Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מעוניין לקנות רכב סופר מיני (לזוג+תינוק, רכב שיהיה מספיק גדול גם לאחד הבא..)

התקציב שלי די נמוך- 30K-40K או בסביבות ה50K עם מימון.

ראיתי פרסום של פונטו גרנדה 1.4 ידני, 2010, 160,000 ק"מ, יד 2,

טוען שהוא מטפל במורשה בלבד ובזמן.

מחירון משוקלל: 41K

מחיר סופי: 30K

חוץ מזה הלכתי למגרש והציעו לי סוויפט 1.5 אוט', 2008, 80,000 ק"מ יד 2,

מחירון:?

מחיר סופי: 47K. (הלוואה בלי ריבית, בכלל)

מה אתם אומרים? יש לכם אולי הצעות אחרות? (אגב, אני לא כ"כ מבין בזה אם תוכלו לעזור לי להחליט אם לקנות בתקציב הנמוך בלי הלוואה או לקחת הלוואה ולקנות רכב יותר טוב).

תודה

פורסם

הגרנדה עדיפה כרכב,יש לה תא מטען גדול יותר לכן זה יקל להעמיס עגלה,היא גם תהיה חיסכונית יותר ובטיחותית יותר

אבל הדוגמה פה היא לא טובה לדעתי,הק"מ מאוד גבוה.

יש ביד2 גרנדה 2010 אמנם עם מנוח 1.25 אבל עשתה סך הכול 40 אלף!

יש גם מודל 2009 עם מנוע 1.4 שעשתה 100 אלף.

אני מציע לחפש עוד אם אתה מעדיפה את הגרנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה כבר תלוי בכם,סך הכול רכב 2009-10 לא צריך לבלות במוסכים בטח אם הוא שמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוויפט 2008 עם ק"מ כזה והיא במגרש? אם לא מדובר בטרייד אין רשמי של אחד היבואנים הייתי מאוד נזהרת מהרכב.

באופן כללי, הוא נראה לי קצת צפוף מידי בשביל משפחה עם תינוק (תא מטען הכי קטן בקטגוריה).

הפונטו מתאימה יותר לצרכים שלכם, אבל אני חושבת שיש הצעות יותר טובות בשוק מרכב עם 160 אלף ק"מ. כמו כן, הייתי ממליצה לכם לשאוף לפונטו איבו שמגיעה עם אבזור בטיחות יותר עשיר מהגרנדה (כמובן ההבדל לא רק באיבזור בטיחות, אבל זה נראה לי חשוב בשביל משפחה צעירה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...