Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 5 שנים של רכבים מיד שניה , החלפת גירים \מנוע ,טיפולים הזויים, ומכירת רכבים לברזל

נמאס לי להתעסק עם כל זה ואני רוצה לקנות רכב חדש או כמעט חדש. אני ממש גרוע בקניית רכבים ותמיד עובדים עליי עם רכבים מיד שניה.

בקיצור

*נוסע לא הרבה ,לרוב בעיר (בית עבודה בעיקר).

*אין לי שום הנאה מנהיגה ופונקציות של הרכב לא אכפת לי מזה בכלל. אני נוהג בצורה חסכונית ואיטית.

כמה שיותר פשוט יותר טוב, פחות דברים שיתקלקלו בעתיד.

*אני רוצה רכב שישרוד אצלי הרבה זמן. טיפולים זולים ,חלקים שלא קשה למצוא, סביר בצריכת דלק ואגרה וכל השיט הזה.

*גיר רגיל

*עם הקריטריונים האלה חשוב לי גם שיראה טוב (אם יש חיה כזאת??), מראה ספורטיבי \ מעוצב.

*תקציב באזור 80K אפשר גם פחות :-D . (עיסקת טריידאין עם מימון גבוה. אשמח לדעות\המלצות בנושא של טרייד אין).

תודה מראש על זמנכם.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א.רוב מוסכי היבואן לוקחים מחירים גבוהים לכן זה לא סיבה.

ב.איזה סוג רכב אתה מחפש?ב80 אלף אפשר להוציא משפחתית בת 3 או מסחרי בן 3 או רכב סופר מיני חדשה.

פורסם

איביזה SC ידנית נשמעת כמו התשובה האולטימטיבית בשבילך. אתה אפילו יכול לקחת אותה עם מנוע 1.4 מיושן ואמין שלא סובל מהמחלות של ה-1.2 TSI (שטוענים שתיקנו כבר, אבל אתה יודע, טוענים טלפונים).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש לך את הקליאו החדשה גם כן, מודרנית יותר מהאיביזה, בטיחותית יותר, לרוב יותר מאובזרת, התחזוקה יותר זולה והאחריות ארוכה יותר.

אם ביצועים לא מעניינים אותך אתה יכול להשיג את הגרסה הידנית עם מנוע 1.2.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היא גם פחות "3 דלתות ספורט קופה" מהאיביזה, ואני מתרשם שזה משהו שחשוב לפות"ש.

אל תבין אותי לא נכון, הקליאו אחלה בחלה של אוטו, פשוט לא צריך להציע אותה כ-ל-ה-ז-מ-ן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה סדאן? רווק בן 26. האצ'בק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
קיה ריו סדאן ידנית. אפשר להוציא אותה גם ב 80 במבצעים.

משדרג את ההצעה שלך - אם כבר, הריו האצ'בק ידנית זולה עוד יותר.

אמנם מנוע 1.2, אבל עם לוק שחופף הרבה יותר למה שפות"ש מחפש.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

פיאסטה או 208 שני רכבים מצויינים,נראים טוב,נוסעים טוב,זולים לאחזקה,לפיגו בנוסף 5 שנים אחריות {3 שנים מלאות+2 נוספות על גיר ומנוע}.

פורסם

למה לא לשקול את אחד מרכבי המיני? שברולט ספארק מעוצבת בצורה נעימה מאוד וצעירה

כנ"ל לפחות בעייני מיצבושי ספייססטאר

בסכום הזה אתה מוציא רכב חדש מהחברה ועוד נשאר עם עודף

פורסם
משדרג את ההצעה שלך - אם כבר, הריו האצ'בק ידנית זולה עוד יותר.

אמנם מנוע 1.2, אבל עם לוק שחופף הרבה יותר למה שפות"ש מחפש.

צודק רק חבל על הפשרה במנוע. ה 1.4 ביצועיסט אמיתי עם הילוכים ידניים כמובן

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מוסיף המלצה לקיה ריו האצ'בק ידנית. יש לי כזאת, מאוד מרוצה. נקנתה כדי למלא מטרות מאוד דומות לשלך ובינתיים עומדת במשימה בהצלחה מרובה.

פורסם

מנסיון של חברים, חלקי חילוף של יונדאי זולים בטירוף, גם כשהאחזקה במוסך מורשה יבואן. הייתי בודק יונדאי i10 החדשה. לצרכים בסיסיים של פותח השרשור זה מספיק בהחלט. טיפולים של קבוצת vag יקרים. לא היו לי רנו פרטיות אבל טיפולים בסניק ליסינג של אשתי לא זולים לכן הייתי מוותר על הקליאו וקונה יונדאי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כבעלים של יונדאי I20 אוטומטית שנת 2009 שגמעה כבר 143K: החלקים אכן זולים, טיפול אחרון ביצעתי אצל "רמי שירותי רכב" בתל אביב שמשתמש עם חלקי חילוך מקוריים בלבד ככה שאפילו אם תקנה I20 או I10 יד שנייה שהיו שנה -שנתיים על הכביש- תוכל לטפל אצלו במחירים מאוד הוגנים.

• תוכן חדש...