פשוט להעביר לבעל הבית את כל הסכום של השנה הראשונה? נהוג לבקש הנחה קטנה במקרה כזה?

אני באותו מצב.

תשמח לדעת שמצאתי בעל בית שלקח ממני מזומן לחודשיים מראש (במעמד חתימת ההסכם), ומאז כל חודש משלם לו במזומן.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב, בתור שוכר גם אני חשבתי תמיד שצ'ק הביטחון נועד להבטיח רצף של תשלומי השכירות. אולי תיקונים קטנים (עד כמה אלפים בודדים) בסוף התקופה אם יש צורך. ולא שהוא נועד לכסות נזקים רציניים בדירה, לשם כך יש בית משפט.

אבל אם אתם (המשכירים) טוענים שכך נהוג- קטונתי. טוב שראיתי את זה עכשיו ולא בעוד כחצי שנה כשאחפש דירה באזור הרצליה/צפון ת"א. הייתי עלול לפסול כמה מועמדות טובות רק בגלל צ'ק בטחון בסכומים הללו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

נזק של 200 אלף שקל, מה הם כבר עשו שם, ניסויים של חץ 3 ?

ואם זה כככל כככך פשוט לזהות כאלה שוכרים (למשל, מגיעים עם משאית כיפת ברזל :) ), שתף אותנו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אם אתה יכול להרשות לעצמך להעמיד לכמה חודשים נכס שעל התשלום ממנו אתה נסמך בתשלום על נכס אחר שאתה גר בו, לדוגמה, וגם ולשלם ארנונה, ועד הבית ושאר מרעין ביישין בשביל תחושת בטן - אשריך. אני מעדיף מנגנון של בטוחות בנוסף לתחושת הבטן.

הביטחון הכספי המיידי נועד בראש ובראשונה להבטיח רצף תשלום וכיסוי נזקים מיידיים. נזקים הגדולים זה כבר עניין שקשור לביטוח.

אבל מי אני? אני בסך הכל שוכר ומשכיר נכסים.

אף אחת מהדירות לא עמדה סגורה למשך יותר מחודש עד שהגיע שוכר נורמלי, וזה בפריפריה סופר-דופר (בית שמש כן?) אז צריך לקחת בפרופורציה.

ואין בעיה לקחת צ'ק ביטחון, רק אמרתי שמי שלא מקשיב לתחושת בטן "אללה בבלה" ומשכיר לכל דיכפין רק כי יש צ'ק ביטחון הוא מטומטם.

אחרי שכבר סיננת ומצאת שוכר שנראה נורמלי ועובר את מבחן תחושת הבטן קח ממנו צ'ק ביטחון של כמה שאתה רוצה (והוא מוכן לתת), גם ככה במקרים כאלה הצ'ק יישאר מיותם.

נזק של 200 אלף שקל, מה הם כבר עשו שם, ניסויים של חץ 3 ?

ואם זה כככל כככך פשוט לזהות כאלה שוכרים (למשל, מגיעים עם משאית כיפת ברזל :) ), שתף אותנו.

לא חושב שעשו שם ניסויים של חץ, אבל כן השמידו את (כמעט כל) מערכת החשמל של הבית, כל הריצוף הצריך החלפה, חלק גדול מהקירות הצריך טיח מחדש (לא צבע, טיח), החלפה של כל הכלים הסניטריים (3 שירותים, שתי מקלחות ומטבח אחד), שיפוץ כללי במטבח (החלפה של צירים, של ידיות ודלתות חזית של הארונות), צינור גז חדש, החלפת גדרות בגינה (בעל הבית החליט לעשות מבלוקים הפעם), ריצוף מחדש בגינה (הייתה מרוצפת חלקית והם הרסו, בעל הבית החליט לרצף הכל כמעט), שתילה מחדש של צמחים ועצים שהם עקרו והרסו.

איך לזהות אותם? סימן ראשון זה שהחתומים על החוזה הם לא המתגוררים בפועל, סימן שני זה שהחתומים על החוזה זה העירייה, סימן שלישי זה שהמתגוררים בפועל הם נערים ונערות בשנת שירות.

וכמובן שאפשר לתבוע אח"כ את החתומים על החוזה וכו', אבל את זה אפשר לעשות גם בלי צ'ק ביטחון. בעל הבית הרגיש בטוח שיש לו צ'ק ביטחון של 50 אלף מהעירייה וקיבל נזק פי 4 מזה, אני בטוח שעוד תהיה תביעה (או שכבר יש) אבל לכסף הוא ימשיך לחכות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

MX 3

מה שאני אוהב אצלך , זה הדוגמאות הקיצוניות שאתה מביא , שרק מלמדים על הכלל.

