Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביומיים האחרונים אני רואה פרסומת לקורולה 2015 והם טוענים שהיא הכי נמכרת לשנת 2014. גילוי נאות הורי קנו לפני כשנה (ינואר 2014) קורולה החדשה GLI אגב מאוד מאוד מרוצים עשו שינויים לעומת הדגם היוצא .

איך הקורולה מבחינת מכירות בהשוואה למאזדה 3 החדשה בשנה החולפת מי נמכרה יותר כי על הכביש זה נראה שהקורולה שולטת לפחות לפי מה שאני רואה עד עכשיו .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצדק,היום גם אני הייתי קונה אותה,מאוד הרשימה אותי באולם תצוגה,מושבים מאוד נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כרגע נוהג על קיה ריו שגם קניתי לפני כשנה מאלדן 0 ק''מ . דיברתי עם אבא שלי שאולי נשקול לעשות החלפה בינינו לשנה אבל אמא מתנגדת היא מאוד אוהבת את הקורולה :(

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הקורולוה היא לא רק המשפחתית הכי נמכרת, אלא בכלל המכונית הכי נמכרת ב-2014 (במקום השני נמצאת קי פיקנטו שהייתה במקום הראשון ב-2013). נראה לי שנכון לעכשיו גם ב-2015 היא שולטת בטבלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גירסת האנטי-ליסינג של הקורולה נחמדה ביותר. מרכב שסבל מתסביך ה"רכב אמא/סבתא" בלבד, התקדם שלב ועבר לרכב הסובל מתסביך אמא במשבר גיל ה 40.

פורסם

מאוד נמכר ובצדק (למשפחות). מרווח, נוח, מאובזר במה שצריך, ונטול DSG7.

לחסרונו הגה "חמאתי", אבל לרוב המוחלט של העם זה לא משנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
גירסת האנטי-ליסינג של הקורולה נחמדה ביותר. מרכב שסבל מתסביך ה"רכב אמא/סבתא" בלבד, התקדם שלב ועבר לרכב הסובל מתסביך אמא במשבר גיל ה 40.

לא יודע, מרבית האנשים שנוהגים בקורולות בזמן האחרון (ואני נוהג כל יום, בעבודה ואחר כך) הם דווקא צעירים עם חלונות שחורים ושפע תוספות לרכב.

סתם סטיגמה מטומטמת, היום בקורולה יכול לשבת לך אכבר עבריין...(או סמוי).

חבל שבטויוטה לא מוסיפים על הדרך סאנרוף שימתיק את האווירה אם כבר החליטו בדור החדש להתקדם קצת באיבזור לשם שינוי.

פורסם

איך הקורולה מבחינת מכירות בהשוואה למאזדה 3 החדשה בשנה החולפת מי נמכרה יותר כי על הכביש זה נראה שהקורולה שולטת לפחות לפי מה שאני רואה עד עכשיו .

התשובה לשאלה שלך נמצאת בקישור הזה: מסירות 2014 - מכוניות משפחתיות

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בצדק,היום גם אני הייתי קונה אותה,מאוד הרשימה אותי באולם תצוגה,מושבים מאוד נוחים.

+1

אם הייתי קונה עכשיו משפחתית חדשה, לא הייתי בכלל טורח להיכנס לסוכנות של יצרן אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמות מכירות של מכונית ליסינג היא לאו דווקא אינדיקציה לאיכות אלא ליכולת שיווק של סמנ"ל מכירות אצל היבואן. אלה עיסקאות של מאות מכוניות או עשרות בכל "מכה" כשמה שמשפיע זה בעיקר המחיר שצי הרכב מצליח לקבל. "הרוכש" הוא קצין רכב, מנהל צי או מנהל רכש בחברה ולא הוא נוהג במכונית ככה שלא בהכרח משנה לו מה העובדים או השוכרים מקבלים אלא כמה כסף הוא חוסך. כמובן שיש עוד משתנים כמו אבזור, אחזקה, אמינות, צריכת דלק וכו' אבל אין לזה קשר להעדפת משתמש הקצה. זה לא שהיא גרועה אלא היא בדיוק מה שהיא - מכונית ליסינג עממית. לפי התיאורים של כמה אנשים כאן שמשתפכים על האוטו חשבתי לרגע שבראבוס הוציאו דגם חדש.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

