Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום הייתי במוסך מורשה עם האוטו (שברולט מאליבו) ואמרו לי שאני צריך להחליף זרוע אחורית ימין וזרוע אחורית שמאל, המחיר שהם דרשו אר על הזרועות לפני עבודה הוא גבוהה פי 6 מהאי ביי, רציתי לדעת אם אפשרי להזמין דבר כזה מהאיביי או שיעשו לי על זה בעיות במכס או משהו כזה

http://www.ebay.com/itm/Chevrolet-Malibu-Pontiac-G6-Saturn-Aura-RH-Rear-Axle-CONTROL-ARM-new-OE-15292403-/271449113909?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3f33a0c535&vxp=mtr

תודה לעוזרים

בקישור מהאיביי מוכרים רק צד אחד או את שתי הצדדים?

פורסם

תבקש מהמוכר לפני שאתה רוכש, שירשום ערך נמוך יותר על החבילה (אם אני לא טועה, כדאי שיהיה פחות מ$75 כולל המשלוח) ושירשום שזה חלק למקרר או משהו ולא חלק לרכב.

זה אמור לעזור מאוד למזל שלך מול המכס.

בקשר לצדדים, אין לי מושג.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

שלום,

בגדול עדיף להזמין.

אני מזמין קבוע חלקם באיביי ועד לסכומים של 500 לא שמעתי מהמכס.

מה שכן גם אם תקבל "קנס" עדיין יותר משתלם בדרך כלל מלקנות בארץ(תלוי מה כמובן)

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם
תבקש מהמוכר לפני שאתה רוכש, שירשום ערך נמוך יותר על החבילה (אם אני לא טועה, כדאי שיהיה פחות מ$75 כולל המשלוח) ושירשום שזה חלק למקרר או משהו ולא חלק לרכב.

זה אמור לעזור מאוד למזל שלך מול המכס.

בקשר לצדדים, אין לי מושג.

חברה רצינית לא תרשום מחיר ופרטים שקריים, וזה גם לא יעזור כי אלה שבודקים את החבילות ידעו לזהות שזה חלקים של רכב.

• תוכן חדש...