Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי פיגו הנל בכותרת.

לפני כשבוע .

המזגן במעמד הרכישה היה פיקס.

לפני כמה ימים היה מעט חם לחצתי על כפתור הAc לקרר את הרכב אך נדמה שהטורים לא משתנים כלומר מדחס מזגן לא נכנס למצב עבודה.

הייתכן נשרף לי פיוז ?

או שמא המדחס מת ?

פורסם

לא רוצה לאכזב אותך, אבל מנסיון שלי עם הרכב הזה זה הולך להיות יקר ויכול להיות שכל המערכת דורשת תיקון. במידה ולא נגעו במדחס וביחדה הפנימית יכול להיות שהם כבר דורשים החלפה. כל מה שקשור במיזוג הוא מחלה ברכב הזה.

פורסם
לא רוצה לאכזב אותך, אבל מנסיון שלי עם הרכב הזה זה הולך להיות יקר ויכול להיות שכל המערכת דורשת תיקון. במידה ולא נגעו במדחס וביחדה הפנימית יכול להיות שהם כבר דורשים החלפה. כל מה שקשור במיזוג הוא מחלה ברכב הזה.

המזגן מוציא אוויר חם .

חום הכול תקין .

הAc מדליק נורה אך לא עובד מישהו יכול להכווין אותי לתיב הפיוזים ? או לאיזה חוט שהמדחס מתחבר אליו ?

יכול להיות

שהתנתק שם משהו .

לפני יומיים עבד פיקס

פורסם

קודם כל האם המדחס נכנס לעבודה?

עמוד במקום קצת שקט עם מנוע עובד בסרק , הפעל את עוצמת המאוורר על 1 ולאחר מכן לחץ על כפתור ה-AC .

אמור להישמע קליק של לאחר שנייה שתיים .

חוסר בקרר ( גז ) משמעותי מונע מהמדחס להיכנס לעבודה כהגנה על המדחס .

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה לוחץ על כפתור ה-AC והמזגן ממשיך להוציא אוויר חם ובנוסף אתה לא מרגיש את המדחס נכנס לפעולה אז בסבירות גבוהה מאוד שחסר גז במערכת.

אם אתה מתעקש לבדוק פיוזים אז הפיוזים נמצאים מתחת להגה בצד שמאל ובנוסף יש ריליי בתוך תא המנוע בקופסא קטנה. אפשר גם לתת מתח ישירות למדחס ולראות אם הוא נכנס לפעולה.

אבל שוב, לדעתי בסבירות גבוהה שיש דליפה של גז. גש למזגניסט עם מכונה לבדיקה. מהיכן אתה בארץ?

פורסם
אם אתה לוחץ על כפתור ה-AC והמזגן ממשיך להוציא אוויר חם ובנוסף אתה לא מרגיש את המדחס נכנס לפעולה אז בסבירות גבוהה מאוד שחסר גז במערכת.

אם אתה מתעקש לבדוק פיוזים אז הפיוזים נמצאים מתחת להגה בצד שמאל ובנוסף יש ריליי בתוך תא המנוע בקופסא קטנה. אפשר גם לתת מתח ישירות למדחס ולראות אם הוא נכנס לפעולה.

אבל שוב, לדעתי בסבירות גבוהה שיש דליפה של גז. גש למזגניסט עם מכונה לבדיקה. מהיכן אתה בארץ?

תודה על תשובה עניינית

עכשיו לשאלתי הנוספת כמה עולה מילוי גז ואטימת בריחה .

אגב אני מאזור חדרה .

• תוכן חדש...