Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

הסט הקדמי שלי הוא מורל דוטק.

היום, הוא פשוט חדל מלעבוד בצד הנהג

לפעמים, הטוויטר מחרחר מעט אם אני מגביה את העוצמה במעט.

מהניסיון שלכם, האם מדובר בבעיית מגעים? (הקרוסאובר נמצא בתוך הדלת)

או שפשוט הם שבקו חיים / נשרפו?

בדיקת מגעים זריזה במגבר לא עזרה לצערי, האם אין מנוס וצריך לפתוח דלת / לפרק hu?

M-TECH E46

פורסם

לא ידעתי שיש לנו תמיכה טכנית :-P

לכל הרוחות זה מה שאני עושה למחייתי :? תמיכה טכנית הנדסית :twisted:

בכל מקרה - זה נשמע לי כמו בעיה בקרוס אובר - רק בכדי להיות בטוח מדובר בסט קומפוננט שמוגבר פסיבית נכון?

אם כן - האם יש לך גישה קלה לקרוס אובר?

אם כן - תיקח סוללה 9V ותעשה את הבדיקה הכי פשוטה בעולם - תנתק מהקרוס אובר את ההדקים של הוופר ותיגע עם הפלוס והמינוס בסוללה (לא משנה הקוטביות - זה רמקול, הוא זז לשני הכוונים) - תיגע לשבריר שניה ולא יותר (שלא תשרוף סלילים) - האם אתה שומע את הרמקול מגיב?

אם כן כנראה שהרמקול תקין.

תעשה את אותה בדיקה לטוויטר - אם אתה שומע תגובה הוא כנראה תקין.

עכשיו - חבר את החיווט חזרה לקרוס ותנתק את החיווט מצד המגבר או שתחבר חיווט לקרוס - האם אתה שומע את הרמקולים מגיבים? - אם לא - כנראה קרוס אובר תקול אם כן - התקלה יכולה להיות במגבר או ביציאה מהHU אבל כאן כבר הייתי בודק את הקרוס ליותר ממגע רגעי של סוללה.

אם בכל שלב הרמקולים לא הגיבו - כנראה שגם הרמקולים נפגמו - נגיע בממברנה של הוופר (נגיעה עדינה מאוד - שלא תוציא סליל מהמרכוז) ותראה אם הוא זז בחופשיות או תקוע.

לבדיקה יותר מקיפה פרק את הקרוס ואת הרמקולים ותבדוק אותם בעוצמה נמוכה על מגבר ביתי.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הפורום הזה הוא תמיכה טכנית... (לבית, לאישה, ומידי פעם - גם לרכב...)

הסט אכן מוגבר פאסיבית, האמת שיש לי עוד 2 ערוצים פנויים על המגבר, אבל מאוחר מידי להריץ עוד צמד דו-גידי.

הבדיקות שעשיתי עד עכשיו:

1. הצלבת כבלי RCA - לא פתר את הבעיה.

2. משחק עם הכבלים שעוברים בין מפתן הדלת - לתוך הדלת (בתוך הגומייה השחורה)

3. משחק עם הכבלים בטרמינלים של המגבר

הממצאים:

1. זה לא הRCA.

2. כתוצאה ממשחק עם הכבלים (ואין לי מושג איפה), הרמקולים חזרו לעבוד (ממש לפרקים קצרים) בליווי חרחור מתמיד.

קיבלתי טיפ נוסף והוא לחבר את הרמקולים ליציאה אחרת במגבר (כדי לשלול יציאה תקולה במגבר עצמו), עדיין לא עשיתי זאת, וגם קשה לי להאמין שבאמת גרמתי נזק לציוד שלי, סה"כ אני SQ, אני לא נוהג לשמוע מוזיקה שתעלה לכדי חרשות של ממש.

לצערי, (ככה זה שאתה מתקין לבד), הקרוס מותקן בתוך הדלת (וזה חתיכת סיפור לפרק דלת ברכב הספציפי הזה). כנראה שאין מנוס מלפרק ולבדוק?

M-TECH E46

פורסם

נשמע כמו בעיית מגעים לבינתיים וזה יכול גם להיות החיווט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...