Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע נכנס רכב חדש למשפחה שברולט בל אייר 55 4 דלתות 6ציל' 235' הרכב יזכה לשיפוץ אך קודם כל הוא יושמש למצב נסיעה

בעקבות הרכש החדש החדש יהיו שינועים בצי

המצב כרגע המנוע מניע מערכת הבלמים וההיגוי יעברו רענון כמו כן גם מערכת חשמל

כרגע אני עוד בודק מה יש מה חסר ומה צריך לעשות. אבל בינתיים צריך סטרטר נורמאלי, זוג ג'אנטים 15' 5 חורים אם קליפסים לטסה לא אם טבעת וכל חלק אחר שיש

IMG_1059.jpg

IMG_1058.jpg

פורסם

תתחדש, אני חושב שהרכב הזה היה לפני חמש עשרה - עשרים שנה בחיפה, ונעלם. אולי יש לי גלגל אחד 15 ועוד כל מיני חלקים שלח לי מספר טלפון ואראה מה אוכל לעשות.

שלמה דן גדרון

פורסם (נערך)

השבוע שיפצנו את הסטרטר. היה חופש בבוקסות חופש של איפשר עבודה סדירה של המתנע. המתנע פורק המכסה והפעמון נשלחו לחרט לחריטה והתאמה של הבוקסות המזלג של המשלב נמסר למילוי השיניים שלו אחר כך הורכב המתנע נצבע והורכב. עכשיו הוא מתפקד באופן תקין

השבוע נתחיל שיפוץ של מערכת הבלימה. היא מתפקדת אך בצורה לא טובה. אחר כך נבנה מערכת חשמל חדשה

שאלה שעלתה במוחי איך מנקים ומבריקים את כל הנקלים בצורה קלה ומהירה ?

מה עושים אם פריטים מצופים ניקל שהציפוי לא טוב ומפתח חלודה ?

מצורפים תמונות של הסטרטר וחלקיו שעברו חריטה. ומבט חטוף של תא המנוע

עריכה: שלמה אני לא מצליח לשלוח לך ה.פ

IMG_1066.jpg

IMG_1070.jpg

IMG_1074.jpg

עריכה אחרונה על ידי חיים שטיין
פורסם (נערך)

http://www.howtocleanthings.com/surfaces/how-to-clean-chrome.htm

תנסה להשתמש ב APC של שופרסל, ממולץ בחום בפורום. ואחרכך ווקס לקרום / גאנטים.

דרך אגב, יש ספריי של ORIGINAL GUNK engine degreaser עובד טוב טוב במצבים שיש הרבה שמן ולכלוך בתא המנוע אפילו ינקה קצת חלודה.

עשיתה עבודה יפה.

עריכה אחרונה על ידי Mercedes96

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם
http://www.howtocleanthings.com/surfaces/how-to-clean-chrome.htm

תנסה להשתמש ב APC של שופרסל, ממולץ בחום בפורום. ואחרכך ווקס לקרום / גאנטים.

דרך אגב, יש ספריי של ORIGINAL GUNK engine degreaser עובד טוב טוב במצבים שיש הרבה שמן ולכלוך בתא המנוע אפילו ינקה קצת חלודה.

עשיתה עבודה יפה.

בכתבה המצורפת מציעים להשתמש בחומץ שווה נסיון.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...