Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תל אביבי נכון?

לך לרחוב יצחק שדה, שונצינו, כל האזור הזה, שאני עושה טיפולים לאנשים אני הולך שם ומחפש בין החנויות את המחיר הכי נורמאלי שאני יכו לקבל,

גם זה תענוג לעשות שופינג למכונית שלך, תקנה את החלקים לך למורשה שאתה סומך ומכיר אם אתה לא מכיר מישהו פה ימליץ לך על אחד כזה,

ותשלם רק על העבודה ושלום על ישראל.

רועי

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. אם תייבא 12 פילטרים, תקבל לא רק צינור מהמורשה אלא גם צינור מהמכס. כל חבילה שמכילה מעל 5 פריטים זהים של אותו מוצר מסווגת אוטומטית כיבוא מסחרי על כל ההשלכות של העניין.

2. אתה איש מחשבים? מעניין לשמוע את הטענות שלך על המחירים במורשה, אתה בטח שומע את זה כל היום מלקוחות על מחירי החלפים שלך!

"למה על מה 250 שקל על עבודה, כולה ישבת על התחת והקשת על ENTER!" :twisted:

ושניה ברצינות, 700 ש"ח על עבודה של החלפת מסך???:shock: כאילו, WTF?

אהבתי!

כשאבוא למעבדת מחשבים בפעם הבאה אזכור את השרשור הזה

פורסם

כן ניצן

החלפת מסך לנייד עולה בסביבות 700 שקל.

אבל הכי חשוב,שכמעט כל אחד מנסה לתקוף אותי פה,ולמה אני מברר מחיר 11 חודש מראש וכדומה,,,אז תמשיכו לשלם פי 2 על כל דבר ולחייך,ואחר כך אתם מתלוננים למה הכל פה יקר,כי אתם לא צרכנים,אתם עדר,וחבל שזה כך,אתם מוכנים לבלוע הכל בכל מיני תואנות משונות כמו : זאת המדינה,אלה המחירים,לא תעשה במורשה תאבד את האחריות,,,בסך הכול עשיתי לכם שירות,הבאתי לכם דוגמה כמה אפשר לפול בפח במדינה שלנו,ואתם במקום להסתכל על הפרנציפ,מסתכלים מסביב,,,באמת חבל

פורסם (נערך)

1-כשתעשה טיפול עם החלפים שלך ותוציא סטופר ליד המכונאי בוא ניראה אם עדיין יטפלו ברכב שלך.

במה בדיוק אתה שונה? עשית טובה למישהו לכן קיבלת מחיר טוב,אחרת היית משלם יקר כמו כולם.

איזה דוגמא נתת בדיוק?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בלה בלה בלה...בלה בלה בלה... 700 ש"ח בבקשה.

אז אדון "אני לא עדר", למה לא תצמיד את מחיר החלפת המסך למה שגובים בארה"ב על החלפת מסך?

בטח 50$.

זה שמוסך מורשה יקר, כולנו יודעים.

אתה מתלונן לא עניינית, בגלל זה לא מקבל סימפטיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1-כשתעשה טיפול עם החלפים שלך ותוציא סטופר ליד המכונאי בוא ניראה אם עדיין יטפלו ברכב שלך.

במה בדיוק אתה שונה? עשית טובה למישהו לכן קיבלת מחיר טוב,אחרת היית משלם יקר כמו כולם.

איזה דוגמא נתת בדיוק?

