Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני מחפש משחקים ראליסטים עם מכוניות אמיתיות (רנו וכו') , כמובן שאפשר לראות מבפנים , חוץ מ-Live for speed ו-City Car Driving , האם תוכלו להמליץ לי על משחק ראליסטי ?

אם אפשר שישלב רכבים יום יומים וכו'.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

ממליץ בחום על הסימולטור Assetto Corsa.

חוץ מהגרפיקה והפיזיקה המדהימה והמציאותיות של המשחק הזה, ישנם הרבה מכוניות מסוגים שונים.

כמו כן אפשרות לראות הכול מבפנים והרבה תוספות ואפשרויות של מכוניות ומסלולים שאפשר להשיג באתר :

Race Department.

פורסם

מצטרף להמלצה של Assetto Corsa, בהחלט אחד הסימולטורים הטובים שיצאו בזמן האחרון, יש בו לדוגמא Fiat 500 abarth, ,Alfa Julieta כמה במוו שזה רכבים שאתה גם רואה על כבישי ארצינו, לא אין שם מכוניות "רגילות" ולא ספורטיביות זה בכל זאת סימולטור מרוץ

אני גם משחק ב iRacing, אם אתה רוצה להתחרות חזק אז שווה לך לבדוק אותו, אם אתה לא מחפש להשקיע לא הייתי נוגע בו, הוא דורש הרבה.

rFactor 2 גם שמעתי דברים טובים מבחינת פיזיקה, אליו עוד לא נכנסתי מספיק כדי לתת המלצה אישית.

פורסם

iRacing נהדר אבל מאוד יקר כמו שפטר אמר. לצערי עוד לא יצא לי לנסות את אזטו קורסה אבל הוא אכן נחשב למעולה.

אם אתה רוצה משהו בחינם, לפני כמה חודשים יצא סימולטור של אליפות ברזיל במירוצי טורינג, בשם Game Petrobras de Marcas. רק ארבע מכוניות (פורד פוקוס, מיצובישי לאנסר, שברולט קרוז וטויוטה קורולה נדמה לי) ושישה מסלולים (אינטרלגוס, ברזיליה, קוריטיבה, ועוד שלושה שאני לא זוכר) אבל ההתנהגות של המכוניות מהנה, ה-AI די טוב ובסך הכל מדובר בתמורה מצויינת לכסף :)

[video=youtube;rrQS4n-T59E]https://www.youtube.com/watch?v=rrQS4n-T59E

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בקרוב יוצא משחק בשם project cars אמורה להיות שם גרפיקה מאוד טובה וגם התנהגות מאוד מציאותית ותכלס עבדו על המשחק אותם אנשים שעבדו על NFS SHIFT (הסימולטורים של הסדרה) והם עבדו על PROJECT CARS יותר מ-5 שנים אז הוא אמור להיות מאוד מושקע ואיכותי

:-Dhappiness isn't around the corner it's in the corner

פורסם

אני וסוני4 מחכים לו. :lol:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה אוהב משאיות, EuroTruck Simulator 2. בקרוב תצא ההרחבה השנייה (לאחר מזרח אירופה) של סקנדינביה שאמורה להיות יפיפייה. שם לב שזה משחק כדי להירגע באופן כללי ולא מרוצים.

• תוכן חדש...