מי שרוצה לעשות מביתו בית זונות , שיבושם לו.

במקרה הזה הוא לקח שיק בטחון על סכום סביר בהחלט , לנזקים סבירים ++++

והחותמת על החוזה היא עיריה, לה יש כסי עמוק גם לתביעה של 200K, והוא יקבל את כספו עד לגרוש האחרון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקרא לזה דוגמאות קיצוניות, למד איתי בבית הספר אחד שהמשפחה שלו עשתה לבית שכור נזק מאוד קרוב לזה.

ולהם לא היה כיס עמוק לכסות את הדברים האלה.

כמו שאמרתי, יש כאלה שחושבים שאם יש צ'ק ביטחון אפשר לעשות בית זונות והכל יכוסה.

כל הטענה שלי מלתכחילה הייתה שלפני שמדברים על צ'ק ביטחון - מסננים את השוכרים, ואחרי שסיננת את השוכרים צ'ק ביטחון של 50K לא יהיה רלוונטי, שצ'ק ביטחון על סכום מופרז לא נותן כלום אם אתה נותן לכל דיכפין לגור שם.

לעירייה יש אמנם כיס עמוק (ודיי ריק), אבל גם אורך נשימה ארוך מאוד וסוללת עו"ד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם תקרא בעיון את מה שכתבתי תראה שהשיק בטחון הוא השלייקס בלבד.

טחנות הצדק טוחנות לאט , אבל טוחנות...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

MX

צינזרתי את עצמי, לא לחרוג מכללי הפורום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא חושב שעשו שם ניסויים של חץ, אבל כן השמידו את (כמעט כל) מערכת החשמל של הבית, כל הריצוף הצריך החלפה, חלק גדול מהקירות הצריך טיח מחדש (לא צבע, טיח), החלפה של כל הכלים הסניטריים (3 שירותים, שתי מקלחות ומטבח אחד), שיפוץ כללי במטבח (החלפה של צירים, של ידיות ודלתות חזית של הארונות), צינור גז חדש, החלפת גדרות בגינה (בעל הבית החליט לעשות מבלוקים הפעם), ריצוף מחדש בגינה (הייתה מרוצפת חלקית והם הרסו, בעל הבית החליט לרצף הכל כמעט), שתילה מחדש של צמחים ועצים שהם עקרו והרסו.

החלק הזה מעלה אצלי כל כך הרבה סימני שאלה שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל, אבל העיקריים זה איך ולמה???

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם תקרא בעיון את מה שכתבתי תראה שהשיק בטחון הוא השלייקס בלבד.

טחנות הצדק טוחנות לאט , אבל טוחנות...

זה בדיוק מה שאני טוען לכל אורך השרשור, ואני אומר לכם בפה מלא שאנשים בחוץ, נורמליים לחלוטין לא מתייחסים לשיק ביטחון כאל שלייקס אלא כאל בטחון חד משמעי שמאפשר להשכיר לכל ערס עם מיציבושי (כן זה בכוונה)**כאן נמחקה הערה גזענית**.

לגבי טחנות הצדק - בוודאי שטוחנות, בסוף יקבל את ה-150K הנוספים שלו, השאלה כמה שנים עוד, בינתיים זה 3 שנים וממשיך לספור.

השיק ביטחון לא אמור לחסוך לו את הצורך בזה?

החלק הזה מעלה אצלי כל כך הרבה סימני שאלה שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל, אבל העיקריים זה איך ולמה???

איך:

מערכת חשמל - חיבורים פיראטיים של נקודות חשמל (כי כל אחד מהש"ש רוצה מקום לחבר מטען לפלאפון לידו) שבשביל זה חיברו באופן פרוביזורי גידי חשמל חשופים אחד לשני במקום עם כוורות וציפו באיזולירבנד ולסיכום השאירו את כל החוטים תלויים ככה בחוץ, ככה חיברו שקע לשקע לשקע בשרשרת.

ריצוף - אני יכול רק לנחש, היו יותר מעשרים בלטות רופפות ולפחות 10 שבורות באופן כזה או אחר.

טיח מחדש - זה בקלות - צריך רק שלא יהיה אכפת לך.

כלים סניטריים - שימי 10-15 נערים ונערות בני 18 בבית שלא שלהם ואין להם שום מחויבות כלפיו, תראי מה יקרה לברזים, לאסלות ולכיורים.

