Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקבוקי יין אדום אישיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אינני צרכן יין כבד - כוס יין אחת בערב שבת (כ-250 מ"ל).

מכיון שהבקבוקים הרגילים מכילים 750 מ"ל (בערך שלוש כוסות), נוצר מצב ש- 2/3 מהבקבוק נשפכים לכיור.

האם ניתן למצוא בקבוקי יין אדום אישיים (בין 250-500 מ"ל)?

האם ניתן לשמור בקירור בקבוק שנפתח ואם כן מה אורך החיים של היין?

תודה מראש לעונים,

אבנר

פורסם

VACU VIN, אני משתמש בזה לשמירת טריות של פולי קפה.

אם אני זוכר נכון, יין פתוח מתחיל להחמיץ כשלושה ימים לאחר הפתיחה. הפקק של הוואקום עוזר למשוך את התקופה הזאת לשבועיים.

פורסם

~

בקבוקים קטנים אני מניח שלא תתקשה למצוא ב"מחסני אלכוהול" למיניהם שהפכו די נפוצים בארץ לאחרונה.

בלי קשר - למה לשפוך לכיור? אפשר לבשל עם זה.

פורסם

למה לשפוך משהו ששילמת עליו במיטב זמנך וכספך?

בחיים לא אבין את זה.

אזהרה: שחיטת פרות קדושות.

לענייננו: יין אדום ישראלי מצוי מחזיק גם חודש שלם במקרר,

עם או בלי פקק ואקום. בכל מקרה, כדאי שיהיה פקק.

מן הסתם הוא יהיה פחות טעים בהשוואה ליין שנפתח הרגע,

אבל במבחן המציאות תתקשה למצוא אנשים שיבחינו בזה.

הכי חשוב שהיין יגיע ממקור טוב - או סדרה שרצה מהר בסופרמרקטים,

או חנות יין נורמלית (אין הרבה כאלה). קרוב לאפס פשלות עם היקבים התעשייתיים הגדולים:

הרי הגליל, גולן, ברקן וכיו"ב, שלוש במאה עם תשומת לב לשנים (כמה שיותר קרוב).

משום מה, יינות מתוקים לקידוש כושלים לפעמים לגמרי כעבור שבוע,

אפילו במקרר. כנראה שחסר איזה שהוא תהליך שכן מתקיים ביין רגיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אניני טעם יאמרו שיין אדום במקרר יתקלקל מבחינת טעמו תוך 3-4 ימים, כמובן למי שלא ממש כזה לא ירגיש הבדל בטעמים (היין נהיה מעט יותר חמצמץ), יין מתוק במקרר אכן נותן טעם מגעיל ביותר אחרי כמה ימים במקרר.

יין אדום פשוט - אתה לא אמור לשים לב להבדל.

קח בחשבון שבד"כ יינות בבקבוקים קטנים לרוב יקרים יחסית לתכולתם, לא תמיד משתלם ולרוב אלו יינות איכותיים יותר

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...