Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחפש באינטרנט שירטוט איך מורכב הרכב. לא מאמין שתהיה לך איזה שהיא בעיה.

סך הכל לתת הזנה למצלמה ולהעביר כבל שישדר לך את התמונה.

איזה שנה האוטו?

מקסימום תעשה חור בפלסטיק.

:evil:
פורסם

למה אתם מכניסים אנשים ללחץ?

זה שהסובארו לא רוצה לקחת אחריות אל דברים כאלו, זה בצדק, אבל זה לא אומר שזה בילתי אפשרי.

מה מיוחד ב סובארו שהרבה לא רוצים לעשות בה משהוא?

אני פשוט בעל הסובארו ובזמנו שמעתי הרבה סיפורים שבלתי אפשרי, שאין חלקים כאלו בכלל וכו. בסוף הכל מסתדר. קצת חיפושים באינטרנט ומקבלים תשובה לשאלה.

אפילו שירות במוסך לא יכולים לתת כמו שצריך ומנסים לעבוד אל אנשים.

למה אמרו לי שצריך להחליף אטם מחסה שסטומים ולא את האטם של משפך שמן סך הכל? למה מה אני, שטר דולרים?

סובארו אחלה אוטו, אבל שירות לא משהוא.

פורסם
למה אתם מכניסים אנשים ללחץ?

זה שהסובארו לא רוצה לקחת אחריות אל דברים כאלו, זה בצדק, אבל זה לא אומר שזה בילתי אפשרי.

מה מיוחד ב סובארו שהרבה לא רוצים לעשות בה משהוא?

אני פשוט בעל הסובארו ובזמנו שמעתי הרבה סיפורים שבלתי אפשרי, שאין חלקים כאלו בכלל וכו. בסוף הכל מסתדר. קצת חיפושים באינטרנט ומקבלים תשובה לשאלה.

אפילו שירות במוסך לא יכולים לתת כמו שצריך ומנסים לעבוד אל אנשים.

למה אמרו לי שצריך להחליף אטם מחסה שסטומים ולא את האטם של משפך שמן סך הכל? למה מה אני, שטר דולרים?

סובארו אחלה אוטו, אבל שירות לא משהוא.

היי

הרכב שנת 2010 קניתי מצלמה עם משדר BT על מנת לא להתעסק עם חיווט לכל אורך הרכב.

הבעיה כרגע זה שבית המנורה מחובר ישירות לחיווט שאינו גלוי בפירוק הראשוני.

אני חושב שצריך לפרק את החלק הפנימי של הדלת האחורית (זה סטיישן) על מנת להגיע לקונקטור.

לא נראה לי משהו לא פתיר רק רציתי לחסוך לעצמי זמן במידה ומישהו מחברי הפורום כבר התנסה בכך.

תודה

דרור

פורסם
היי

הרכב שנת 2010 קניתי מצלמה עם משדר BT על מנת לא להתעסק עם חיווט לכל אורך הרכב.

הבעיה כרגע זה שבית המנורה מחובר ישירות לחיווט שאינו גלוי בפירוק הראשוני.

אני חושב שצריך לפרק את החלק הפנימי של הדלת האחורית (זה סטיישן) על מנת להגיע לקונקטור.

לא נראה לי משהו לא פתיר רק רציתי לחסוך לעצמי זמן במידה ומישהו מחברי הפורום כבר התנסה בכך.

תודה

דרור

לא ראיתי ואפילו לא התעניינתי אל מצלמות bt.

מה זאת אומרת לא גלוי? אין אפשרות לחבר +12v לנורת רוורס?

פורסם
לא ראיתי ואפילו לא התעניינתי אל מצלמות bt.

מה זאת אומרת לא גלוי? אין אפשרות לחבר +12v לנורת רוורס?

הכוונה היא שכאשר מפרקים את תאורת המספר ( זהו המקום שבו נכנסת המצלמה) , לא ניתן לנתק את תאורת המספר כי מה שמתגלה הוא חיבור ישיר ליציקה של בית הנורה ולא קונקטור שניתן לנתק. לעניות דעתי הקונקטור נמצא במעלה החוט שעובר מתחת לפח למקום מסוים שאני מחפש.

הרעיון של מצלמת BT זה שיש משדר קטן שמחובר למצלמה וההתקנה היא של המקלט ליד ה HU כך שלא עוברים חוטים לכל אורך האוטו.

הרעיון מגניב אני לא יודע אם היישום יעבוד טוב.....אעדכן ברגע שיותקן.

דרור

• תוכן חדש...