Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

engine fault garage טוראן דיזל 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה אומר!!!!

התקלה לא תיקנה את עצמה?

באמת מפתיע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה אתה מחכה? שלוח השעונים יהבהב בכל צבעי הקשת?

לא הייתי מושך את העניין. שים את האוטו בבדיקה.

פורסם

Bagira

זה לא מצחיק

אני כרגע במצב כספי לחוץ מאוד וכשנדלקת לי מנורה על תקלה במנוע הלב שלי מחסיר פעימה במיוחד שאני יודע עד כמה צ'מפיון לא זולים בלשון המעטה

אז במקרה הזה רציתי וקיוויתי בכל ליבי שבאמת התקלה תתאדה במיוחד שהיא נעלמה לכמה ימים

וכבר קרה לי באוטו הזה שנדלקה לי מנורת תקלה והיה רשום משהו עם חלקיקים וקראתי עליה והדריכו אותי ליסוע מחוץ לעיר עם טורים גבוהים והתקלה נעלמה

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

קודם כל, לא הייתה באמת כוונה לצחוק עליך, אלא שזה פשוט היה כל כך צפוי, שזה מצחיק, אם חו"ח נפגעת, סליחה.:-P

עניינית, אין באמת סיבה להכנס עם רכב מ 2008 למוסכים המורשים של צמפיון שהם יקרים עד יקרים מאוד.

אם אתה מאזור המרכז, בדוק את מוסך רון.

בנוגע ל"חלקיקים", מה שעשית הוא התיקון, זה הליך הניקוי.

אם רק תיקון כל התקלות היה כ"כ זול ומהיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוקר טוב לכולם

אני נמצא עכשיו במוסך פולקסווגן ואחרי בדיקה הם טוענים שהקולר egr פרוץ וצריך להחליף

אחרי הנחה הם רוצים 3200!

מה דעתכם?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

דעתי שכדאי לבדוק עם מוסך רון בת"א.

תמיד טוב לשמוע חוו"ד שניה, מה גם שהוא בד"כ זול יותר ומקצועי לא פחות.

בכל מקרה בהצלחה ובברכה שתצא בנזק קטן יותר :)

פורסם

קשה לי להאמין שהקולר נפרץ יכול להיות שלא הבנת אותם נכון , תנסה לסרוק את המחשב לתקלות שנוכל

להבין איפה הבעיה , אם תרצה להחליף את החלק תנסה להשיג אותו מפרוק ותרכיב אותו בכל מוסך שתרצה

זה יעלה לך הרבה פחות .

פורסם

כמו שכבר המליצו לך- פנה למוסך רון, לא תתאכזב.

פורסם

האמת שדיברתי עם מוסך רון (אמרו לי שבעל הבית בחול)

בכל אופן דברתי עם מישהו מהמוסך והוא אמר שאם הוא גם יחליף לי קולר מקורי אז לא יהיה כל כל הבדל במחיר הוא הציע גם אפשרות לשים מפירוק

בסוף העדפתי לסדר את האוטו במורשה ולחסוך את הכאבי ראש

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה שאני מקפיץ נושא ישן

אבל עכשיו קרתה שוב אותה תקלה

עשיתי חיפוש בפורום ואני רואה את הפוסט שהעליתי באפריל 2105 וכרע יש לי בדיוק אותם סימפטומים

יכול להיות ששוב פעם נפרץ קולר egr?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אולי תסע כבר למוסך לטפל בתקלה וזהו ?

תקלות לא נפתרות מעצמן. יש תקלה באוטו ? כנס למוסך רון (כמו שהמליצו לך מס' פעמים) ותטפל בתקלה.

אין כסף לתקן ? תמכור.

• תוכן חדש...