Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כל החומרים אותו הדבר...תרשו לי...

הבת שלי עם שיער מתולתל ארוך. יש הבדלים בין המרככים השונים אפילו של אותה החברה בין "אי אפשר לסרק לחלוטין" לבין "זה מרכך מעולה". יש כמובן הבדלים בין החברות השונות ברמה של זה מתאים וזה לא.

אז תמשיכו לסבן את עצמכם עם תחליב רחצה, לשים סנט-מוריץ בבית השחי, ולנגב ת'תחת עם מגבונים לניקוי כללי של ניקול (עם אקונומיקה מבושמת) ולחשוב שאתם דופקים את העולם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתם בטח גם מתיזים בושם על בית השחי "כי זה כמו דיאודורנט"...

או כי זה כמו מקלחת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן כל החומרים אותו הדבר...תרשו לי...

הבת שלי עם שיער מתולתל ארוך.

חשבתי שאתה הולך לכתוב משהו נכון אכל כאן הפסקתי לקרוא.

למה? כי ברגע שאתה מכניס נשים לעניין, אתה בעצם מאשר שיש צבעים כמו "צפחה כחולה כהה, סומק לבנדר", אתה שולל קיום גזי מעיים בנשים ועוד כל מיני דברים שלא קיימים במציאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה זה "סעמק בלנדר"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צבע שלא קיים, או בלנדר שקנית בדיל אקסטרים.

פורסם

ההבדל הוא שלבת יש יואב יש שער, לנו (לרובנו) כבר לא ממש.

אני גם בשיטת כרמי - תופס משהו, לא משנה מה זה ואיתו עובר בכל הגוף.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הוא תופס גם גירביל. מה שעובר לידו באותו הרגע - הולך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ושמישהו יסביר לי מה ההבדל בין רסק עגבניות לעגבניות מרוסקות.

עגבניות מרוסקות זה עגבניות שריסקו אותם, רסק עגבניות זה עגבניות שריסקו אותם ואז ריכזו אותם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ריסקו אותן לרכז או ריכזו אותן לרסק?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט מאד. עגבניות מרוסקות לא כדאי לשים בהמבורגר כי זה ימלא את זה במים והלחמניה תהפוך לספוג מסריח כזה. רסק אפשר.

פורסם
מה זה "סעמק בלנדר"?

שבת בשעה 12:00, המשימה שלי אחרי ששותים שייק בננות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ריסקו אותן לרכז או ריכזו אותן לרסק?

קודם הראשון ואז השני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...