Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מנוע?

לחבר שלי היתה כזאת 86 עד שירד בטעות מהכביש והפך אותה לבאגי בעל קרחה.

היה לה מנוע פצלוח, ארבעה הילוכים מקרטעים וצמיגים בחסד. לקחה דלק 1:16 ומוסך מדי פעם, בקטנה. הוא היה מבסוט עד הגג... היה יוצא מהאוטו מינימום יש לו איזה פונטיאק בשלהי שנות השבעים...

dirty old man

need love too

פורסם
איזה מנוע?

לחבר שלי היתה כזאת 86 עד שירד בטעות מהכביש והפך אותה לבאגי בעל קרחה.

היה לה מנוע פצלוח, ארבעה הילוכים מקרטעים וצמיגים בחסד. לקחה דלק 1:16 ומוסך מדי פעם, בקטנה. הוא היה מבסוט עד הגג... היה יוצא מהאוטו מינימום יש לו איזה פונטיאק בשלהי שנות השבעים...

שכחתי

מנוע 1.2

ידנית .

איך היא ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
שכחתי

מנוע 1.2

ידנית .

איך היא ?

הייתה לנו כזאת 5 דלתות.

גיר קשה ביותר (קשה היה להעביר הילוכים), אוטו פשוט ביותר עם נוחות בינונית ביותר. מרגישים כל קפיצה בכביש.

אבל היה די אמין וחסכוני.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

היתה לי כזאת מודל 85 הייתי יד עשירית היה לה 1000 סמ'ק מקורי, עשינו לה אוברול, אחר כך עוד פעם ביקור במוסך לכמה טיפולים וזהו רכב מצויין תמורה נהדרת למחיר שלו גבוהה כזאת ובולמים מצויינים.

גיר מצוין לא יודע למה רשמו שלא.

ומכל הלב אני מצטער שמכרתי אותה וקניתי את הדיהוו, כבר 17 אלף שקל השקעתי על הדיהוו שלי לא כולל מחיר קניה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...