Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUX, רעשים ומנוע חלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בעל הרכב אבל קרוב אליו לכן אשמח להשלים פרטים במידה וחסר.

1. מה ההגיון שבגינו מאזדה 3 שנת 2006 לא כוללת חיבור AUX?

אמנם במקום לשלם 150 ש"ח למישהו שיחסבר כבל אפשר להזמין אותו לבד ב eBay,

לפרק את המערכת בשתי דקות ולחבר אותו, אבל מסקרן אותי לדעת מדוע מלכתחילה אין כזה חיבור, זה הרי סטנדרטי, לא?

2. לאחר שחיברתי את הכבל הנ"ל, אני יכול לחבר את האייפון ולשמוע דרך המערכת,

אבל במידה ומחברים את האייפון גם למטען, שומעים גם רעשי רקע, כיצד ניתן לבטל אותם?

שמעתי על הצמדת מגנט לכבל ההטענה, שמעתי על חיבור של חוט נוסף לכבל שהעברתי וכו', האם יש פתרון מומלץ שעובד?

3. באותו הרכב התקלקל מנוע החלון של הנהג, החלפתו במנוע חדש עולה כ 800-100 ש"ח,

והחלפתו במנוע משופץ (בין אם מתקנים את שלי ובין אם מרכיבים לי אחר) עולה כ 350 ש"ח - 400 ש"ח.

האם המחיר של משופץ סביר? להבנתי פשוט מרכיבים לי מנוע שהיה באותו מצב כמו שלי ותיקנו אותו (או את שלי ממש אם ארצה),

ואף מעניקים 3 חודשי אחריות, האם זה עדיף מאשר לרכוש חדש?

פורסם

לגבי החלון, מיותר לקנות חדש לחחלוטין לדעתי. אני אצלי קניתי מנוע מפירוקיה ב50 שקל והרכבתי לבד.. מחיר של אזור ה300 לאחד שעבר שיפוץ עם התקנה זה לדעתי סביר מאוד.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...