Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומבינה של עולם שלישי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בהעדר תקינה ופיקוח - החשש של איגוד המוסכים מוצדק.

השימוש בניידות שירות כפי שהוצג בכתבה (במרכזי רכב של חברות ליסינג) לא מייצג את כל אפשרויות השימוש בניידות כאלה.

כך למשל הניידות יכולות להפוך למרכזי מכירה ותיקון ניידים ("בבית הלקוח"), אשר עוקפים את ענף הצמיגאים ופועלים כרוכלים.

בהעדר קריטריונים ברורים לרמת הציוד, הבטיחות וההסמכה , כמו גם הגבלות על מיקום ביצוע התיקונים באופן שלא יהווה סכנת בטיחות בכביש או מטרד רעש בסביבת מגורים - אני שותף לחשש של איגוד המוסכים.

פורסם (נערך)

נראה כמו עוד ניסיון למנוע ולהכשיל תחרות חופשית ולהגןוכל האמצעים כשרים.

ולהיפך , זה רק יגביר את הבטיחות בכבישים כי

- יהיו הרבה פחות מכוניות שנוסעות על הצמיגים הדקים המצחיקים האלה,

- יהיו פחות אנשים שישכחו לסגור את הברגים אחרי שהחליפו לרזרווי (ראיתי במו עיני)

- יהיו פחות תאונות והרוגים של אנשים שעצרו בצד להחליף צמיג.

תיקון טוב אפשר לבצע גם בדרך אם יש את הכלים הפשוטים לשם כך, לא צריך בית מלאכה בשביל זה.

אני בהחלט אזמין שירות כזה בשעת הצורך.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

נו, זה ממשיך את הגישה הקומוניסטית שעליה נבנתה המדינה, לפיה הכל אסור למעט דברים מסויימים שהם מותרים.

לכן אסור לגדל מלפפונים, או ביצים, ללא רשות; אסור לפתוח בית ספר, או בנק; אסור לשפר בלמים, להחליף מידת צמיג או דגם מנוע; וכן הלאה. כמובן שגם זה אסור.

הרי אם החשש היה ענייני, הפתרון כמובן הוא לפקח על הניידות האלו. עצם הרעיון שאוסרים את זה כי אולי תהיה בעיה, הוא זוועתי בעיני.

דני

פורסם

לא צללתי לעומק הכתבה אבל לא הבנתי גם מה הבעיה,

אפשר לכתוב נוהל לפנצ'ריה ניידת שיגלם וישקף את מהותו של הנוהל הקיים לפנצ'רייה נייחת בחמש דקות.

The first one to get angry loses

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה,הרי זה עסק לכול דבר שצריך לקבל רישיון עסק.

זה כמו שיהיו טענות נגד שגריר על חלפים/מקצועיות שלא עומדים בתקנות בגלל שהוא נייד.

אני הייתי שמח לכזה דבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז למה הגיוני שיהיה שירות שגריר?

או שירותי מצברים?

דלק אפשר להבין למה לא,זה חומר דליק וכניראה רוצים להימנע מתוספת גדולה של משאיות עם חומר מסוכן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בולשביזם במיטבו.

אני חושב שמשאית שכזו יכולה להיות רעיון מעולה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהחלט יש לי טענות נגד חברות המספקות שירותי דרך ומוכרות ללקוחות תמימים מצבר שמחירו לצרכן 400 ש"ח ב 800 ש"ח.

ואני לא מדבר על חאפרים אלא על החברות המוכרות ובעלות הרשיון.

אין לי שום בעיה עם העיקרון של ניידת שירות, ואין לזה שום קשר לקומוניזם (כנראה אין למי שכתב זאת הבנה מה פירוש כלכלה קומוניסטית).

יש כאן רצון לגיטימי של יבואן צמיגים ושל חברת ליסינג לצמצם עלויות. צריך רק לוודא שככל עסק בתחום הרכב, ישמר גם האינטרס של הציבור לבטיחות, מניעת מטרדים ומסחר הוגן.

פורסם

למה בעסקים שהם לא ניידים אין רמאויות? יש ולא חסר כאלו,זה מה זה שונה מניידת?

פורסם

קרא בעיון את הכתבה. החשש של איגוד המוסכים כי מתן האישור לניידת לתיקון צמיגים יגרום ל"הלבנה" של ניידות שירות תיקוני דרך פיראטיות הפועלות ללא רישיון ופיקוח בארץ.

לטענתם יש צורך בשינוי של התקנות המתייחסות לשירותי דרך ניידים.

פורסם

בשביל לתקן צמיג לא צריך ניידת שלמה, מדובר בניידת שיש בה את כל המיכשור הנחוץ להחלפה ואיזון של צמיגים.

בלי שום קשר, זה לא מבטל קיום של מחסן צמיגים פיזי איפשהו כך שמדובר בשירות נלווה של יבואן צמיגים ולא בניידת כתחליף לפנצ'ריה.

כנראה שבוועדות המאשרות יש אי אילו בעלי פנצ'ריות או בעלי אינטרסים שחוששים שניידת שכזו תפגע להם בעסקים.

• תוכן חדש...