אני אקנה את החלפים המקוריים ויעמוד עם סטופר ליד המכונאי כמו גדול,בכל מוסך,כי אני צרכן נבון,אני לא רובוט,ואני חושב שגם אתם צריכים לסגל לעצמכם את המנטליות הזאת,צריך לשלם על רק מה שמגיע,וזהו ! אני לא מתווכח עם המחיר של המוסך,רק הבעיה שעל עבודה של חצי שעה הם מחייבים בשעה וחצי,וזאת הונאה לשמה,,,

בסך הכל לקחתי על הדרך הצעת מחיר לטיפול וחלקים,כדי שתראו,שתבינו,שהכסף שלנו לא הפקר,וזה נוגע לכל תחום בחיים שלנו,אם באמת לא תפנימו את זה אז באמת ייקח עוד הרבה זמן עד שנגיע לנחלה,אז במקום לרדת לברלין,תילחמו על הבית,וזה מתחיל בדברים הקטנים

פורסם (נערך)

קל לכתוב בפורום מר צרכן נבון,בוא ניראה במציאות נותנים לך לעמוד על הראש של המכונאי עם סטופר.

גם אני הייתי לפעמים ליד החשמלאי באיתור תקלה בדובלו בכניסה למוסך,פעם אחת גם בתוך המוסך ליד הליפט,בטיפול הרבה הנציג ראה אותי וביקש להיכנס לאזור ההמתנה.

אתה חושב שגילית לנו דברים חדשים? אתה יודע אנחנו לא חדשים בתחום.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגירה,תקשיב,אני נתתי מחיר,אתה לא יודע כמה אני אישית לוקח על החלפת מסך נכון ?! אז על תתקוף אותי,וחוץ מזה אני לא קובע את המחירים,אני שכיר,,,אני פשוט יודע לעשות את העבודה גם בצורה עצמאית.

מסך LED 15.6 עולה למעבדה בין 150 ל 250,תלוי בסוג ובחברה,השאר זה רווח.

פורסם

כבר רשמתי,היום נתנו לי לעמוד ליד הרכב,בתוך הראש של המכונאי,ולא אמרו מילה,,,אז תפסיק,תראה שאתה רציני,מכוון למטרה,ואף אחד לא יעמוד בדרכך,לא מסכימים ? חפש מוסך אחר

פורסם

גם אני רשמתי שהייתי ליד המכונאי ליד הליפט,עד שראו אותי ולא דווקא המנהל.

בכול מקרה,עוד שנה כשתעשה את הטיפול,תחזור לעדכן.

פורסם

היי, מתנצל אם זה נשמע תוקפני אדון צרכן נבון, אל תעמוד לעולם ליד המכונאי שעובד על הרכב, זה לא ביטיחותי בעליל, וגם אסור להם

לתת לך לעמוד לידם.

ותמיד שאנשים עומדים על הראש זה מעצבן, אז תמנע מזה בבקשה, זה יכול להפריע לעבודה.

רועי

פורסם

רועי ידידי,אני חושב שמה שאתם עושים,ההתנדבות שלכם לעזור לאנשים,זה פשוט נפלא,אתם חומר אנושי מדהים.

ולנושא של "לעמוד ליד המכונאי" , אז כן,לאדם פשוט,אני לא ממליץ להיכנס לאזור העבודה,זה מסוכן.

אני באופן אישי,כבר ירדתי לתד"ק בכיתה י"א,בכיתה י"ב כבר הוצאתי מטוס לטיסה,ותאמינו לי,לרדת מתחת לגחון של המטוס כאשר מצד אחד אתה יכול להישאב לכונס,ומצד שני אני יכול לעוף מהכוח של ה F110 ,,,אז אתה מדבר איתי על מוסך ? אני מסתכל 360 מעלות ובודק איפה אני דורך ומה יש לי מעל הראש.

תיקח כל אדם שהיה בדרג א או דרג ב בחיל האוויר ותכניס אותו למוסך של מכוניות,אז החינוך הבטיחותי שקיבלנו הוא מספיק לחלוטין

פורסם

אתה לא צ'אק נוריס.

פורסם
אתה לא צ'אק נוריס.

אתה לוקח את זה למקומות לא יפים וזה לא מכובד,אין בושה בזה שאדם רוצה להיות בטוח שכספו שהרווח ביושר יצא באופן הוגן,ובאיכות עבודה.

זאת התרבות שלי והמנטליות שלי,ואני לא מצטער על זה

• תוכן חדש...