Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף תראה אותו יושב על הבגאז', שותה וודקה רדבול, מצלם סלפי עם העכברים שהשאירו לו ומעלה את התמונה לפייסבוק עם הכיתוב "התחלנו!"

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מישהו פה הזכיר שנחשים לא אוהבים חום?

אם זה כך - אפשר להדליק חימום על הכי חזק ברכב (ואפילו במהלך היום שגם ככה חם) לסגור ולחכות לראות אם הוא עדיין שם..

זה לא שהם לא אוהבים חום, להבדיל מבני אדם הם פויקילותרמיים [או בעלי "דם קר" כמו שאומרים], ולכן בתנאי חום קיצוני הם יחפשו מחסה מוצל ומאורר, ולהפך. על אף חייו הלא פשוטים, הנחש אינו אובדני ולא ישאר למות :)

כמו שאמרתי, להשאיר את הרכב בשמש ביום חמים כמו שהיה היום היה פותר את הבעיה.

עלתה פה הסוגיה לגבי שמיעה: לנחשים יש אוזן פנימית בלבד. אוזן זו מחוברת לעצם. רעידות מצליל כלשהוא עוברות דרך הקרקע, דרך גוף הנחש, משם לעצם, ואז לאוזן הפנימית ש"שומעת". חושב לציין כי הנחש יודע לשמוע גם גלי קול או רעידות שנעים באוויר, ולא רק דרך הקרקע.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סיכום מה שהחלטנו היום:

מכיוון שהנחש לא מסוכן, אבא שלי החליט להמשיך לנסוע ברכב עם שימת לב לכל דבר משונה.

אם הנחש לא יצוץ, מכיוון שלא שייך שיישאר שם לאורך זמן כנראה יצא כבר.

אם נריח ריח לא טוב, כנראה הוא מת מהחום שבאוטו (ותאמינו לי מאוד חם שם), ואז ננסה לחפש ולהוציא שאריות.

תודה לכולם.

פורסם

בתקווה שתחזור ;-)

לעדכן

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אנשים יכולים לעשות תאונה בגלל דבורה ברכב,

אז אני מניח שנחש עלול לייצר את אותו אימפקט כשהוא מפתיע אותך :

ואז גם אם נופל לך עט מהכיס או כבל מטען מתחכך בך אתה קופץ.

לגבי האבחנה ארסי או לא, יש מומחים שלא מרשים לעצמם לקבוע

לפי מבט חטוף, לא עקבתי בדיוק מה היה כאן.

נחשים הם למיטב ידיעתי חרשים ומסוגלים להרגיש רק ויברציות. אז אם אין סאב, הרבה זה לא יעזור.

כן, היה אתמול בחינוכית ב'חפרנים',

לא חייב סאב, הם מכויילים לעכבר על הקרקע

The first one to get angry loses

פורסם (נערך)

בתור לוכד נחשים במשך שנים רבות ומחבר של המדריך הישראלי לזוחלים ודו-חיים אני יכול להגיד לך בפירוש שלכידה של נחש שנכנס לרכב זה עסק לא פשוט בכלל. אני מבין לחלוטין את הלוכדים שהחליטו לא להגיע. נחש, בטח אם מדובר באמת בזעמן דק יכול להיעלם באלף ואחת מקומות בתוך הרכב ומה גם שאם אתה כבר רואה אותו במנוע הגישה אילו תהיה מאוד קשה והוא בשניות יכול להתחמק לאיזו נישה שלא תגיע אליה ולכן מדובר בלכידות סופר מורכבת ומתישה. אני אישית נסעתי ברכב במשך שבוע עם זעמן שחור באורך 2.5 מטר שמסתובב לי "איפשהו" ברכב. בסוף מצאתי אותו בתא המטען מתחת לפלסטיק שמכסה את בית הגלגל האחורי.

כמו שהמליצו כבר לפני, הייתי ממליץ להשאיר את הרכב בחוץ בשמש כדי לגרום לנחש אי נוחות עקב החום ובכך למצוא את דרכו החוצה בדיוק כמו שמצא את דרכו פנימה. כל עוד אבא שלך לא גדל עם נחשים במיטה ורגיל אליהם לחלוטין לא הייתי ממליץ לנהוג כשיש חשד לנחש ברכב, גם אם הוא לא ארסי הוא יכול לגרום לפאניקה במהירות גבוהה ולתאונה.

אם אתה רואה את הנחש אתה מוזמן ליצור קשר ואם אהיה בסביבה אבוא לאסוף אותו ללא תשלום.

נ.ב. לפי התיאור של אבא שלך ככל הנראה לא מדובר בנחש ארסי, ההימור שלי הוא אחד מהבאים: זעמן זיתני, שלוון קווים, ארבע-קו מובהק או זעמן דק. זעמן אוכפים לא נמצא באיזור מודיעין.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
איזה פחד, איך אפשר למנוע מנחש להיכנס אליי לרכב?

שכח מזה, אין דרך לאטום את הרכב לדברים כאלו.

פורסם

היה לי כרכן שברח מטרריום סגור הרמטית [כנראה שלא]. נחשים הם יצורים מוכשרים.

HYPER VIPER, יש לי ספר ישן עם שם דומה מאוד של פנחס אמיתי ועמוס בוסקילה. זה המתחרים?

האמת שלמי שאוהב את התחום, אני ממליץ על "נחשים ארסיים וארסי נחשים" של פרופ' אלעזר כוכבא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היפר ויפר, מסרתי לאבא שלי את הדברים שלך. כרגע הרכב משמש לנסיעות קצרות מאוד בתוך העיר הכרחיות בלבד, עם מוכנות נפשית לרגע ההתקלות. בשאר הזמן החלונות פתוחים. מקווה שיהיה טוב.

פורסם (נערך)
היה לי כרכן שברח מטרריום סגור הרמטית [כנראה שלא]. נחשים הם יצורים מוכשרים.

HYPER VIPER, יש לי ספר ישן עם שם דומה מאוד של פנחס אמיתי ועמוס בוסקילה. זה המתחרים?

האמת שלמי שאוהב את התחום, אני ממליץ על "נחשים ארסיים וארסי נחשים" של פרופ' אלעזר כוכבא.

סוג של מתחרה, הספר של עמוס ופנחס כבר עוד מעט בן 20 ולפי דעתי העותקים נגמרו ואין הדפסה מתוכננת. הספר שלנו כולל עדכון מלא של גוף הידע בנושא, תמונות איכתיות בהרבה כיאה לתקופה ועוד הרבה מידע מעניין כמו מפות תפוצה (שעד להוצאת הספר לא היו זמינות לציבור), מדריך לעקבות בחול ועוד.

מומלץ בחום! :)

בכל מקרה, למי שצריך עזרה מיידית בזיהוי בניתי מדריך אינטראקטיבי מיוחד:

http://snake-id.com

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

• תוכן חדש...