Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו הישראלים אוהבים להתבכיין.

כמו שעידן אמר - יקר לכם, לא נראה לכם מוצדק? אל תקנו.

העובדה היא שאנשים קונים רכבים חדשים בלי סוף (טוב נו, גם הריבית בירידה מתמדת, מה שמעודד אנשים לבזבז).

אני לא מצליח להבין את זה. למה לקנות רכב חדש אם המחיר לא הוגן וכל כך גבוה?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השרשור הזה נראה כמו שיחה בין עיוור לאילם.

בגלל שאיילון מוטורס לא מאמינים במספרים, באתר שלהם אין מידע לגבי המחירים, אבל באתר wheel.co.il

פורסמה כתבה ב13.2.15 שמציינת קצת מספרים:

מחיר פורד מוסטנג 2015 יחל ב- 280 אלף שקל לגרסת ה- 3.7 ליטר האוטומטית הבסיסית וינוע עד 420 אלף ש"ח לגרסת ה- GT הבכירה. באיילון מוטורס מצהירים שמספר דגמים כבר נמצאים בארץ ויסופקו בקרוב ללקוחות הראשונים. לכל הדגמים תוענק אחריות של שנתיים או עד 100,000 ק"מ.

לטענת Kilo, אותו דגם הGT עולה בארה"ב 33-30K$ חדש וביבוא אישי הוא אמור לעלות לכל היותר 320 אלף ש"ח על הכביש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

השאלה איזה ג'י. טי בדיוק, איזה תוספות, איזו גירסה

בדיוק. גם בארה"ב יש דגמים שעולים 32 אלף, ויש

כאלה שעולים חמישים. מישהו עשה כאן השוואה

מדויקת? לא נראה לי. כל אחד זורק מספרים שראו

ברשת, או חלקי מידע מאיילון, דלק מוטורס ודילרים

בארה"ב.

ואני שוב מדגיש, אם ההפרש הוא אכן 320 לעומת

420, אין בכלל ויכוח, ושווה לייבא לבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...