Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשעה טובה מגיע הילד הרביעי, וצריך להחליף רכב.

הרכב הוא מהעבודה.

כך שצריך לרכוש רכב חדש בגלל תנאי המימון.(העבודה תרכוש עבורי)

עד כה נסעתי על קורולה 2006 עם 325000 ק"מ, כך שניתן להבין שנוחות ופינוק הם לא הפרמטרים המשמעותיים.

מה כן -

אני נוסע כ35 עד 40 אלף ק"מ בשנה.

99 אחוז בין עירוני. מרבית הנסיעות לבד אך לעתים גם עם רכב מלא.

לעתים נוסע גם בדרכי עפר אז כדאי שהרכב לא יהיה מאוד נמוך.

שווי השימוש חשוב מאוד מבחינתי, לא הייתי רוצה שיעבור את ה3000 ש"ח יותר מדי.

מעבר לזה אין מניעה מבחינת ידני או דיזל.

האם הנתונים הנ"ל אכן מובילים אותי בבטחה אל הדאציה דיזל, או שיש רעיונות טובים יותר?

עקרונית גם לא היתה לי מניעה לקנות רכב יד שנייה אך לא תהיה לכך משמעות מבחינת שווי השימוש.

תודה

צביקי

פורסם

אם הרכב הוא מהעבודה והדלק גם על חשבון העבודה - מה אכפת לך עם זה דיזל או בנזין? לך על רכב 7 מקומות זול ככל האפשר, תיהיה צריכת הדלק שלו כמה שתהיה.

נניח - שברולט אורלנדו בנזין, טויוטה ורסו וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הלודג'י בהחלט תתאים לדרישות.

אם אתה משלם רק את שווי השימוש ואינך מוגבל בכמות הדלק תוכל להסתפק בדגם הבנזין.

אם אתה מוגבלת בכמות הדלק - לך על הדיזל ששוי השימוש שלו יהיה יקר בכ-375 ש"ח לחודש ברוטו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צביקה פיק עקרונית אתה צודק. בפועל מאחר ויש רק שלושה כלי רכב במקום העבודה ארגיש יותר בנוח עם הוצאות דלק שפיות.

האם האפשרויות שציינת זולות יותר בשווי השימוש?

פורסם

שווי השימוש נגזר ישירות ממחירי הקטלוגי של הרכב, לכן כן - ככל שתבחר רכב זול יותר תשלם פחות. אם אני זוכר נכון זה 2.5% ממחיר הרכב בחודש.

אגב, אתם עובדים עם חברת ליסינג או שמקום העבודה קונה מכוניות בצורה עצמאית? כי רוב חברות הליסינג לא עובדות כרגע עם דאצ׳יה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא חושב שקיים כזה דבר.

מה שאני חשבתי עליו הוא האאוטלנדר הידני אבל אני לא בטוח שהוא מיובא עם 7 מושבים, הייתי מנסה לבדוק את זה.

פורסם

הדאצ'יה הוא באופן המוחלט רכב 7 מושבים חדש בעל השווי מס הנמוך ביותר (משמעותית מהבא אחריו ברלינגו 8 מקומות 143K לחישוב או קיה קארנס 151K ש"ח לחישוב),

כנראה הוא יהיה בעל צריכת דלק הנמוכה ביותר ומרווח משמעותית במושבים האחוריים מהמיצובישי, טויטה, ואורלנדו.

• תוכן חדש...