Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שלא מכיר אותי מפורום מכוניות תפוז - אני גר בקליפורניה ולפני יומיים קניתי פורשה בוקסטר.

הסאונד באוטו לא מדהים, ההד יוניט (הנחמד מאד) מחובר לשני רמקולים (מקוריים של הרכב, כלומר - לא שווים) בקוטר 4 אינטש שממוקמים בדאשבורד יחד עם טוויטרים.

השילוב הזה לא נותן מענה לאוטו רועש כמו הבוקסטר, הבעיה עוד מתעצמת כשהגג פתוח. המיקום המוגבל בתאי המטען (הקדמי והאחורי) גורם לי לא לרצות סאב.

האוטו בעייתי כיוון שהמנוע שוכן מאחורי המושבים מתחת למדף שבו בדרך כלל ממקמים את הרמקולים האחוריים. אני לא יודע איך בדיוק יהיה אפשר להתקין שם רמקולים אבל הרשת מלאה בדוגמאות של אנשים שעשו את זה אז אני מניח שזה קשה אבל אפשרי. כשהגג מקופל, המדף הזה מכוסה וזה יוצר בעיה נוספת.

מגבר/ים אפשר לשים מקדימה או מתחת למושבים (אני חושב).

האם מישהו יכול להמליץ או לכוון אותי לאיזשהי קונפיגורציה ?

אני אעשה את זה כמו שצריך ואלך למתקין רציני שכבר עבד על בוקסטרים בעבר (זה ידרוש מרחק וקילוטרז' אבל לא אכפת לי) אבל אני רוצה שיהיה לי מושג מה אני צריך (ציוד ומזומנים).

אני מאד אוהב את העיצוב והפונקציונליות של ההד יוניט (והצ'יינג'ר) שמגיע יחד עם האוטו אז לא הייתי רוצה לוותר עליו.

התקציב - לא הייתי רוצה להשקיע מעל 1000 דולר (שוב - בלי הד יוניט), אבל אם זה גורם לכם לגיחוכים או צחוקים קולניים - בבקשה לתקן אותי.

תודה

פורסם

1000 דולר בארה"ב למערכת לא כולל הד יוניט זה סכום לא רע בכלל.

אם אתה רוצה לשמוע כמו שצריך תוותר על הרמקולים האחוריים ותתמקד בקומפוננט טוב מקדימה ותראה אם אולי אתה יכול למקם סאב איפשהו. בטוח אפשר ויש גם פתרונות כמו סאב 5" של FOCAL שאומרים (לא שמעתי) שהוא נותן בס לא רע בכלל.

או לשים סאב FREEAIR למשל.

וכל מה שאתה צריך בשביל זה הוא מגבר 4 ערוצים נחמד שיתן משהו כמו 4X75 ומעלה.

להמליץ לך על מה בדיוק אי אפשר כי תצטרך לגשת למתקין, שאני מניח שאצלו תעדיף לקנות את הציוד, ולהאזין.

הייתי מציע לך לנסות לשים פוסט בפורום אמריקאי כמו CARSOUND.COM או ELITECARAUDIO.COM סביר להניח שיש שם מישהו עם בוקסטר או שהתקין בבוקסטר והוא יכול לתת לך עצות מעשיות יותר או אולי להפנות אותך למתקין שהוא מכיר.

פורסם
הידעת שהמגברים המקוריים שלך הם לא פחות ולא יותר של חברת נוקיה!!!

אם אני לא טועה אז גם בחלק מאאודי יש רמקולים של נוקיה, תשאל את KICKER בקשר לרמקולים של נוקיה ותראה מה הוא יגיד לך (לפני שאתה מתחיל לרדת עליהם) . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

1000$ יכול לקנות לך את השילוב הבא :

1) סט Mbquart QSD213 שיישב במיקומים המקוריים שלא האוטו (4" וטוויטר).

2) סט MBquart QSD164 סט מידבאס שישב במגש או בקיק פאנלים (6.5").

קח בחשבון עוד 500-1000$ להתקנה איכותית תוך שימוש בהגברה המקורית.

במידה ואתה רוצה סאב באוטו כמו שלך מדובר על בנייה בתא הנוסעים בלבד (מיקום בתא הקדמי יהיה לא יעיל לחלוטין אצלך). מדובר על סיפור יקר מבחינת התקנה והתקציב יקפוץ גבוה הרבה יותר.

ולפני שכולם מגיבים - אתה יכול להחליף את ההמלצה על MBQUART ברבות אחרות ביניהן - Diamond audio , Focal utopia , Rainbow ועוד.

Leon Cupra 2009

פורסם
אמנם שמעתי אותם בחנות וממש לא התלהבתי אבל באותו ביקור לא הצלחתי להתלהב מאף רמקול.

ברמות האלה אין כ"כ הבדל לשמות, הכי חשוב שתבחר מה שהכי מוצא חן באוזנייך !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...