Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך אחוזים, זה לא מוצר שקונים כל יום ותוספת של 300 ש"ח זה זניח.

ההבדל העיקרי בין השניים שמה ששמתי הוא זנב לאריות ומה שפות"ש העלה הוא לא רק ראש לשועלים אלא הוא גם מתומחר הזוי לחלוטין.

שקל מעל 300 ש"ח לא הייתי שם על זה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira, שיחקת אותה יופי של אלטרנטיבה למנגלים המסורתיים.

גם נראה טוב וגבוה, האם אתה משתמש בזה ? מזדקן יפה בתנאי חוץ ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

צודק אני הייתי הולך למסגר. קטע מצחיק שאצלי בעבודה למשל כל פעם שמחליטים לעשות על האש אנחנו בונים מנגל במקום ואז מישהו תמיד לוקח אותו הביתה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יותם, אולי תסדרו לעצמכם יום גיבוש של החבר'ה מהעבודה ואני אבוא לקחת את המנגל :-P?

באגירה, ההצעה שלך ממש מפתה. אבל כרגע היא לא רלוונטית לגינה שלי כי אין לי מקום מפולס, הכל חובזות בגובה של הצרות שלי :|

כמה תמונות לשטוף את העיניים מאתמול, 2 נתח קצבים ועוד 2 נתחים שאני לא זוכר את השם-

unnamed (1).jpg

unnamed (2).jpg

unnamed (3).jpg

unnamed (4).jpg

unnamed.jpg

פורסם

מה שחשוב במנגל זו היכולת לשים את הבשר גבוה, כשמדובר בנתחים (לקבבים/המבורגרים זה פחות משנה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

נצל"ש - יש למישהו המלצה למקום שבו ניתן להזמין מנגל גחלים איכותי?

פניתי לכמה מסגריות והם רצו לא פחות מ 700 ש"ח.

• תוכן חדש...