Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יום היסטורי עבור... לא מעט אנשים?

https://blog.whatsapp.com/614/WhatsApp-Web

עד עכשיו השתמשתי בWHATSCLOUD

אבל זה רק לאנשים עם ROOT.

חוץ מזה שהאפליקציה הייתה שואבת לי את הסוללה בפלאפון.

אני עכשיו אנסה את התוכנה של WHATSAPP, באסה אבל שצריך להתקין CHROME בשביל זה.

They are trying to ban me...

פורסם

נראה שבמקרה של אנדרואיד עדיין לא שוחרר הקליינט שמאפשר את סריקת הקוד עבור הסנכרון. בסטור וב APK Mirrors יש גירסה עם סיומת 498, באתר שלהם יש את 491. בשתיהן האופציה עדיין לא מופיעה.

פורסם
נראה שבמקרה של אנדרואיד עדיין לא שוחרר הקליינט שמאפשר את סריקת הקוד עבור הסנכרון. בסטור וב APK Mirrors יש גירסה עם סיומת 498, באתר שלהם יש את 491. בשתיהן האופציה עדיין לא מופיעה.

כן, בדיוק נתקעתי בשלב הזה.

They are trying to ban me...

פורסם

עובד נהדר ונראה טוב, מגיע להם שאפו :-D

חבל רק שהגיע כל כך באיחור..

עכשיו סוף סוף אפשר להפטר מהפרצופים הצפים של פייסבוק על המכשיר.

פורסם

~

לפני מספר שנים, לפני שהיה לי סמארטפון, השתמשתי בוואטסאפ על אייפד באמצעות תוכנה מתווכת. לעבור מזה למקלדת של הטלפון היה טראומה, ומאז אני מחכה שישחררו גרסה רשמית שתעשה את זה. הללויה!

פורסם (נערך)

לא מצליח לגרום לזה לעבוד.

נכנס דרך הלינק באתר, ומנסה לסרוק את הברקוד אבל זה לא מביא אותי לשום מקום. צריך לסרוק עם אפליקציה ספציפית?

עריכה אחרונה על ידי GOLF
פורסם

אתם פותחים את העמוד עם הברקוד במסך המחשב הנייד/שולחני. באנדרואיד מוודאים שברשותכם הגרסה העדכנית ביותר של וואטסאפ (סיומת 498 או 500, בשתיהן זה עובד). נכנסים לתפריט ההגדרות של האפליקציה ובוחרים ב WhatsApp Web. בפנים ניתן לסרוק את קוד.

באשר לחסכון בצריכת הדאטא, הם ממליצים שהמכשיר יהיה מחובר באמצעות ה WiFi, אך גם בחיבור סלולרי העסק עובד.

uploadfromtaptalk1421911079463.jpg

פורסם (נערך)

זהו שהייתי צריך לעדכן את הוואצאפ כדי שתופיע השורה של WHATSAPP WEB - עובד מעולה, תודה!

GOLF - תעדכן ותסרוק דרך ה WEB באפליקציה באנדרויד.

נ.ב - זה מחסל משהו מה DATA USAGE בחבילה בטלפון?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...