Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

pioneer avhx-5750bt עדכון גרסא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי נאמר שלקראת יוני יצא עידכון גירסה שיפתור את זה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אותי מעניין לדעת אם עדכון על 8550 לדוגמא (שלא נצרב עליו עברית) יעדכן אוטומט את השפה העברית?

אני שואל כי ראיתי שבתוך הPDF רשום שהעדכון הוא רק למדינות מסוימות ובפנים ישראל לא הופיעה

(או שזה לא משנה בכלל?)

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם

גם בעידכון של 2750 ו 5750 לא מופיעה ישראל באתר הסינגפורי

אבל מופיע עיברית

כנראה המכשיר בארץ פשוט מיובא מאסיה

פורסם
גם בעידכון של 2750 ו 5750 לא מופיעה ישראל באתר הסינגפורי

אבל מופיע עיברית

כנראה המכשיר בארץ פשוט מיובא מאסיה

+1

בדיוק

פורסם

שאתה אומר שמופיע עברית - לאיפה הכוונה?

המכשיר שלי לא נרכש בארץ, אין עברית.

העדכון שמופיע שם יצרוב על הדרך את שפת הקודש?

פורסם

לא מחייב

כי המכשיר שלך הוא לא מאותה סדרה של מכשירים חדשים שיש בהם עברית והם נימכרים בסינגפור

העידכון האחרון למכשיר שלך הוא מ2013 באתר הסינגפורי

פורסם

אוקיי, הבנתי.

המכשיר בגדול עומד למכירה, בקרוב יעבור לרכב של חבר - לו העברית יותר חשובה אז חשבתי לנסות אולי זה יחזיר לו את העברית.

אבל בגדול במידה וכבר יש עברית על המכשיר ואני מבצע עדכון (לדוגמא על ה8750) העברית לא תעלם נכון?

• תוכן חדש...