Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את האמת, אני לא מבין על מה ההתלהבות. מה אני מפספס?

עצם העובדה שעכשיו אתה יכול להתכתב מהמחשב במקלדת פיזית,מאשר לשבור אצבעות בסמארטפון עם מסך מגע (כמוני לדוגמה,שאצבע אחת תופסת 3 אותיות) - זה כבר שוס ;)

אני בקושי משתמש בוואצאפ,מה שכן מי שמקליד מהר\הקלדה עוורת,יכול עכשיו לטמטם את הצד השני בכיף :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מה שכן חברה - בחייאת , לא למדתם מפרשת התמונות שדלפו של סנאפצ׳אט? אסור! להשתמש בClient ביניים, במיוחד שאלו של וואטסאפ הם לגמרי האקים על גבול הלא חוקיים של הAPI שממש לא רשמי שלהם.

אני מניח שהתייחסת למה שכתבתי לגבי האייפד. במקרה שלי מדובר היה על וואטסאפ רשמי שהותקן על המכשיר, תוכנת הביניים רק הגדילה אותו (ואת המקלדת) למסך מלא ואפשרה ממשק הרבה יותר נח, דומה מאד לזה שהוצג עכשיו. מעבר לכך, אני מסכים לגמרי עם ההערה שלך.

אם אני אדאג לא לשים את הביצים שלי מתנדנדות ברחבי הענן, אפעיל קצת הגיון בריא... ואולי גם אופציות כמו SMS Verification לג'ימייל שלי, אז כנראה שהכל יהיה בסדר.

האם באמת יש מישהו בקהל שיפריע לו למצוא את הביצים שלו מתנדנדות ברחבי הרשת? אצל נשים מדובר בהפרת פרטיות, פגיעה נפשית, בלה בלה בלה... אבל אצלנו זה רק פרסומת, לא? :wink:

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

למה רק לכרום? מה עם אנשים יותר עילאיים שמשתמשים בפיירפוץ?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האם באמת יש מישהו בקהל שיפריע לו למצוא את הביצים שלו מתנדנדות ברחבי הרשת? אצל נשים מדובר בהפרת פרטיות, פגיעה נפשית, בלה בלה בלה... אבל אצלנו זה רק פרסומת, לא? :wink:

ישנם כאלה שהגדילו (תרתי משמע) לעשות ועשו מזה קריירה :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
לא כל כך הבנתי מה קרה פה. וואטסאפ לבלקברי?

למה לא לבלאקברי? כנראה שנשארו עוד כמה משתמשים באמריקה.

יותר מדהים שיש גם לסימביאן! אפשר להחיות את ה-5800 מהמגירה (וגם את ה-BB9105)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה ממש נחמד והכל, אבל נראה לי דיי חסר תועלת. אלא אם כן משאירים את הטאב עם הממשק הזה פתוח כל הזמן בדפדפן. היה יכול להיות הרבה יותר נחמד אם היו מאפשרים notifications לשולחן העבודה כמו שהטמיעו לא מזמן בגוגל Now.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

spire, הם מאפשרים. בכניסה יש קישור (במסך הגדול, לפני שלוחצים על הודעה) שמאפשר להפעיל את ההתראות הללו (Desktop notifications / alerts)

תומר.

פורסם
זה ממש נחמד והכל, אבל נראה לי דיי חסר תועלת.

זה בגלל שאתה לא בחורה שמדסקסת בפרוטרוט עם "היפות שלה" את כל צרות היום, איך הלך הדייט, מה ללבוש, לאן ללכת בערב וחחחחחחחחחחחח.

בהיבט הפרקטי - הממשק הזה הופך את חייהן להרבה יותר קלים. במבט על - הממשק הזה מעודד שימוש יותר נרחב וכתיבה יותר מפורטת, המאפשרים לגוגל לאסוף יותר מידע על המשתמשים שלו, ומידע זה כידוע כח.

פורסם

יופי ! עכשיו גוגל ידעו מתי אני מתחרפן ומתי אני מחרבן ועם זה קשור למפות של גוגל בצורה כולשהי הם ידעו איפה חירבנתי.

אל תשכח שאתה יכול למחוק את כול ההיסטוריה בעזרת הממשק של גוגל ככה שמבחינה חוקית אסור להם להשתמש במידע.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...