Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב משפחתי הציעו לי פורד פוקוס 2006 מטופלת עם ק"מ נמוך אני מתלבט בין זה לבין ההונדה סייויק 2004. והתקציב שלי עד 26K

מה כדאי מבחינת דלק מבחינת טיפולים ואחזקה. חשוב לי שיהיה אוטו שלא יסחב לי הרבה דלק בנסיעות בתוך העיר ושיהיה אמין ונוח

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אין רכב משפחתי למעט היברידי/ מנוע דיזל שיהיה חסכוני בעיר. אם מישהו יספר לך אחרת אילו סיפורי סבתא.

בתוך העיר עדיף לחפש סופר מיני ,אלא אם אתה בעל משפחה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד: אני לא ממליץ לך על שתי הרכבים הנ"ל מכיוון ש: הפוקוס זה רכב סרבני להחריד, גיר עתיק והרכב לא סוחב, מעבר לעניין של תקלות חשמל שאתה לא יודע מאיפה מגיעים, לגבי הסיוויק קח בחשבון ש 2004-5 אלו לא שנות ה"זוהר" של הסיוויק, הרכב נמוך ולא נוח, אמין מאוד אך יקר לאחזקה(טיפולים יקרים), לשיקולך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש לי הונדה סיוויק 2003. 1.6

הייתה לנו במשפחה פורד פוקוס 2007 1.6.

את הסיוויק קניתי משומשת, כשהייתה 5 שנים על הכביש. כיום עם קצת מעל 100.000 ק"מ.

פוקוס הייתה בליסינג, עשתה ב 3 שנים 145.000 ק"מ.

שתי המכוניות בתצורת 5 דלתות.

בפוקוס לא היו תקלות בכלל חוץ מנורות שרופות. אף פעם במסירת הרכב לטיפול לא היה על מה להתלונן. ביום ההחזרה הכל עבד כמו ביום הקבלה למעט חיפוי צד של כסא נוסע קידמי שיצא קצת מהמקום.

בסיוויק הייתה אמינות מושלמת עד 8 שנים על הכביש בערך, אחר כך הוחלף מדחס, מנוע נעילה מרכזית, שני חיישני מנוע, בוקסות למשולשים קידמיים ויש עוד כמה נקודות שצריכות טיפול. לא הכל יחד כמובן.

אני מטפל בסיוויק במורשה הונדה ברוב המקרים. מי שאומר שמחירי טיפולים יקרים - טועה. מחירים ממוצעים לגמרי לכיוון הזול יותר ביחס למורשים אחרים.

מבחינת שילוב מנוע/גיר - סיוויק הרבה הרבה יותר טובה מפוקוס. זריזה ומגיבה יותר טוב משמעותית וגם חסכונית יותר, אם כי אני לא יודע לאמור בדיוק בכמה.

היא גם יותר מרווחת מפוקוס במושב האחורי (לא יודע אם זה נכון לדגמי 4 דלתות).

בכל שאר הדברים פוקוס עדיפה - נוחה יותר, מודרנית יותר, הגה בפוקוס פי מיליון יותר טוב מההגה החשמלי המעצבן של סיוויק, מושבים טובים יותר, גלגל הגה מתכוון גם פנימה/החוצה, 4 חלונונות אוטומויים, מערכת קול מובנית עדיפה ועוד.

אם נושא הביצועים החלשים (סחיבה ותאוצות) לא משמעותי בשבילך - אז פוקוס עדיפה בסיכום הכללי.

• תוכן חדש...