Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך מידע בבקשה על המחשב הזה :

מחשב 12 אינץ אסוס ,כמה משקל ?ואיך מתפקד מבחינת מהירות ? אמינות וכו

ונאם משתלם לקנו כזה משומש ב 380 שקל בערך ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הכוונה לנתונים ומהירות עד שמעלה אתר כמו וואלה .

לשימוש אנטרנט וסקייפ בלבד ,

וכמה שוקל בדיוק זה חשוב במיוחד כי אין כוח לסחוב .

התלבטתי בין טבלט למחשב קטן ויש לי עדיפות למחשב קטן .

פורסם

גם אם מדובר באיזה דגם עם מעבד אטום, ב350₪ אין לך הרבה אופציות, תמיד אפשר לשדרג הרדיסק לSSD ולהוסיף עוד זכרון RAM ותקבל מחשב עם ביצועים סבירים בשביל המטרות שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ביום שני יהיו לי יותר נתונים , בכל מקרה אני נוטה לקנות את זה ,הבחירה היתה בין אסוס 12 אינץ ב 380 שקל משומש ל ACER11.6

חדש ב 1000 שקל

פורסם

חוץ משימושים ספציפיים, אין טעם לגעת במחשבים מבוססי אטום, אתה יכול לזרוק עליהם SSD וזכרונות כמה שתרצה, הם עדיין ישארו עגלות.

פורסם

יש לי נטבוק Asus EEE מהדור הראשון (N270) שקניתי לפני כ-6 שנים בארה"ב.

משמש אותי בנסיעות לחו"ל, אם כי בשנה האחרונה התחלתי לקחת טאבלט של אחד הבנים.

ובכל זאת היתה לפני כמה חודשים משימה אחת שלא ניתנה לביצוע על ידי שום מחשב אחר: חידוש דרכון לאשה. האתר של משרד הפנים מותאם לאקספלורר 7 או 8 ולא מסתדר עם מחשבי חלונות 7 ומעלה, והנטבוק הוא היחיד בבית שעדיין מריץ XP.

הערה קטנה - הנטבוק היה באמת בלתי נסבל בקונפיגורציה המקורית, אבל שדרוג ל-2 ג"ב (סטיק שנלקח ממחשב אחר שהלך לעולמו) שיפר אותו פלאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היום כשמדברים על "אינטרנט" זה הרבה פחות YNET וואלה והרבה יותר צפייה ישירה ותכני פלאש מורכבים, מחשב שמבוסס על אטום כלשהו, גם עם או בלי SSD, עם 2-4-8 גיגה זיכרון, לא יצליח להתמודד עם הדברים הללו, בטח אחרי כמה חודשים שבהם מעמיסים עליו כל מיני רוגלות וסרגלי כלים שנובעים מתוכנות הצפייה הישירה, וכל מיני "מנקי רג'יסטרי" ושאר שטויות (ועוד לא התחלתי לדבר על כל עשרות התוכנות שמגיעות עם המחשב מהמפעל).

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תוכן חדש...