Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני קצת מרחם עליו, מצד שני מבין אותך 100% וכנראה גם אני הייתי פועל ככה.

אבל באמת במקום לממן את העו"ד האלה (עזוב את זה שכבר עשית לבד את כל העבודה ואתה סתם מבזבז כסף על עו"ד, גם אם זה אומר להפסיד עוד יום יומיים של לימודים\עבודה) אולי תיזום עם הבחור הזה פגישה ב-4 עיניים ותשמע מה יש לו להגיד?

אני מאמין שהוא יגיד לך את האמת, רק בשביל הסיכוי המאוד מאוד קלוש שכל הסיפור הזה היה טעות אחת גדולה, זה שווה את זה.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר אחד לא ברור לי בסיפור הזה: אתה מתעלם מהשאלה הפשוטה: מתי ואיך הרשיון הגיע לידי הבחור?

אתה אומר שאולי הרשיון נגנב בזמן שרכבך נפרץ, אם כך נהגת בלי רשיון פיסי עליך במשך התקופה הזאת? או שאולי הוצאת רשיון חדש וביטלת את הקודם?

השאלה הזאת נותרה חסרת מענה מתחילת השרשור. איך מגיע מצב שנגנב לך מסמך חשוב כל כך ואתה מגלה את זה בבדיעבד שנתיים אחרי?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שרשור מרתק וסיפור מרתק.

רק דבר אחד, עבור התוהים למיניהם:

העולם מתחלק לשניים - אנשים שלא מאבדים כלום 25 שנים ברצף, ואנשים שמאבדים הכול, בקצב של אחת לחודשיים.

פותח השרשור העיד בעצמו שמדי פעם נפל לו הארנק וחזר אליו איך שהוא, או בקיצור,

במהלך השנתיים האלה היו יותר מכמה הזדמנויות לאיבוד הרישיון.

הייתה לי פעם שותפה מפוזרת כזו, אי אפשר לשכוח. הצליחה לשכוח ולאבד הכול, ממפתחות ועד דרכונים, בכל הזדמנות. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
האמת שאני קצת מרחם עליו, מצד שני מבין אותך 100% וכנראה גם אני הייתי פועל ככה.

אבל באמת במקום לממן את העו"ד האלה (עזוב את זה שכבר עשית לבד את כל העבודה ואתה סתם מבזבז כסף על עו"ד, גם אם זה אומר להפסיד עוד יום יומיים של לימודים\עבודה) אולי תיזום עם הבחור הזה פגישה ב-4 עיניים ותשמע מה יש לו להגיד?

אני מאמין שהוא יגיד לך את האמת, רק בשביל הסיכוי המאוד מאוד קלוש שכל הסיפור הזה היה טעות אחת גדולה, זה שווה את זה.

מה יש בדיוק לרחם על הנוכל הזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דבר אחד לא ברור לי בסיפור הזה: אתה מתעלם מהשאלה הפשוטה: מתי ואיך הרשיון הגיע לידי הבחור?

אתה אומר שאולי הרשיון נגנב בזמן שרכבך נפרץ, אם כך נהגת בלי רשיון פיסי עליך במשך התקופה הזאת? או שאולי הוצאת רשיון חדש וביטלת את הקודם?

השאלה הזאת נותרה חסרת מענה מתחילת השרשור. איך מגיע מצב שנגנב לך מסמך חשוב כל כך ואתה מגלה את זה בבדיעבד שנתיים אחרי?

אמנם יש הרבה דברים לא ברורים בסיפור , אבל ללא ספק זה אחד מהם .

איך לא ידע הבנאדם שאין עליו רישיון במשך שנתיים.

אתה חושב שהוא יגלה לנו ?

פורסם
אמנם יש הרבה דברים לא ברורים בסיפור , אבל ללא ספק זה אחד מהם .

איך לא ידע הבנאדם שאין עליו רישיון במשך שנתיים.

אתה חושב שהוא יגלה לנו ?

הוא ענה על כך...

אני הולך ללכת על זה כל כך בכל הכח. יש לי עורך דין ממש ממש תותח ואני לא מתפשר על מישהו אחר.

לא שמתי לב שמישהו שאל איך הגיע אליו הרשיון שלי והתשובה היא : אין לי מושג!

