Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה, יש לי 2 שאלות

שאלה אחת היא לגבי המגבר

JBL GTO 75.4

תגובות עליו ? עדיף ממגברים אחרים במחיר של עד 1500 שקל ? ראיתי שיש לו אחוז עיוות אחד לעומת מגברים אחרים עם אחוז עיוות של 0.05 (כמו רוקפורד). השאלה שלי אם הוא שווה (אני מתכוון לקנות אותו בדיוטי פרי והשאלה היא לא אם הוא שווה את המחיר אלא אם הוא באמת מגבר חזק שיוכל להרים בקלות אחוריים וקומפוננט כמו מוראל דוטק ופיוניר 400 וואט)

והשאלה השנייה היא לגבי סאב.

יש לי תקציב של בערך 1000-1300 שקל ואני רוצה להביא 2 סאבים חזקים או סאב אחד ממש חזק, יש לי בעייה באוטו שהבגז' בולע את כל הבאס לכן אני מחפש משהו ממש חזק.

אנשים המליצו לי על 2 פיונירים ותיבה אבל אני לא שמעתי איך זה נשמע באוטו שלי עם הגברה כמו שצריך, ומפחד שזה לא יהיה מספיק חזק, אין לי בעייה לשלם במקום 1000, 1300 העיקר להיות מרוצה. לדעתכם 2 פיונירים זה ממש חזק בתקציב של כ1000-1300 שקל כולל תיבות ?

תודה לכל מי שעוזר

:idea::arrow:

Jagermeister Herbal Liqueur

worldest storng beverage

8)

פורסם

לדעתי, ההספק לא אומר כלום כל חברה יכולה להצהיר על איזה הספק שהיא רוצה.. אני לא שמעתי אף פעם את המגבר הזה אבל אחוז עיוות זה מאוד גבוהה המגברים של רוקפורד כמו אמרת יש להם משהו כמו 0.05 ואפילו פחות.. לגבי המגבר אני הייתי הולך על משהו אחר כי אני לא מכיר את זה

ולגבי הסאבים.. שמעתי פיוניר באוטו שלי מחובר למגבר שלי.. לא הזיז את האוטו אפילו חצי ממה שהשיווה מזיז, אבל יכול להיות הרבה גורמים לזה אולי התיבות שלהם אולי 200 דברים אני לא יודע

עצה שלי תחכה לתגובות של אנשים שמכירים את הרכיבים האלה

פורסם

2 פיונירים כאלו יעשו לך כאב בטן עם הגברה ראוייה להם.

איזה מגבר הולך להיות עליהם?אם הוא נותן בערך 200 ומעלה לכל אחד מהם אז זה אמור לספק אותך.

אם אתה מאיזור אשקלון אני יכול להשמיע אצל חבר 2 כאלו עם הגברה של קרוב ל200 כל אחד ואתה לא יכול לשבת באוטו.

ולגבי המגבר של הרמקולים,JBL היא חברה די אמינה והאחוז עיוות של עד 1.0 % זה לא שמיע ככה שאין לך מה לדאוג מזה,דרך אגב הוא מוצע שם במחיר ממש מצויין.

רק קח בחשבון שאתה יכול לתת לרמקולים שלך (אבל זו כבר תהיה הגברה הרבה יותר יקרה) הספק גבוהה יותר,למרות שזה גם הספק מאוד מכובד.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

רק רציתי לחדד, אתם משום מה מתייחסים פה ל JBL כמו לזבל, וזה ממש לא מוצא חן בעיניי.

(לא, אין ברשותי הגברות של JBL..)

JBL חברה אמינה (בלשון המעטה) עם מגברים טובים.

אני יכול להראות 2-3 בדיקות מעבדה של המגברים שלהם, שהתוצאות שהם קיבלו, היו -גבוהות- מהמוצהר.

לגבי הסידרה המדוברת, אין לי ניסיון איתה, אך שמעתי רק דברים טובים ממתקין שהתעסק איתם דיי הרבה..

לגבי הרעיון של לרכוש מגבר לפי THD 1% , מדובר בנתון שאינך יכול לשמוע, אז מה הטעם לתת לנתון לא משמעותי עבור האוזניים שלך - להחליט ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מידן חבר טוב שלי בבקשה עוד כמה תגובות .. הוא מתלבט בין ה

JBL GTO 75.4

SoundStorm V300.4

Lanzar Viberant 438

תודה

• תוכן חדש...