Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כזה מליסינג. גרסת סטיישן.

יש בעיה של גומיות בדלתות שיוצאות והמגבים על הפנים.

צריכת רכב לא מדהימה. אצלי בנסיעה עירונית ברובה 1:10.

אבזור לא רע בגרסת הליסינג.

מעבר לזה לדעתי הרכב נעים לנהיגה ונוח.

חוזה הליסינג שלי מסתיים בקרוב ושוקל לקנות כזה פרטי.

פורסם

תריץ חיפוש קצר על המילים "פוקוס + גיר" זה יסכם לך פחות או יותר ממה אתה צריך לחשוש...גומיות זה יהיה הדבר האחרון כנראה בעיסקה הגרועה הזאת שנקראת פוקוס

פורסם

ציינתי את הגומיות כי לא היה לי הרבה שלילי להגיד על הרכב.

הגיר מתנהג רב הזמן בסדר. יש לפעמים גמגום במהירות נמוכה אבל לדעתי זה נובע לחיצה חזקה על דוושת הגז וגם זה לא תמיד.

בתור בעלים של פוקוס ב-3 שנים אחרונות אני יכול להגיד שהרכב נח ונעים לנהיגה. היהלי את הדגם הקודם וזה שיפור גדול לעומתו.

לדעתי הכל זה עניין של מה שאתה רגיל - מי שבא מרכב ספורט יתאכזב.

פורסם

הייתה לי כזאת פוקוס (פרטית) במשך שנתיים וחצי.

הגומיות של הדלתות נושרות זה נכון, לא כ"כ הבנתי מה הכוונה שהמגבים על הפנים כי לי הם עבדו בסדר.

איכות החומרים טובה ברובה והרכב באופן כללי שקט מאוד ונעים לנסיעה.הוא גם מאובזר בצורה מספקת. חלק מהאנשים ימצאו שהקונסולה המרכזית עמוסה מדי, לי אישית זה לא הפריע.

עכשו הגיר. על הגיר של הפוקוס נורא אוהבים לדבר פה.

בבעיות גיר מהותיות לא נתקלתי. אבל עשו לי פעם אחת עדכון תוכנה שנטרל כמעט לחלוטין את הרעידות בזחילה. מה שכן, צריך להפנים שזה גיר רובוטי דו מצמדי ומבחינתי קצת רעידות במהירות זחילה זה חיסרון קטן לעומת היתרונות שגיר כזה מספקת. ותופעות כאלה קיימות גם בגירים דו מצמדיים של יצרנים אחרים כמו DSG. מי שלא מוכן להכיר באופן הפעולה השונה של גיר רובוטי מוזמן להשאר עם פלנטרי או רציף.

V5

פורסם

פרט לגיר ולגומיות אין בעיות מיוחדות. בנוסף, אם הרכב במסגרת אחריות היבואן גם יטפל בבעיות האלה.

הפוקוס היא משפחתית מצוינת. כדי לך לנסות ולמצוא את הגרסאות המאובזרות יותר שנקראות "ספורט" ו"טיטניום". התוספת לא גבוהה והיא שווה כל שקל.

• תוכן חדש...