זה מה ששאלו אותי גם במשטרה. אמרתי להם שלפני שנתיים בערך פרצו לי לרכב וגנבו לי את המערכת,בנוסף גם טלפון נייד וכנראה אולי גם את הרשיון.

אין לו מושג...

איך מישהו מסתובב שנתיים בלי רישיון ולא שם לב, כנראה עניין של אופי.

האם אף פעם לא נדרש להציג תעודה מזהה, לדוגמא בדואר, אולי לא ואולי יש לו ת"ז שעליה הוא כן משגיח.

אך אנו לא דנים כאן את פות"ש איך הוא משגיח על התעודות שלו זה עניינו ואני מקווה שהוא יפיק לקחים, הסיפור המטריד כאן הוא איך מישהו הצליח להתחזות לפות"ש ואיך התגלגל לו הסיפור הקפקאי הזה.

פורסם
חיים אתה חי בסרט

שוב בהנחה שהבחור דלפון ( שאין לי מושג אם זה המצב )

להוציא כסף טוב והרבה על עו"ד תותח על הסיכוי להוציא ממישהו 100 ש"ח לחודש.....

אשתו תרכוש רכב , אשתו תפתח חשבון בנק לעסק ,, שאמשיך...

כל עוד הוא יראה שהוא משלם וזזה מה שהוא משלם זה משהו שהוא מסוגל , לא יוטלו עליו הגבלות שימררו את חייו.

לא ייסע לחו"ל . נו טוב.

אני מאוד מקווה שאתה טועה, אני נמצא בסיטואציה דומה (תביעה נגד "בעל המקצוע" שהרס לי את דיפון דלת הנהג מחכה למשפט בביה"ד לתביעות קטנות עוד 3 חודשים) והייתי רוצה להאמין כי למערכת המשפט יש שיניים. בכל מקרה, כל זמן שהחייב מוגדר כבעל יכולת ישנם מספר דברים שההוצאה לפועל יכולה לבצע (חוץ מתפיסת הרכוש שברשותו)

ההגבלות שניתן להטיל על החייב

נראה לי כי הניסיון להשאר מוגדר תמיד "חסר יכולת" (או לפחות עד החזר החוב הנדרש) יקשה כהוגן על חיי אדם רגיל בחיי היום-יום. לבצע כמעט כל דבר עם מתווך, להיות מוגבל ברכישת/שימוש בדברים והחשש המתמיד מפני גילוי הקומבינות נשמע לי כסיוט לאדם הנורמטיבי. ואתה יודע מה? אני יכול לחיות עם זה שישלם את חובו לשיעורים, בסופו של דבר הכסף (או לפחות חלק לא קטן ממנו) יגיע.

וויפר, בדוק אם תוכל להגיש נגדו תביעה בביה"ד לתביעות קטנות על שיפוי ההוצאות (הישיירות והעקיפות) שנגרמו לך. נראה כי זה זול יותר, פשוט יותר ומהר יותר משימוש בעו"ד.

פורסם

רשם ההוצאה לפועל יכול להטיל

על חייב בעל יכולת המשתמט מתשלום חובותיו

את כל אחת מההגבלות הבאות:

עושה הבחור חקירת יכולת נמצא שהוא דלפון מתקבלת החלטה שישלם 100 ש"ח לחודש וכל המגבלות שמנית לא יוטלו עליו

הבנת את זה ?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כנראה שאנשים פה לא מבינים את הבנת הנקרא ומתעסקים בתפל במקום בעיקר.

שוב פעם, כתבתי כבר כמה פעמים, אם היה לי איזשהו צל של מושג לגבי הצורה שהרשיון שלי הגיע לבחור הזה המצב היה אולי קצת יותר טוב.

אין לי מושג איך הרשיון הגיע אליו. אין לי מושג מי זה הבחור הזה.

איבדתי רשיון לפני בערך כשנתיים ולא מזמן הוצאתי עוד אחד חדש שגם אותו מסתבר שאני לא מוצא, חוסר אחריות או לא.. יכול להיות.

אני מסתובב באופן קבוע עם תעודת הזהות שלי ותעודת סטודנט. כפי שאתם יודעים רשיון הוא לא המסמך היחידי שניתן להציג בפני כל גורם כזה או אחר. אולי ישנה חוסר אחריות מצדי אבל עדיין אין שום הצדקה ולו לרגע לגבי מה שקרה.

