Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרסקות Germanwings

Alon_A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חביבי אתה ניצב כאן מול מומחים לתעופה עם עבר של עשרות שעות צפיה ב"תעופה בחקירה", אתה צריך טיפה יותר מלוגיקה ו-common sense כדי לשכנע אותי

אם תקרא שוב את הודעתי תגלה שלא טענתי לרגע שאני מומחה תעופה, אפילו צויין שאני חובב ;).

התאוריה היא לא שלי אלא לקוחה מאתר אחר - גם זה צויין. מעבר לזאת, במאמר שפורסם באותו אתר מצוטטים (ויש גם סרט עם הראיון איתו) דברים של קברניט בעל וותק של 18 שנה ב Air France - נראה לי שהוא דווקא כן עונה על ההגדרה מומחה תעופה.

באופן כללי, אף אחד בדיון כאן לא טען שהוא מומחה לתעופה, הדיון נפתח כדי לדון בנושא שמעניין חובבי תעופה בכל העולם - וכידוע גם בפורום ישנם לא מעט כאלה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

אלון,

בהודעה הראשונה התייחסת לתיאוריה כהגיונית. אני מבין שאתה מסתייג ממנה עכשיו. תאונות אוויריות יכולות להיגרם משילוב של תקלות, כשלים וטעויות אבל כאשר יש הסבר פשוט והגיוני יש להעדיף אותו על פני הסבר מסובך יותר. (על פי העקרון הנקרא "התער של אוקאם").

הוזכר כאן "חוק" המחייב המצאות של שני אנשי צוות בתא הטייס אשר כביכול לא כובד על ידי חברת התעופה. זה אינו מדוייק כי מדובר בנוהל ולא חוק, והוא נתון היה לשיקול ולנוהל העבודה של כל חברת תעופה. ייתכן שהאירוע הזה יהפוך זאת לנוהל מחייב.

גם העלמות המטוס המלזי MH370 האיצה את הפעלת מערכות דווח מיקום אוטומטיות אשר ישדרו את מיקומם של מטוסי נוסעים כל 15 דקות.

אני לא "חובב תעופה" אלא עוסק בתחום ולמרות זאת לא אתיימר להיות מומחה או בעל נסיון בחקר תאונות.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
  • תוכן חדש...