Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה גורם לי להצטער קצת שלא הזמנתי בכתום.. בתור בעל מיני בצבע קרם, עכשיו שנסעת בשתיהן - קרם או כתום? :)

תגיד, כשאתה משלב לרוורס בקופר הזו, האם המראה שלצד הנוסע יורדת כלפי מטה כדי לסייע בתמרון? קראתי בחו"ל שכן, אבל אצלי ב-ONE זה לא קורה. אולי זה רק בקופר ו"מעלה"?

:idea:
פורסם

תבדוק שהכפתור הקטן שקובע איזה מראה תעבוד עם לחצני הכיוון, מופנה לצד שמאל ולא ימין.

אם הכפתור לצד שמאל וזה עדיין לא עובד, אז אין לך את האופציה הזאת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

כמה שאלות לגבי ה- ONE, לאחר עיון במפרט:

מהו "מצמד מדחס מזגן", שמצויין תחת סעיף חסכון במפרט? האם הוא מפסיק פעולת המזגן? [אני מניח שלא היה מספיק חם היום כדי לנסות ממש]

האם ה- start/stop ניתן לניתוק אחת לתמיד (כמו באלפא, למשל) או שצריך לנתקו כל נסיעה (כמו ב- VAG)?

האם באמת ה- ONE מגיע ללא שליטה מההגה, וללא מצב ספורט למנוע/גיר?

האם באמת ה- ONE ללא משענת יד קדמית או אחורית?

האם יש יציאת מזגן ליושבים מאחור?

האם ה- ONE באה עם טאסות?

ואולי בעצם בכלל ghostbuster יוכל לענות? (אם בעצם אתה קיבלת בכלל COOPER)

[תודה :-) ]

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

מנסיוני, המזגן לא מפסיק. המצמד הוא חלק מחבילת ה-Efficient Dynamics של ב.מ.וו - נסה לחפש על כך מידע (זה לא קשור למיני כשלעצמה)

יש לנתק בכל נסיעה

אכן לא מגיע

אכן לא מגיע

אין

אכן

GB - כן, ניסיתי את זה כבר. כנראה שאין את זה ב-ONE שזה קטע די מוזר, כי זה לא פיצ'ר שיגרום לאנשים לשדרג לקופר כמו הפיצ'רים האחרים שמבדלים בין הגרסאות.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

פקלוסטר ענה לך על הכל.

המזגן לא מפסיק לגמרי כאשר המנוע מכובה כחלק מפעולת מנגנון הS&S, אלא הוא נחלש מעט. זה ככה גם בBMW.

ראיתי שניסית לשלוח לי הודעה פרטית והתיבה שלי הייתה מלאה, ניקיתי אותה קצת, אתה מוזמן לשלוח עכשיו 8)

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כנראה פגם אופי פרטי, אבל לא מצליח להשתחרר מההרגשה שעם כל היופי והכיף, מדובר בסוג של ג'יפ לסובלים מפחד גבהים. ולתוהים, אני מכוון לג'יפ כהצהרת סטטוס.

פורסם

זה לא יותר הכרזת סטטוס מג'ולייטה או סדרה אחת. כל רכב שהוא לא רכב משפחתית סטנדרטית או רכב עבודה הוא סוג של הכרזת סטטוס

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

רק אומר שאתמול בלילה כשנסעתי לכיוון יוקנעם ראיתי מיני ONE בצבע קרם. לדעתי הפרופורציות פחות טובות משל המיני הקודמת, והיא אף נראית די מגושמת.

באופן כללי לא מבין את הרעיון במיני 5 דלתות. זה לא באמת רק פרקטי, אז למה להפוך אותו בכוח לכזה? מיותר בדיוק כמו ה A1 5 דלתות

פורסם (נערך)

אנסה לסכם - מתיחס להשוואה בין ה-one דור קודם ל-cooper 5 דלתות דור חדש.

הרבה יותר אוטו, טיפה פחות מיני :)

1. מאוד נהנינו !

2. מדובר על רכב ספורטיבי מעולה (אבל כבר לא קארט).

3. בהחלט ממליצים !

4. הייתי רוכש לעצמי אחת - אבל לא במקום ה-ONE אלא בנוסף ולתפקיד משלים.

