Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג די הרבה על הרכב הזה.

רעש מנוע - תמיד מרעיש, בידוד גרוע זה פשוט מחרפן אותי (מילא היה לה גרגור של מנוע בוקסר:-D )

בידודים רעשים מהכביש מצוין. חסר לה כוח כשאני רוצה להאיץ מעל 100 קמ"ש.

תא נוסעים נעים, מושבים תומכים לדעתי, מסך הטאצ' לא להיט.

לא שתיין דלק גדול בכלל.

מה שכן קשה לי להתחבר לרכב הזה, משהו בו טכנולוגי מידי אולי זה כי אני נוהג גם על אימפרזה שנת 99 :roll:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טכנולוגי מדי? SX4 קרוסאובר? לי זה יותר נראה שסוזוקי חיטטו בארכיון, שלפו תוכנית מתחילת שנות ה 2000 והחליטו לייצר אותה ב 2015.

:?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני נוהג די הרבה על הרכב הזה.

רעש מנוע - תמיד מרעיש, בידוד גרוע זה פשוט מחרפן אותי (מילא היה לה גרגור של מנוע בוקסר:-D )

בידודים רעשים מהכביש מצוין. חסר לה כוח כשאני רוצה להאיץ מעל 100 קמ"ש.

תא נוסעים נעים, מושבים תומכים לדעתי, מסך הטאצ' לא להיט.

לא שתיין דלק גדול בכלל.

מה שכן קשה לי להתחבר לרכב הזה, משהו בו טכנולוגי מידי אולי זה כי אני נוהג גם על אימפרזה שנת 99 :roll:

קושי להאיץ מעל 100?

גם אני לא אוהב את הקורולה החדשה, נסעתי בה כמה שבועות רצוף עם עובד מוסך,

רועשת, לא הכי נוחה, קצת קרקושים מהדאשבורד.

מצד שני, תא נוסעים יפה, מרווח מאוד וסביר להניח שיהיה אמין.

אני בטוח ב100 אחוז שהלנסר של העבודה שלי יותר שקטות ממנה.

ואם הלנסר יותר שקטה, זה באמת בזיון, שכן המיצובישי האלו לא מצטיינות בכלום לטובה.

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות מהקורולה החדשה רכב סביר שעושה את הכל בסדר אין לו שום יתרון בולט.

כשאני התלבטתי ביניהם העדפתי את היונדאי, הקורולה בתא הנוסעים אפורה ומשעממת, פחות יפה גם בפנים וגם חיצונית לטעמי, פחות מאובזרת, מבחינת ביצועים ודלק יש ליונדאי עדיפות קלה. הקורולה עדיפה בנוחות, איכות הפלסטיקה ומעט ברעשי כביש.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
אני לא מבין מה ההתלהבות מהקורולה החדשה רכב סביר שעושה את הכל בסדר אין לו שום יתרון בולט.

כשאני התלבטתי ביניהם העדפתי את היונדאי, הקורולה בתא הנוסעים אפורה ומשעממת, פחות יפה גם בפנים וגם חיצונית לטעמי, פחות מאובזרת, מבחינת ביצועים ודלק יש ליונדאי עדיפות קלה. הקורולה עדיפה בנוחות, איכות הפלסטיקה ומעט ברעשי כביש.

מסכים עם כל מילה...

כשאני קניתי רכב לפני כחצי שנה. אפילו לא הלכתי לראות את הקורולה. משעממת לחלוטין מבפנים ומזכירה מכוניות של שנות התשעים.

אני הלכתי על פלואנס דיזל אבל הלכתי לראות גם את האוקטביה שמאוד הרשימה אותי

פורסם

יפה שפסלת מכונית וחרצת את דינה בלי לראות אותה, ולא, לראות תמונות זה לא כמו המציאות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראיתי אותה בהזדמנות אחרת ואף נסעתי בה נסיעה קצרה. ואני חוזר על דעתי שהרכב אמנם מרווח אך העיצוב הפנימי משמים לחלוטין שלא לדבר על הגיר הרציף הרועש

פורסם

כאחד שדיי אוהב את הרכבים של טויוטה, דווקא הקורולה של 2014 אני לא מחבב במיוחד, לדעתי הרכב הזה לא לא הכי מוצלח . הייתי לוקח באותה קטגורה את האוקטביה, או המאזדה 3 החדשה.

