Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לגבי השאלה האם יכולה להיות מחליפה מלאה לגיוליטה - לא. אבל לסדרת 116/118 של במוו בהחלט כן.

היא אבל מחליפה נהדרת למיטו 5 דלתות (שפעם הובטחה אבל מעולם לא יוצרה).

אבל עבורינו שמראש העדפנו רכב הקטן מהגיוליטה התשובה היתה יכולה להיות בהחלט כן.

לגבי המראות - המראה הימנית באמת יורדת וזה מגניב ומועיל גם יחד.

אוף-ווויט או כתום ? כתום :)

יש מלא מלא פיצרים מגניבים וחסרי כל יתרון מובהק - לדוגמה הרדיו כבה כאשר נועלים את הדלתות. יש תאורה לידיות הדלתות מבחוץ - כך שכאשר באים לרכב רואים את הידית ועוד מלא שטויות מתוקות.

עריכה אחרונה על ידי SLS
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש בזה משהו, אבל העובדה היא שהרכבים האלה ממש יפים, ללא קשר לסמל. וזה משהו שאפשר להגיד, נניח, על שירוקו, אבל אי אפשר להגיד על גולף או C4. למרות, שבמידה מסוימת המגאן נראית טוב וגם ה- 308. ובכל זאת, אין בהן אומפף עיצובי, שכן יש במיני/ג'ולייטה. אשתי, שה- badge מעניין אותה כקליפת השום, "מתה" על המיני, כמו על גולף. הראשונה מקסימם ולא פרקטית (עד היום כנראה, צריך לבדוק את ה- 5ד), השניה שמרנית ונטולת אופי מיוחד.

האוטו הזה, לפחות לטעמי, מאופין בדירדור עיצובי במהלך התפתחות דורותיו. הדור הראשון למיני המחודשת היה גם קטן יותר, גם נכון יותר מבחינה פרופורציונלית, גם נקי יותר בעיצובו. ככל שהאוטו הזה התפתח הוא גדל, תפח והכי גרוע קיבל כל מיני ואריאציות מוזרות שנראות כמו מוטציות שעברו טראומה קרינתית מופרזת. אין לי מושג אמיתי מה ההתפתחות הזו עשתה לשאר התכונות, דינמיות ואחרות, כנראה שרק טוב, אבל בכל הנוגע לאומףף הזה שאתה כותב עליו, לא יודע. ובכלל כל בוקר כשאני יוצא מהבית ורואה את המיני המוזרה הזו שחונה לידי, מין דגם קופה כזה עם מידות מופרזות בכל כיוון, הדבר האחרון שעולה לי בראש היא הטיה כלשהיא של המילה "יופי".

פורסם

מההתרשמות שלך(שלכם) התוספת לדגם הקופר שווה? ההבדל בביצועים גדול?

איך הרכב בנסיעות ארוכות, נוח לשיוט?

בסוכנות יש גמישות לגביי המחיר?

פורסם

לדעתי הביקורות על המימדים של מיני קצת מוגזמות.

בעשור האחרון הרכבים גדלו. לאורך, לרחוב וגם לגובה. נראה לי די טבעי שגם מיני תגדל.

בעיניי, ההדור הנוכחי לא נופל מקודמיו מבחינת המראה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני מוכרח להצטרף לתחושותייך.

לא מצליח לזהות הבדל ממשי בין הנוכחית לקודמת מבחנה חיצונית.

פורסם

אגב, מה הקטע של הצמיגים(175 מ"מ), זה לא מסתדר לי עם 8 שניות למאה(בקופר).

זה בשביל שהזנב יהיה שובב ביתר קלות?

[h=1]speedsecret[/h]איך השתנתה ההתנהגות לאחר העלייה במידת הצמיגים?

פורסם (נערך)

ליד הביתית שלי, במרתפי האינקוויזיציה של דלק מוטורס - לבנה דור קודם, צהובה 5 דלתות

IMG00784-20150301-0829.jpgIMG00785-20150301-0834.jpg

עריכה אחרונה על ידי SLS
פורסם
האוטו הזה, לפחות לטעמי, מאופין בדירדור עיצובי במהלך התפתחות דורותיו. הדור הראשון למיני המחודשת היה גם קטן יותר, גם נכון יותר מבחינה פרופורציונלית, גם נקי יותר בעיצובו. ככל שהאוטו הזה התפתח הוא גדל, תפח והכי גרוע קיבל כל מיני ואריאציות מוזרות שנראות כמו מוטציות שעברו טראומה קרינתית מופרזת. אין לי מושג אמיתי מה ההתפתחות הזו עשתה לשאר התכונות, דינמיות ואחרות, כנראה שרק טוב, אבל בכל הנוגע לאומףף הזה שאתה כותב עליו, לא יודע. ובכלל כל בוקר כשאני יוצא מהבית ורואה את המיני המוזרה הזו שחונה לידי, מין דגם קופה כזה עם מידות מופרזות בכל כיוון, הדבר האחרון שעולה לי בראש היא הטיה כלשהיא של המילה "יופי".

מסכים. נראה לי שהשת״פ עם פז׳ו לא עושה לה טוב; הפרויקט הנוכחי מזכיר את הפרצוף של הפז׳ו הקודמות עם הסנטר המוזר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...