Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נ.ב - זה מחסל משהו מה DATA USAGE בחבילה בטלפון?

כעקרון תעבורת הנתונים היא כפולה מאחר והמידע מתקבל גם בסמרטפון ומשוגר במקביל לדפדפן. לכן הם ממליצים שהסמרטפון יהיה מחובר באמצעות ה WiFi.

פורסם
כעקרון תעבורת הנתונים היא כפולה מאחר והמידע מתקבל גם בסמרטפון ומשוגר במקביל לדפדפן. לכן הם ממליצים שהסמרטפון יהיה מחובר באמצעות ה WiFi.

+זמן סוללה

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

עובד.

ניתן לצרף קבצים, אבל מהמחשב (או אם יש מצלמה במחשב). הרבה יותר אינטואיטיבי להתכתב בסמרטפון ולצרף קבצים ממנו.

את האמת, אני לא מבין על מה ההתלהבות. מה אני מפספס?

פורסם

בשעה טובה , הם וApple עם הiMessege לאט לאט מצמצמים פערים אחד על השני (הודעות מהמחשב קיימות במק כבר שנה וחצי , מצד שני ממשק ניהול קבוצות כמו שצריך בא לiMessege רק עם 8).

מה שכן חברה - בחייאת , לא למדתם מפרשת התמונות שדלפו של סנאפצ׳אט? אסור! להשתמש בClient ביניים , במיוחד שאלו של וואטסאפ הם לגמרי האקים על גבול הלא חוקיים של הAPI שממש לא רשמי שלהם.

אין לכם מושג מי קורא באמצע את ההודעות שלכם או איפה הן שמורות ויום אחד ידלפו...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
+זמן סוללה

ממש ממש (אבל ממש) בקטנה. במכשירים בהם קיימת האפשרות לבצע אופטימיזציה בהגדרות ה WiFi לניצול הסוללה כשהמכשיר רדום אז בכלל.

פורסם

חברים,

אני לא מצליח לסרוק את הקוד אחרי שעשיתי את כל השלבים.

הנייד שלי (Samsung S5) כותב "Couldn't scan the QR code. Please try to scan again".

לא משנה כמה פעמים אני מנסה אני מקבל את אותה הודעה מרגיזה.

רעיונות, מישהו?

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם (נערך)
בשעה טובה , הם וApple עם הiMessege לאט לאט מצמצמים פערים אחד על השני (הודעות מהמחשב קיימות במק כבר שנה וחצי , מצד שני ממשק ניהול קבוצות כמו שצריך בא לiMessege רק עם 8).

מה שכן חברה - בחייאת , לא למדתם מפרשת התמונות שדלפו של סנאפצ׳אט? אסור! להשתמש בClient ביניים , במיוחד שאלו של וואטסאפ הם לגמרי האקים על גבול הלא חוקיים של הAPI שממש לא רשמי שלהם.

אין לכם מושג מי קורא באמצע את ההודעות שלכם או איפה הן שמורות ויום אחד ידלפו...

ליביו

מפרשת התמונות למדנו שאסור לשמור תמונות של הבול*ול שלנו בענן (Gooooood morning Vietnam). הרי אתה יכול להגיד את זה על כל דבר, אני לא באמת יודע מי מסתכל על ההודעות שאני שולח ישירות בוואטסאפ, בג'ימייל ובכלל בכל אתר שאני גולש... אולי הספק אינטרנט ושרה נתניהו מנתרים כל תזוזה שלי... ואולי לא.

אז אני יכול לרדת למחתרת, להשתמש ב TOR, או באיזה VPN ועוד כל מני בצלצלים שקיימים... אבל בתכלס, אם אני אדאג לא לשים את הביצים שלי מתנדנדות ברחבי הענן, אפעיל קצת הגיון בריא... ואולי גם אופציות כמו SMS Verification לג'ימייל שלי, אז כנראה שהכל יהיה בסדר, בהנחה שההאקרים שמחפשים את הציצי של ג'ניפר לורנס (אפשר להבין אותם, אחלה ציצי) לא רוצים לראות ספציפית את הבול*ול שלי... כי אז גם לבנות מרתף גרעיני וסורק רשתית בכניסה לבית לא יעזרו לי...

:wink:

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הרבה דיבורי בולבול , מעט דברים רלוונטים :) .

כדי שהספק שלך לדוגמא ינתר את התעבורה המוצפנת שלך - אתה צריך לעשות משהו בצורה אקטיבית (להתקין Certificate שלו לדוגמא).

כדי למסור את ההודעות שלך לגוף שהוא בונה אפליקציה בגוגל סטור - זו גם פעולה וולונטרית אבל מאוד מטומטמת.

תכלס כדי להישאר יחסית מוגן אתה צריך לעשות מספר נמוך של דברים ומספר נמוך של דברים שלא לעשות. לא צריך להשתגע.

(That said כמות הדברים שעדיף לך לא לעשות באנדרואיד - גדולה למדי... לצערינו זה בא עם ״פתיחות״ המערכת הפעלה ויוזרים חכמולוגים שמסירים גם את ההגנה הקיימת. אותו הדבר בJailbreak באייפון אגב ותוכנות מסידייה)

להתקין אפליקציה ששולחת את המידע האישי שלך (תמונות מביכות , או רשימת המכולת שלך...) דרך צד שלישי לא ידוע - זה ברשימת הדברים של לא לעשות.

אבל שוב - אתה רואה את זה כ״פארנויה״ , לטעמי זה הימנעות מינימאלית מדברים טיפשיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עובד.

ניתן לצרף קבצים, אבל מהמחשב (או אם יש מצלמה במחשב). הרבה יותר אינטואיטיבי להתכתב בסמרטפון ולצרף קבצים ממנו.

את האמת, אני לא מבין על מה ההתלהבות. מה אני מפספס?

האמת שסתם זה מגניב, ולי בעבודה זה ממש טוב כי יש לי סלולרי של המשרד ויש לקוחות ששולחים תמונות של מוצרים פגומים לוואצאפ, אז זה מגיע ישירות למחשב כך שזה מעולה (במקום להתעסק עם מיילים ושליחויות וכו').

אבל יתרונות אין הכי הרבה, אולי הקלדה מהירה יותר

Opel Adam S 2017

פורסם

כל הכבוד לווטסאפ, שבאיחור של שנה וחצי פחות או יותר יישרו קו (חצי קו) עם TELEGRAM - שללא ספק האפליקציית מסרים מיידים הכי טובה, עם קליינט אמיתי על המחשב, קצת מזכירים לי את אפל , ווטסאפ

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני עדיין ממתין שוואטזאפ ישדרגו את ממשק ההולו המיושן והמשעמם ולכל הפחות יעברו ל Material Design ויאפשרו רקע כהה (התחשבות בבעלי צגי SAMOLED).

• תוכן חדש...