Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה כיף שיש סוף כל סוף אביב באוויר וכמה טוב לבלות את סוף השבוע עם מיני קופר 5 דלתות.

הזדמנו טובה לראות איך היא בין המיני one מהדגם הקודם והגיוליטה המשפחתית.

אז היום בצהרים אספנו אותה ונבדקת בשלב זה בתנאים עירוניים ומחר, נצא בפורמט משפחתי (4 מבוגרים) לטיול קצר כדי לראות איך היא גם מחוץ לעיר .

פרטים בהמשך :)IMG00775-20150227-1321.jpgIMG00777-20150227-1321.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חמודה נורא! חבל שהצורך ברצפה מוארכת הרס קצת את הפרופורציות של המיני הרגילה.. מצד שני, אם אתה חייב 5 דלתות ונעול על מיני, זה טוב שיש את האופציה סוף סוף. :)

מבחנים בחו"ל טוענים שחדוות הנהיגה לא נפגעה, שזה כשלעצמו הישג מרשים. האם חוות דעתך דומה?

:idea:
פורסם

ישנם פערים בין המודל הקודם והחדש מבחינת התחושה - אבל אני מניח שזה גם בגלל שמדובר על גיר אוטומטי (הביתי שלי ידני) - מהרבה בחינות מזכיר לי יותר את הגיולי מאשר את ה-one. אבל שאתה רוצה אתה מרגיש את הקארט, בהחלט מרגיש אותו.

פורסם

הכתום הזה מגניב...דווח איך היה . יש לי חבר שצחק עלי שבחרתי במיני כרכב עבודה, בהצעתי שלחתי אותו להתרשם מהחמש דלתות בלי שום כוונה לרכוש את הרכב וכעת הוא מתלבט על צבע לפני סגירת עיסקה :)

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

קל לחנות בתל אביב - קטנה מספיק כדי להכנס לחניות הצפופות על הכחול לבן - ההגדלה בשקל של הרכב בזכות 2 הדלתות (טיפה מעל 30 ס"מ) לא מורגשים. כבר התרשמות חיובית ראשונה.

מאוד שקטה במהירויות גבוהות.

צליל נהדר למערכת.

בינתיים אנו אוהבים.

פורסם (נערך)

המיני התבגרה והתעדנה מאד לעומת הדור הקודם, כך עולה מבין השורות שלך.. אני מברך על כך כי זה מה שחיפשתי, אבל נשמע (מהתאור הקצר והמונוטוני שלך) כאילו אתה מבכה את אובדן השובבות ותחושת הבוסר.

אני צודק או שפיספסתי לגמרי? :)

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם
המיני התבגרה והתעדנה מאד לעומת הדור הקודם, כך עולה מבין השורות שלך.. אני מברך על כך כי זה מה שחיפשתי, אבל נשמע (מהתאור הקצר והמונוטוני שלך) כאילו אתה מבכה את אובדן השובבות ותחושת הבוסר.

אני צודק או שפיספסתי לגמרי? :)

חחחח. כנראה שלא פיספסת לגמרי.

יש משהו בדגם הקודם שעשה את הרכב לרכב נהיגה נטו. כאן אני מרגיש שההגה לא מספיק מגיב תחושה בין קשה לרך מידי - לא מספק תחושה של בטחון מספקת. הכסא נהג לא תופס מספיק בסיבובים. וגם בשונה מהנוכחית שלי, שהיא ידנית, יש משהו בגיר אוטומטי שמבגר מידי את הנהיגה.

שוב, מאוד מהירה ומאוד בטוחה ומאוד שובבה - אבל כבר לא בוסר. מתחילה להיות דומה מידי לאחרות.

היא הפכה להיות יותר ויותר אלטרנטיבה סופר מעניינת ואך פחות נישה בפני עצמה.

לא פלא שצופים לכמות גדולה של מכירות.

פורסם
ההגדלה בשקל של הרכב בזכות 2 הדלתות (טיפה מעל 30 ס"מ) לא מורגשים.

בסיס הגלגלים במיני 5 דלתות גדול ב7.2 ס"מ מדגם ה3 דלתות.

האורך הכללי קיבל תוספת של 16.1 ס"מ.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
בסיס הגלגלים במיני 5 דלתות גדול ב7.2 ס"מ מדגם ה3 דלתות.

האורך הכללי קיבל תוספת של 16.1 ס"מ.

זה 30סמ לדעתי מעבר לגודל המיני דור קודם שמולו אני עורך את ההשוואה.

עריכה אחרונה על ידי SLS
פורסם
רלבנטי להסעת ילדים?

מאוד !

לדעתי קלאסית לזוג צעיר עם 2 ילדים.

שלי אמנם בני 16.5 ו-21 , טוב נו, גם אני לא זוג צעיר :)

והם טענו שהרכב ממש נח להם ובטח יותר מרווח מהנוכחי שלנו.

הפתעה נוספת - התא מטען גדול מאוד. בטח ובטח יותר משל הנוכחית - לדעתי פי 2.5 יותר גדול ונוח.

פורסם
זה 30סמ לדעתי מעבר לגודל המיני דור קודם שמולו אני עורך את ההשוואה.

אה. חשבתי שאתה מדבר על ה3 דלתות הנוכחי מול ה5 דלתות. עימך הסליחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בכרמל היום - ממש מתאימה לנסיעה בכבישים מפותלים - היה ממש כיף - והכתום כל כך מיוחד. כולם מסתכלים ומחייכים.

IMG00778-20150228-1213.jpgIMG00779-20150228-1213.jpg

פורסם

המושבים בחדשה טובים משמעותית מהמושבים בדור הראשון והשני שהיו גרועים אפילו בגרסת הjcw. אתה מוזמן לעשות סיבוב על הידנית שלי שמתגלגלת על סט 17 , לפעמים אני פשוט לא מאמין כמה הרכב הזה קשה.

זאת אלטרנטיבה מעניינת לסדרה 1 או לגולייטה .הגמר האוטומטי מצויין בנסיעה מנהלתית רק חבל שבמצב הידני הוא מתערב בהגעה לקו האדום.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...