אנשים משחקים אותה כאלה נאורים ומושלמים אבל הכל סיפורי סבתא, בשגרה היומיומית הלחוצה כשאתה זז כל הזמן ממקום למקום אין ספק שתוכל לאבד דברים.

אנשים נכנסים למקומות מדברים בנייד,עסוקים בניירת ועוד 1001 דברים/מציגים תעודה אם זה בבנק/אוניברסיטה/בחינות/שלל גופים כאלה ואחרים ובאופן טבעי קורה שניתן אולי לשכוח איזשהו מסמך כזה או אחר ולמי זה לא קורה? אבל שוב פעם אין לזה שום קשר לנושא שקורה עכשיו.

ישה אולי צודק, אבל על מה שאני עובר כרגע אני מתכוון למרר לו את החיים. סתם בשביל שלא יהיה לו נוח ביום יום , מה אכפת לי.

למה יש פראיירים שיעשו להם דבר כזה והם יסתמו את הפה ויגידו תודה שהחזירו להם את הרשיון.

אני אנסה לעשות כל מאמץ על מנת לדפוק אותו כמה שאני יכול. אם עד לפני 3 ימים עוד עבר לי בראש אולי לרחם על הבן אדם ולתבוע אותו בתביעות קטנות בגובה של עד 10 אלף שקל (לא מעניין אותי שאני אקבל 100 שקל בחודש אם זאת תהיה התוצאה) ועוד שלחתי לו הודעה בוואטס אפ (על מנת לראות אם הוא ראה או לא) הודעה בשפה נאותה ואמרתי לו שעדיף לו שאני אאסוף אותו לתחנת המשטרה ונלך ביחד על מנת שהוא ינקה אותי מכל אשמה ואז אולי אני אתחשב בו ולא אגיע איתו להליכים משפטיים, הבן אדם במקום זאת בחר שהעו"ד שהוא שכר יתקשר אליי, יספר לי גיבוב של שטויות (הכל מוקלט) ולא ענה לי להודעה ששלחתי לו.

על הדבר הזה אני אכנס בו ומצדי שישלם 100 ש"ח בחודש.

כי אם למרות שהוא דפק אותי עוד התכוונתי להושיט איכשהו יד והליצן העדיף לברוח אז אין לי בעיה שישלם וירגיש חוסר נוחות ביום יום על מה שהוא עשה לי.

שתבינו אני יושב פה, ופשוט תקוע, אני מתנייד כל היום עם הרכב ,השגרה שלי לא מתקיימת ללא הרכב שלי, ואני פשוט מושבת כבר כמה ימים על משהו שלא עשיתי.

פורסם

זה מה שהעו"ד שלו (חכם או לא) אמר לו לעשות.

תחשוב שהיית במצב שלו, היית זורם על הצעה של 'אני אאסוף אותך, נלך ביחד לתחנת משטרה, תודה בהכל ואולי אני אתחשב בך' או שהיית סומך על העו"ד?

חוצמזה שכרגע אתה משולל רישיון לא? אז איך היית אוסף אותו?

פורסם

מדינת חלם , העבריין כבר הודה במעשה למה אתה עדיין בלי רשיון כמה ימים אחרי? בשלילות החרמת הרשיון היא מיידית!

פורסם

רשם ההוצאה לפועל יכול להטיל

על חייב בעל יכולת המשתמט מתשלום חובותיו

את כל אחת מההגבלות הבאות:

עושה הבחור חקירת יכולת נמצא שהוא דלפון מתקבלת החלטה שישלם 100 ש"ח לחודש וכל המגבלות שמנית לא יוטלו עליו

הבנת את זה ?

כן, אך נראה לך כל קל ופשוט לההפך לחייב נטול יכולת? אם התמזל מזלך(...) ואתה נטול עבודה, דירה, ציוד כלשהו וכו' תוכל לבקש שיתייחסו אליך כלחייב נטול יכולת (וחובת ההוכחה מוטלת עליך להזכירך). גם אז, הגדרת "נטול יכולת" היא גמישה, אם (התמזל מזלך(...)) אתה ממש ממש על הקאנטים אז תוכל לקבל אישור להחזר חודשי כ"כ נמוך אחרת פשוט יחלקו את התשלום לשניים או שלושה תשלומים.

אין לי ניסיון אישי עם ההוצל"פ אך מניסיון של מכרים אני יכול להגיד שלהיות אוברחוכם מולם הוא רעיון מאוד גרוע, יש להם ניסיון מעשי רב עם כל הפתרונות היצירתיים שנוסו.

