Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז אתה אומר שבמפעל הדביקו מדבקה לא נכונה על מכסה מיכל הדלק?!

איני טוען מאומה, אני רק מציין עובדה.

לפי התמונה שצירפת אין מידע לגביי TSI1.2 כך שאין זה רלוונטי. סליחה על ההקפצות האייפון קצת השתגע.

אם אינך יודע לקרוא מפרט, אז אל תחווה דעה.

"אוטודאטה" מציין ל"א לכלל הדגמים בשורות הריקות, וכאשר ישנה חריגה לגבי דגם מסוים, הוא מציין זאת בשורה נפרדת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
למה להסס?

היצרן אומר היצרן קובע.

אינני מהסס, פשוט מנסה להבין מה עומד מאחורי דרישה יחסית קיצונית... יותר בפן הטכני, סקרנות.

פורסם

להרבה רכבי מיני מנפחים לחץ אוויר גבוה בגלל חיסכון של דלק. יש לי בבית ספייס סטאר וגם שם לחץ אוויר גבוה ככה (לא זוכר במדויק). אם אתה עדיין חושש תיסע לפנצ'ריה מכובדת ותשאל שם.

פורסם

אכן גם בספייס יש לחץ גבוהה,יש יצרן שקבע לחץ מסוים וזה הלחץ שיש למלא,כמו כן גם בספר רכב צריך להיות רשום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הלחץ גבוה בגלל נפח הצמיג, נפח קטן דורש יותר לחץ.

אין קשר לצריכת דלק.

החיים של הנהג חשובים פי כמה על הצריכת דלק.

תיאורתית אפשר לייעל על ידי כיול ולחץ אוויר, השאלה היא איך תיקח את הפניה מחוץ למוסך ואם תחייה אחריה.

פורסם

יצרנים רבים עוברים ללחצים גבוהים יותר ומפצים על הירידה בנוחות הנסיעה בעזרת כיול המתלים ותכנון השלדה. נהגים רבים (וטיפשים) כלל לא יחושו שהם נוסעים על צמיג תקור הודות לאיכות השיכוך של המתלים והשלדה ברכבים חדישים.

ללחץ הניפוח הגבוה יש בעיקר יתרונות, והחסרונות שלו בטלים בשישים. לכן, הלחץ הגבוה לא מפתיע אותי (אלא אם כן יתברר שחל בלבול במדבקה) והדבר היחיד שעשויי לעורר תמיהה הוא ההפרש בין הסרנים, אבל אני בטוח שאם נחפש נמצא הפרשים כאלו בלא מעט רכבים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ללחץ הניפוח הגבוה יש בעיקר יתרונות, והחסרונות שלו בטלים בשישים. לכן, .

צמיג בו יש לחץ אוויר עודף נוקשה יותר ושטח המגע עם הדרך מצטמצם. אם הצמיגים מנופחים רק ב-6 PSI יותר מהנדרש, הם עלולים להינזק ביתר קלות ממהמורות בכביש או חפצים הנמצאים על הדרך. צמיגים עם לחץ אויר גבוה אינם מסוגלים לבודד מהמורות בכביש ולכן התחושה היא שהם נוקשים יותר

• תוכן חדש...