Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל דבר יש מחיר, גם לטיידה שאותה קונים בזול ומוכרים בזול.

את הדרישה לרכב סחיר במסגרת המגבלות שלך לא הייתי אפילו מעלה - הרי ברור שרכב משנתון גבוה ובתקציב נמוך לא יהיה סחיר בעליל, אחרת הוא לא היה נמכר בזול גם עכשיו.

רוצה רכב סחיר ומבוקש יחסית? תרד לשנתון 2007 ותחפש הונדה ג'אז או טויוטה קורולה שנתון אחרון של הדגם הקודם ( עד 2007).

השאלה איך עלויות האחזקה של הטויוטה קורולה או של ההונדה ג'אז ?

פורסם

הטיפולים של קורולה יותר זולים ,

צריכת דלק של ג'אז יותר טובה.

למשפחה קורולה יותר נוחה.

שים לב, קורולה מודל 2008 ( השנתון הראשון של צורה חדשה יותר) וחלק מ 2009 עם גיר רובוטי לא מומלץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מציע לך לקחת נסיעת מבחן על קורולה רובוטית 2008-9

פרט לכותרת "רובוטית" שמקפיצה לאנשים את הפיוז, מדובר ברכב אמין, מרווח, אחזקה זולה וצריכת דלק מצוינת. וגם בתקציב שלך

אם אתה מסתדר עם הגיר הרובוטי זאת עסקה שאין שניה לה

פורסם

תודה רבה על העזרה של כולם

אני ממשיך לחפש טויוטה קורולה מודל 2009 אבל לא מוצא בתקציב שלי שהוא עד (35000 מקסימום)

כמובן שיהיה אוטומט,אני בספק אם יש חיה כזו בשוק המשומשות...

פורסם

הגיע הזמן להבין שאין קסמים ובמגבלת התקציב אתה צריך להתפשר על רוב הסעיפים.

רכבים בעלי סחירות טובה, עם מספיק מקום לחמש נפשות וצריכת דלק הגיונית (1:12-15) שיכנסו בתקציב שלך וכבר המליצו לך עליהם בשרשור:

1. הונדה ג'אז 2005-2007

2. טויוטה יאריס אוטו' 2005-2006

3. טויוטה יאריס רובוטית 2007

4. טויוטה קורולה אוטו' 2006-2007\ או רובוטית 2008.

סביר להניח שבשביל הקורולה תצטרך להתפשר על כמות הידיים (יד 2-3).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
תיקון טעות 5 נפשות במשפחה

תודה על העזרה

מזל-טוב ! אני מכיר מישהו שנולד 'בטעות' והוא אושר גדול להוריו.

אם כך, משפחתית אמינה תהיה הכי מתאימה עבורכם, יפנית\קוריאנית.

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...