מבחינת עיצוב הקורולה יפפיה וגם השילוב של המנוע והגיר לא רע לטעמי, אבל מהכרותי עם הדגם הנ"ל, אבא של חברה שלי הוציא אחת כזאת מהסוכנות ממש כשהרשונות הגיעו לארץ, והאוטו נכנס למוסך במסגרת האחריות המון , אומנם אף פעם לא נתקע באמצע הדרך, מצד שני רכב עם 3000 קילומטר שהברקסים לא מפסיקים לצפצף זה בעאסה, אחר כך גם המצלמת רוורס תוקעת את כל המולטימדיה, וגרם להחלפת כל הקונסולה קומפלט, לאחר מכן נשמע צפצוף כשעולים על באמצפרים כאילו המחשב של האוטו מדליק איזה נורה אבל לא נדלק כלום.

בנוסף שכן שלי מחזיק אחת כזאת מליסינג את הדגם הפחות מפואר וגם הוא סבל מהברקסים, וטוען שלא היה מתנגד לחזור לקורולה הקודמת שלו משנת 2012.

מבחינת מראה וחווית נהיגה היא אולי לקחה את הקודמת, אבל טויוטה לדעתי אף פעם לא הייתה היפנית שעושה מכוניות מהנות לנהיגה או יפותת יותר מפחית שימורים, טויוטה תמיד הייתה ידועה באמינות ובפשטות שלה, ועם האוטו הזה לטעמי הם פספסו את הנקודה.

כנראה שאני טועה כי לפי אחוזי המסירות, והתגובות בפורום האוטו מעולה, כנראה הכרתי 2 רכבי לימון

פורסם
מסכים עם כל מילה...

כשאני קניתי רכב לפני כחצי שנה. אפילו לא הלכתי לראות את הקורולה. משעממת לחלוטין מבפנים ומזכירה מכוניות של שנות התשעים.

אני הלכתי על פלואנס דיזל אבל הלכתי לראות גם את האוקטביה שמאוד הרשימה אותי

הקרולה משעממת אבל בחרת בפלואנס שלדעתי פי כמה יותר משעממת.

פורסם

הקורולה אולי משעממת אבל אתה שוכח של90% מהציבור הרכב משמש להעברה מנקודה א' ל ב' ביעילות המרבית וזהו (עין ערך שימוש מקרר), וכאן לקורולה יש תמורה מצויינת של:

איבזור

שקל לפח

אמינות

צריכת דלק

שמירת ערך וכו'

פורסם

את המילה "משעמם" צריך להוציא מהפה של חובבי רכב. הצורה בה אנחנו (אנחנו = שורצי הפורום) מנתחים מכונית שונה ב 180 מעלות ממר ישראלי שמושפע ממותג, תמורה לשקל, אמינות ובעיקר שמירת ערך וסחירות עתידית, השילוב הקדוש.

הקורולה נתפסת בישראל כמניית זהב כבר למעלה מ 20 שנה. נוצרה סביבה (ויש שיטענו שבצדק) הילה של רכב טוב, אמין, זריז, חסכוני, מבוקש ואיך לא - שומר על הערך שלו. הגיר הרובוטי הייתה תקלה שנעלמה מכבישי ארצנו אחרי שנה ולא שברה את המוניטין. גם פרשת הדוושה נשכחה זה מזמן. הקורולה נשארה שחקן חזק וזה מה שמעניין את מר ישראלי.

אז אחרי שבוחנים את הדברים מהפרספקטיבה הזו, זה באמת משונה איך הקורולה היא מלכת המכירות הבלתי מעורערת?

פורסם
הקרולה משעממת אבל בחרת בפלואנס שלדעתי פי כמה יותר משעממת.

הפלואנס דיזל בגרסת המפוארת מאובזרת מאוד . נאה מאוד מבחוץ ומבפנים (סלון בהיר וריפוד בשילוב בד ועור). מנוע חזק בהרבה משל הקורולה וגיר הרבה יותר מוצלח (רובוטי כפול מצמדים) שלא לדבר על החיסכון בדלק.

אך כמו שקודמי כתב בעיני "מר ישראלי" טויוטה הוא רכב יפני ,אמין, עם מנוע 1600 סטנדרטי לחלוטין וזוהי בדיוק הנוסחה שקולעת לרוב הציבור הישראלי שלרוב יפסול כל רכב שהוא לא יפני/קוריאני

פורסם

ממש לא פוסל את הפלואנס ומאוד מחבב את הרכב הזה ומכיר את הנתונים שלו.

חשבתי שאתה מדבר על המראה החיצוני בלבד.

• תוכן חדש...