למה שאתה כותב אין ממש קשר למציאות. ברוב החברות היום לעובדים יש אפשרות לבחור את רכב הליסינג שהם יקבלו, מה שאומר שהיבואן צריך להתאמץ פעמיים - גם כדי לגרום למעסיק להכניס את הרכב לרשימת האופציות של העובדים, וגם כדי לגרום לעובד לבחור ברכב הספציפי שהוא מציע.

במעט מאוד חברות מכתיבים לעובד את דגם הרכב הספציפי בו הוא יכול לנהוג, במיוחד היום כשרכב ליסינג לא תמיד משתלם כמו שאנשים חושבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוסיף על צביקה: ניכר שלא נהגת ברכב ו/או במתחרותיו. הרכב מוצלח כמעט בכל היבט, כאשר מתחרה אמיתית שלו זו אולי האוקטביה 1.2T, שהיא קצת קשיחה יותר לטעמי, קצת מאובזרת יותר, אבל נעדת פונקציונליות אחרת שיש בטויוטה, וכמובן יש לה DSG7, מה שאולי מרחיק קונים פרטיים. דווקא היא-היא מלכת הליסינג הבלתי מעורערת - ומבחינת הנהגים בליסינג כנראה שבצדק. לטויוטה יש (להערכתי) הרבה יותר רוכשים פרטיים מאשר לסקודה, בין היתר בשל אמינות עדיפה, אחריות, וכנראה גם שרות. אני מניח, אגב, שלו היה לסקודה יבואן נפרד, היו רכבים מתומחרים במחיר שהיה אטרקטיבי הרבה יותר לצרכן הפרטי. פעם, הרבה צרכנים פרטיים היו קונים גולף. היום הרכב הזה בקושי נמכר (יחסית). להיכן הם עברו? שאלה טובה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הקצת "הארה" לבר, אכן האוקטביה היא להיט ליסינג אבל רחוק מלהיות המלכה,

הרוב ביונדאי והקורולה הולכת וחוזרת למקום הראשון (אולי עד להופעת המחליפה לI35),

חברות הליסינג מתמחרות את הרכבים גם לפי כמות תקלות למשך שימוש וכפועל יוצא האוקטביה מתומחרת יותר יקר,

בהרבה חברות האוקטביה יותר יקרה מהקורולה ב250 ש"ח +/- וכאן אנשים אומרים חבל לשלם יותר על אותו דבר.

(אנקדוטה מעניינת אחרת הקורולה מתומחרת קצת מעל היונדאי אבל יצא לה שם של רכב מושלם, כך שמוכנים להוסיף את ה150 ש"ח נוספים לחודש).

להיט ליסינג אמיתי זה הקרוס אובר של סוזוקי וזה בגלל שווי מס נמוך מהמשפחתיות הקלאסיות.

פורסם

ואני חשבתי שהקרוסאובר דוקא אינה נפוצה בציים כי סוזוקי לא נותנים מחיר נמוך עבורה לחברות הליסינג. מישהו יודע מה מחירה של הקרוסאובר ללקוח הליסינג?

פורסם

לא מבין מה כל כך מיוחד ברכב הזה. רכב ממוצא עם תא נוסעים פשוט, ולא הכי חסכוני בקטגוריה שלו.

מסך מולטימדיה שלא רואים בו כלום באור שמש ישירה, מושבים לא נוחים, הגה מנותק מהכביש, מנוע לא מספיק חזק ומרעיש בסלד גבוה. במחיר שלו יש אופציות יותר טובות.

Hyundai IONIQ

• תוכן חדש...