קאפיש?

פורסם

באמת הסתובבת שנתיים או יותר בלי רשיון בכיס?

אני בכל בוקר וערב סופר את הפלסטיקים בארנק (ואין לי הרבה...)

אם אחד מהם חסר אני מקבל כאב בטן במקום.

פורסם
כנראה שאנשים פה לא מבינים את הבנת הנקרא ומתעסקים בתפל במקום בעיקר.

שוב פעם, כתבתי כבר כמה פעמים, אם היה לי איזשהו צל של מושג לגבי הצורה שהרשיון שלי הגיע לבחור הזה המצב היה אולי קצת יותר טוב.

אין לי מושג איך הרשיון הגיע אליו. אין לי מושג מי זה הבחור הזה.

איבדתי רשיון לפני בערך כשנתיים ולא מזמן הוצאתי עוד אחד חדש שגם אותו מסתבר שאני לא מוצא, חוסר אחריות או לא.. יכול להיות.

אני מסתובב באופן קבוע עם תעודת הזהות שלי ותעודת סטודנט. כפי שאתם יודעים רשיון הוא לא המסמך היחידי שניתן להציג בפני כל גורם כזה או אחר. אולי ישנה חוסר אחריות מצדי אבל עדיין אין שום הצדקה ולו לרגע לגבי מה שקרה.

אנשים משחקים אותה כאלה נאורים ומושלמים אבל הכל סיפורי סבתא, בשגרה היומיומית הלחוצה כשאתה זז כל הזמן ממקום למקום אין ספק שתוכל לאבד דברים.

אנשים נכנסים למקומות מדברים בנייד,עסוקים בניירת ועוד 1001 דברים/מציגים תעודה אם זה בבנק/אוניברסיטה/בחינות/שלל גופים כאלה ואחרים ובאופן טבעי קורה שניתן אולי לשכוח איזשהו מסמך כזה או אחר ולמי זה לא קורה? אבל שוב פעם אין לזה שום קשר לנושא שקורה עכשיו.

ישה אולי צודק, אבל על מה שאני עובר כרגע אני מתכוון למרר לו את החיים. סתם בשביל שלא יהיה לו נוח ביום יום , מה אכפת לי.

למה יש פראיירים שיעשו להם דבר כזה והם יסתמו את הפה ויגידו תודה שהחזירו להם את הרשיון.

אני אנסה לעשות כל מאמץ על מנת לדפוק אותו כמה שאני יכול. אם עד לפני 3 ימים עוד עבר לי בראש אולי לרחם על הבן אדם ולתבוע אותו בתביעות קטנות בגובה של עד 10 אלף שקל (לא מעניין אותי שאני אקבל 100 שקל בחודש אם זאת תהיה התוצאה) ועוד שלחתי לו הודעה בוואטס אפ (על מנת לראות אם הוא ראה או לא) הודעה בשפה נאותה ואמרתי לו שעדיף לו שאני אאסוף אותו לתחנת המשטרה ונלך ביחד על מנת שהוא ינקה אותי מכל אשמה ואז אולי אני אתחשב בו ולא אגיע איתו להליכים משפטיים, הבן אדם במקום זאת בחר שהעו"ד שהוא שכר יתקשר אליי, יספר לי גיבוב של שטויות (הכל מוקלט) ולא ענה לי להודעה ששלחתי לו.

על הדבר הזה אני אכנס בו ומצדי שישלם 100 ש"ח בחודש.

כי אם למרות שהוא דפק אותי עוד התכוונתי להושיט איכשהו יד והליצן העדיף לברוח אז אין לי בעיה שישלם וירגיש חוסר נוחות ביום יום על מה שהוא עשה לי.

שתבינו אני יושב פה, ופשוט תקוע, אני מתנייד כל היום עם הרכב ,השגרה שלי לא מתקיימת ללא הרכב שלי, ואני פשוט מושבת כבר כמה ימים על משהו שלא עשיתי.

אתה לא לגמרי חף, חוסר הארגון שלך בחיים הוא תורם משמעותי לסיפור.

הקטע שאתה חושב שזה בסדר שמאבדים דברים בגלל אורך חיים דינמאי ועמוס אז כנראה יקח קצת זמן עד שתתאפס.

• תוכן חדש...