למי הרכב מתאים ? לכל מי שרוצה רכב מיוחד ואיכותי ושונה ומהיר ועדיין רוצה להרגיש שהשתדרג אבל לא שינה סוג כלי תחבורתי. (אם המיני הקודמם היתה קודם קארט ואחר כך רכב, הנוכחית היא קודם רכב ואחר כך קארט).

המיני החדשה בגרסה אוטומטית בפורמט 5 דלתות - היא תחליף ראוי לכל הורה צעיר שלא רוצה לשכוח שלפני לא הרבה זמן הבוקר היה עם כאב ראש של הנגאובר ולא בגלל תינוק בוכה.

למכונית שניה בבית שלפעמים צריכה להסיע בנוחות כמה אנשים וגם קניות רבות מהסופר.

לכל מי שרוצה שבסוף שבוע יוכל לקחת את הרכב גם לרכיבה ספורטיבית ולחייך כל הדרך.

אחלה רכב :)

עריכה אחרונה על ידי SLS
פורסם (נערך)
רק אומר שאתמול בלילה כשנסעתי לכיוון יוקנעם ראיתי מיני ONE בצבע קרם. לדעתי הפרופורציות פחות טובות משל המיני הקודמת, והיא אף נראית די מגושמת.

באופן כללי לא מבין את הרעיון במיני 5 דלתות. זה לא באמת רק פרקטי, אז למה להפוך אותו בכוח לכזה? מיותר בדיוק כמו ה A1 5 דלתות

יכול להיות שראית אותי.. איפה זה היה בדיוק ומתי? לשאלתך, זה בשביל מי שרוצה רכב פרימיום (לא לסקול אותי..) מסגמנט B (סופר-מיני\סאבקומפקט) עם 5 דל'. יש ביקוש ולכן יש היצע.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
פורסם

אתה ממש טועה - הרבה יותר פרקטית ב-5 דלתות מאשר ב-3 דלתות. כמובן תלוי למי.

הצפי הוא שכ-50% מהמכירות בישראל לפחות יהיו של דגם ה-5 דלתות. מעבר לכך הצפי הוא לגידול של 50% במכירות של מיני לשנת 2015 כאשר רוב הגידול יהיה בזכות גרסת ה-5 דלתות.

פורסם

גם בקורוס, מיזם הרכב של החברה לישראל, חשבו שיצליחו להיכנס חזק לשוק עם הרכב הסיני שלהם ובפועל....

ולגבי איפה נסעתי, זה היה בערך ב 23:00 בכביש מצומת יגור לכיוון יוקנעם. הייתה לי הרגשה שזה יכול להיות אתה.

פורסם
כנראה פגם אופי פרטי, אבל לא מצליח להשתחרר מההרגשה שעם כל היופי והכיף, מדובר בסוג של ג'יפ לסובלים מפחד גבהים. ולתוהים, אני מכוון לג'יפ כהצהרת סטטוס.

יש בזה משהו, אבל העובדה היא שהרכבים האלה ממש יפים, ללא קשר לסמל. וזה משהו שאפשר להגיד, נניח, על שירוקו, אבל אי אפשר להגיד על גולף או C4. למרות, שבמידה מסוימת המגאן נראית טוב וגם ה- 308. ובכל זאת, אין בהן אומפף עיצובי, שכן יש במיני/ג'ולייטה. אשתי, שה- badge מעניין אותה כקליפת השום, "מתה" על המיני, כמו על גולף. הראשונה מקסימם ולא פרקטית (עד היום כנראה, צריך לבדוק את ה- 5ד), השניה שמרנית ונטולת אופי מיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נצא רגע מהעניין של יפה או לא, ה5 דלתות בהחלט יכולה לשנע משפחה מה שה3 דלתות לא יכולה באמת לעשות. החיסרון העיקרי שאני מצאתי באולם התצוגה ואני מודה שלא ממש התעמקתי הוא עדין התא מטען שאומנם גדול יותר מה3 דלתות אך עדין עומד רק על 278 ליטר וכרכב משפחתי זה עלול להיות צפוף קצת.

לדעתי האישית היכולות הדינאמיות ישאירו את המיני גם בגרסה המוארכת לפני המתחרות שלה ומי שמחפש פאן בנהיגה למיני יש אס אמיתי

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...