Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

1. אתמול ביצעתי טיפול 75K ק"מ במוסך בצ'ק-פוסט. המכונאי מילא שמן (קסטרול 5 40) באיביזה שלי 1.4 2012 (85 כ"ס), כמעט 4 ליטר או טיפה יותר.. אמרתי לו שאני זוכר שהמנוע הזה מקבל רק 3.5 , הוא התווכח איתי ואמר שזה ארבע וקצת.

היום בבוקר עשיתי נסיעה של רבע שעה, אחרי שחניתי 10 דקות, שלפתי את המדיד, ניקיתי ובדקתי, ראיתי שאכן השמן הינו מעל לקוו המחוספס, אפילו השמן הגיע לחלק העקום של המדיד מעל החלק המחוספס, מה עליי לעשות,

האם זה תקין?

20150321_155640.jpg20150321_155740.jpg

עכשיו בתמונה הזו נראה יותר טוב מאשר בבוקר :shock:

2. לפני שבוע הרמקולים האחוריים באיביזה הפסיקו לעבוד, פתחתי את הדלתות נגעתי בחיבור בין הדלת והשלדה, הם עבדו, סוגר את הדלתות, מפסיקים לעבוד, פעם מימין ופעם משמאל?? (אגב הרמקולים הנ"ל הורכבו בהזמנת הרכב בחברת רדיו מילנו)..

לפי המסורת, הנה התמונות:

20150321_134216.jpg20150321_134133.jpg וזה בצד השני, נגיעה והוא עובד סוגר ת'דלת מפסיק ! 20150321_134228.jpg

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תודה אסף, בדקתי בספר רכב ואכן זה 3.2 ליטר, איזה אנשים טמבלים :?

האם לדעתך אני חייב לחזור אליו?? אני לא שם עד יום שני ומחר אני חייב לנסוע 80 ק"מ (עבודה).. האם זה מסוכן למנוע?

פורסם

בהמשך לרועי, אם תוכל לארגן עכשיו צינורית דקה, ולחבר אליה משאבה של סבון נוזלי זה יהיה הכי טוב.

תפמפם את השמן החוצה דרך המדיד.

אם זה לא אפשרי, ובהנחה שאתה נמצא בין כרמיאל לחיפה, ונוסע 80 ק"מ לעבודה, האם זה אומר שתהיה באזור השרון?

אם כן, אשמח לעזור לך עם זה.

Stay Dirty

פורסם

1. אתמול ביצעתי טיפול 75K ק"מ במוסך בצ'ק-פוסט. המכונאי מילא שמן (קסטרול 5 40) באיביזה שלי 1.4 2012 (85 כ"ס), כמעט 4 ליטר או טיפה יותר.. אמרתי לו שאני זוכר שהמנוע הזה מקבל רק 3.5 , הוא התווכח איתי ואמר שזה ארבע וקצת.

לא מבין למה המכונאים ממלאים לפי זיכרון ולא ממלאים פשוט לפי המדיד,

למי איכפת כמה נכנס בפועל?!

יום טוב גם לך

פורסם

אסף אני באמצע הניתוח כרגע :lol:, הכנתי משאבה וכבר שברתי את כף היד והגב, הגעתי ל 500 ML כרגע.. אעדכן עם תמונות בהמשך...

פורסם (נערך)

הנה, שאבתי טיפה מעל 500 מ"ל בדקתי אחרי סיבוב בשכונה, המדיד על המקסימום , איזה נחת 8):

**אגב רק אתמול החלפתי שמן, איך הוא כבר כך שחור !!? מצד שני השמן על המדיד יוצא בצבע זהב !!

20150321_174236.jpg 20150321_181519.jpg 20150321_191044.jpg

עכשיו נותרנו עם הבעיה ברמקולים ? מישהו??

עריכה אחרונה על ידי omar87

פורסם

ככה זה השמן נהיה שחור אחרי כמה נסיעות.

תשאיר אותו שיהיה לך אם תצטרך להוסיף.

בקשר לרמקולים, זה נשמע כמו בעיית מגעים, גש למתקין שיחזק לך את כל החיבורים.

פורסם

למה אנשים לא רושמים את שם המוסך מפורשות?

ככה ילמדו לא להתקרב לגרועים האלה.

אין חשש מתביעת דיבה מכיון ומדובר בסיפור אמיתי.

ככה אתם ואנחנו נדפקים שוב ושוב. זה מידע חשוב מאין כמותו.

אני לא חושש ותמיד מפרסם עסק גרוע בשמו ומחמיא למי שמגיע.

Kia Niro 2017

פורסם

הבעיה שהמכונאי ניסה לעזור באמת..ודיבר עם המנהל בשביל לקבל אישור להשתמש בשמן שהבאתי )קסטרול(..אז לתלות אותם מיד לדעתי זה יותר מדי..חוץ מזה החברה פה עזרו וזה נגמר בשלום ובלי נזק כלכלי..דווקא נהניתי בהכנת המשאבה והעבודה עצמה למרות שהיה ערב ובחוץ הטמפרטורה 10 מעלות...

אנסה בפעם הבאה להיות יותר עירני..לך תדע כמה רכבים מסתובבים עם עודף שמן במנוע בגלל עובד שלא טרח לבדוק קודם..בעיה אמיתית..

• תוכן חדש...