מטבח - שוב, בקלות, זה האיזורים שהכי לא אכפת מהם, דברים נשפכים, ידיות מתחילות להתרופף אז לא מבריגים אותן חזרה, בטעות נותנים מכה לדלתות כשהן פתוחות (מה שעוקר את הצירים ולפעמים משאיר חורים איפה שהצירים מחוברים), שבר בשיש נשאר עד היום (את זה הוא לא ידע ולא החליף רק אנחנו גילינו את זה).

צינור גז - כנראה ניתוק אלים של התנור-כיריים (הצינור היה מאחוריו).

גדרות בגינה - מחוסר אכפתיות, אולי גם משחקים וכו' בגינה שעיקמו את הגדר ואת היתדות שלה.

ריצוף בגינה - היה חלקי (בלטות חשופות מהצד) וכנראה שנתקלו בהן שוב ושוב עד שהן התרופפו ונעקרו מהמקום.

צמחיה - לא השקו אותה וגם אלה ששרדו בלי השקיה חטפו מכות (כנראה מאותם משחקים) עד שהיה צורך לעקור אותם כי הם צמחו עקום, חלקם נשרפו חלקית ממנגלים שעשו צמוד אליהם.

אני אגב בטוח שיש דברים שאני שכחתי או שהוא שכח לספר לי

למה:

אני באמת שלא יודע.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יאללה, שחרר אותנו כבר, אתה מנהל דיון עם פאתוס כאילו אתה עם נסיון של מנכ"ל אנגלו סכסון וכל הנסיון שלך זה דירה מסכנה שאתה שוכר ודירה נוספת שמישהוא שאתה מכיר משכיר.

כשיהיה נכס בבעלותך, תבוא ליעץ.

בינתיים, תפסיק לעשות מעצמך צחוק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקיצור לטענתך גם אני וגם ישה טועים

השיק בטחון הוא השלייקס בלבד.

למי שאין בעיות בהבנת הנקרא זה בדיוק מה שטענתי מהתחלה.

והוספתי לטעון שמי שחושב ששיק בטחון פותר לו את הצורך לסנן שוכרים הוא מטומטם.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנה מגיעה כצפוי ההתממות הקבועה "אני רק אמרתי XYZ".

אתה הצגת את עצמך כאילו יש לך איזה משהוא שמאפשר לך לקבוע אם שוכר הוא מחבל או מלאך ועוד ברוב גזענותך התחלת לתת בהם סימנים "ערס","מיצובישי" ועוד רמזת למוצאם המזרחי במילה שמחקתי לך.

ולא רק שיש לך את היכולת המופלאה הזו, אתה גם טוען שכל מי שעשו לו נזק בדירה זו אשמתו שאין לו את אותה טביעת עין מופלאה שניחנת בה.

ואת היכולת הפנומנלית הזו שלך אתה תולה בנסיון חיים של מה? של "פעם שכרתי דירה" ו "פעם סבתא שלי היה אצלה שוכר רע"?

אז בדיוק כמו שכבר אמרתי, תרגיע.

אין לך נסיון בתחום, אין לך רקע, אולי ורק אולי, יש לך שני פוקסים של טביעת עין של "ערסים עם מיצובישי" .

פורסם

את האמת, מעולם לא הבנתי מה הפואנטה בצ'ק ביטחון. הרי את השטות הזאת אפשר לבטל 20 שניות אחרי שמסרת אותו לבעלים.

ומה הם יעשו ? יפנו להוצאה לפועל? בבקשה, יש לי חבר שכבר פנה להוצאה לפועל(בנושא אחר) והוא כבר ממתין סביבות השנתיים ולא בטוח בכלל שיקבל אותם.

אם אני הייתי משכיר דירה הייתי דורש סכום כסף במזומן. אמנם זה לא יכסה נזק גדול(כמו 200 אלף כמפורט לעיל) אבל ייתן התראה מספקת.

פורסם

1. לא יודע באיזה עילה החבר שלך פנה להוצאה לפועל אבל לצקים מבוטלים יש היום הליך מזורז, אם לא מדובר בשוכר של M3 שהוא מחריב בתים סידרתי שגם חשבון הבנק שלו בהתאם, אז רואים את הכסף הרבה יותר מהר.

2. ביטול הצק הוא פלילי, בנוסף להליך ההוצאה לפועל אתה גם תסתבך בהליך פלילי.

3. בדיוק כמו שאתה יכול "לבטל את הצק", אתה גם יכול לשדוד זקנה ולקחת ממנה את הכסף של הצק, כפה אחת טובה וברגע שהיא על הרצפה, בעיטה בראש וקח את הארנק.

מומלץ לתזמן את התקיפה ליום קבלת הקיצבה מביטוח לאומי.

מוסר ההשכל הוא שברגע שאתה עבריין, מה זה כבר משנה על חשבון מי אתה חי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...